Bacaklarina kramp giriyormu. Ondan da olur. Magnezyum iciyormusunKızlar ya ben sırt bel bacak ayak ağrısından ölüyorum 30.haftanın içindeyim normal mi bu ağrı yürüyemiyorum bugün aynı sakat gibiyim bacaklarım da derman yok yarın sabah gidip komple kan vericem sanki kemiklerim çürümüş
Evet giriyo sanki hissiz bacaklarım yok ya içmiyorum doktorum hiç vermedi 28inde randevum yarın kan vermeye gidince söyleyip alimmi senceBacaklarina kramp giriyormu. Ondan da olur. Magnezyum iciyormusun
Şöyle doktora şikayetini. Benim bacagima gece kramp girdiğinde bütün gün ağrıyordu. Bunda sadece bir kere oldu. Ama dün doktorum magnezyum u iç dedi. Kasların rahatlasın dedi.Evet giriyo sanki hissiz bacaklarım yok ya içmiyorum doktorum hiç vermedi 28inde randevum yarın kan vermeye gidince söyleyip alimmi sence
Allah razı olsun ya dur bende yarın ariyim doktorumu söyliyim çünkü yürüyemiyorum resmenŞöyle doktora şikayetini. Benim bacagima gece kramp girdiğinde bütün gün ağrıyordu. Bunda sadece bir kere oldu. Ama dün doktorum magnezyum u iç dedi. Kasların rahatlasın dedi.
Vitaminlerini ihmal etme canımEvet giriyo sanki hissiz bacaklarım yok ya içmiyorum doktorum hiç vermedi 28inde randevum yarın kan vermeye gidince söyleyip alimmi sence
Sen aile hekimine gitmiyormusun. Onlar kan testlerine ve ilaçlara bakıyor. Kendi doktorunun dışında.Allah razı olsun ya dur bende yarın ariyim doktorumu söyliyim çünkü yürüyemiyorum resmen
Valla 3 4 aydır gitmiyorum en son tetanos yaptırdım kan vs.hiç vermedim yarın bi gidip peşine duşeyim çünkü sağlıklı beslenmiyorum sanki kemiklerim vücudum ıyce halsizlestiSen aile hekimine gitmiyormusun. Onlar kan testlerine ve ilaçlara bakıyor. Kendi doktorunun dışında.
Kan ilacimi 10 gündür içmiyorum bugün hatirladim bi tek vitamin ilacimi içiyorum ya bugün farkettimde çok saçma sapan bakıyorum kendime ekmeği hayatimdan çıkarmışim 4 aydır ekmek yemiyorum doğru düzgün yemek yemiyorum yarın diyim doktora bana bi öneri sunsunVitaminlerini ihmal etme canım
Alla alla çok enteresan. Bizim aile hekimimiz ve ebemizi süper. Bana tarih aradıklarını verdi. Bu haftalarda geleceksin diye. En son 26 ile 28 arası gittim. Bidaha 35 mi 36 damı ne gideceğim. Gitmezsen ararValla 3 4 aydır gitmiyorum en son tetanos yaptırdım kan vs.hiç vermedim yarın bi gidip peşine duşeyim çünkü sağlıklı beslenmiyorum sanki kemiklerim vücudum ıyce halsizlesti
Bir aydır oturamiyorum bile. Sürekli hareket halindeyım çünkü ev çok kalabalık, fırsat olunca yürüyüşte yapıyorum ama nafile. Yemek yesemde yemesemde şişti mi şişiyor.yürüyüş yapıyormusunuz bana psikolog yürüyüş önermişti her gün belki ödeminize de iyi gelir açık havada yürümek.
Benim baslardan beri var tam azaldı dicekken yeniden başlıyor. Şimdi eşimin halası söyledi, ikinciler ilkine benzemez ve daha erken yaşarsın daha belirgin yaşarsın dedi. Doğru düşünüyorsun yani :)Benimde 3 aylikken başladı bidaha da geçmedi bende ilk cocugumda bu kadar yaşamadım hatta hicbiseyi boyle erkenden yasamadim sanki ikinci gebelikler daha problemli gibi geliyo bana yada psikolojik bilmiyorum
Ekmek zaten çok önemli değil sen sebze et ye bol bol süt ve yoğurtKan ilacimi 10 gündür içmiyorum bugün hatirladim bi tek vitamin ilacimi içiyorum ya bugün farkettimde çok saçma sapan bakıyorum kendime ekmeği hayatimdan çıkarmışim 4 aydır ekmek yemiyorum doğru düzgün yemek yemiyorum yarın diyim doktora bana bi öneri sunsun
Üçüncülerde görüyüm sizi kızlar :)Bir aydır oturamiyorum bile. Sürekli hareket halindeyım çünkü ev çok kalabalık, fırsat olunca yürüyüşte yapıyorum ama nafile. Yemek yesemde yemesemde şişti mi şişiyor.
Benim baslardan beri var tam azaldı dicekken yeniden başlıyor. Şimdi eşimin halası söyledi, ikinciler ilkine benzemez ve daha erken yaşarsın daha belirgin yaşarsın dedi. Doğru düşünüyorsun yani :)
Benim aile hekimide hemsiremde kendi canından acizAlla alla çok enteresan. Bizim aile hekimimiz ve ebemizi süper. Bana tarih aradıklarını verdi. Bu haftalarda geleceksin diye. En son 26 ile 28 arası gittim. Bidaha 35 mi 36 damı ne gideceğim. Gitmezsen arar)
Kız bide Beylikdüzü nde yaşıyorum sözde elit kesim yemişim elitliklerini valla bende onlar aramayınca umursamiyorum dur yarın hepsine bi ayar verim:))))))İyide bosunami okadar para alıyor. Takip edecek. Onları sisteme giriyorlar. Bilemedim. Sizin orda sistem kopuk :)))
Elit kesim gitmiyordur kontrole o yüzden sallamiyordur onlar :) bi git bakalım baksınlar.Kız bide Beylikdüzü nde yaşıyorum sözde elit kesim yemişim elitliklerini valla bende onlar aramayınca umursamiyorum dur yarın hepsine bi ayar verim:))))))
Niyetim ikide kalmak ama Allah bilir tabi zaman ne gösterir :)Üçüncülerde görüyüm sizi kızlar :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?