- 14 Mart 2013
- 7.872
- 3.804
- 173
Allah kalbine göre versin inşallah...Niyetim ikide kalmak ama Allah bilir tabi zaman ne gösterir :)
Merhaba! Bende panik atak hastası var. gebe kalmak isterim. şimdi tüp bebek tedavisi biotexcom kliniğinde görüyorum. Orada hemşire daha dikkatli düşünceli bir kadın. beni sakinleştirmeye her zaman çalışıyor ama doğum hakkında düşünürken çok tedirginim hemen paniğe kapılıyorum.arkadaslar panik atak rahatsızlığı olup hamile olanlar ya da hamile kalmayı düşünenler
burdan sıkıntılarımızı paylaşalım birbirimize destek olalım
ben hamilelik öncesi sadece 1 ay hap kullanıp hamile kaldım özellikle su aralar gerçekten kötüyüm
kendimi telkin etmeye çalışıyorum ama sanırım yetersiz kalıyor
Geçmiş olsunda sana bu testler yapılmadı hiç. Benim tiroidime felan bakıldiKızlar bugün doktora gittim bana dediki hamileyken astım değerlendirmesi yapılmaz çünkü bebek diyaframa zaten baskı yapıyor dedi kan tahlili verdim bide bizim ailede irsi tiroid ve guatr var özellikle annemde ablam da dayımda hatta annemdeki zehirliydi bunun için bakilicak zayiflamama sebep bu olabilirmiş
Nasıl yani, şimdiye kadar hiç bakılmadı mı? İlk zamanlarda yapılıyor bunun testleriKızlar bugün doktora gittim bana dediki hamileyken astım değerlendirmesi yapılmaz çünkü bebek diyaframa zaten baskı yapıyor dedi kan tahlili verdim bide bizim ailede irsi tiroid ve guatr var özellikle annemde ablam da dayımda hatta annemdeki zehirliydi bunun için bakilicak zayiflamama sebep bu olabilirmiş
Yapıldı cikmamisti ama ilk ay olduğundan şimdi ben bayadir kan vermedim tekrar bakılsin dedi hamilelikte ilerleyince cikabiliyomus dedi kızlar ya benim bu hemsiremi beyinsiz doktormu benmi anlamadimNasıl yani, şimdiye kadar hiç bakılmadı mı? İlk zamanlarda yapılıyor bunun testleri
Verdin mi kan testini. Bence onlar Beyinsiz. Dediğim gibi bu haftaya kadar kontrol yapılması lazımdı. Ben 2 kere yaptırdım. Senin 26 ile 28 arası testin yapılmamış. Baksınlar bakalım. Hayırlı sonuçlar insallahYapıldı cikmamisti ama ilk ay olduğundan şimdi ben bayadir kan vermedim tekrar bakılsin dedi hamilelikte ilerleyince cikabiliyomus dedi kızlar ya benim bu hemsiremi beyinsiz doktormu benmi anlamadim
Valla canım ben zaten gece geç dalıyorum sabah hava aydınlanirken uyanıyorum. 5.5 dan sonra uykum kaçıyor. Sonra yok. Zaten uyuyacağımda kalp atışı dinlemekten uyuyamiyorumkibayanlar hamilelikte uyku hali oluyor mu.. en azından atak yüzünden kaçan uykunuza hormonların olumlu etkisi var mı merak ediyorum.
mrh.kızlar gün boyunca mı kaygılısınız? ve korkularınız neler biraz anlatırmısınız?seni korkutan şey nedir sormamda sakınca yoksa yani neden panik yaşıyorsun
Verdim canım Allah razı olsun;bakalım inşallah hayırlı sonuçlar alırız valla umurunda değil zaten doktorun hemsireninVerdin mi
Verdin mi kan testini. Bence onlar Beyinsiz. Dediğim gibi bu haftaya kadar kontrol yapılması lazımdı. Ben 2 kere yaptırdım. Senin 26 ile 28 arası testin yapılmamış. Baksınlar bakalım. Hayırlı sonuçlar insallah
Hayırlısı bakalım. İyi çıkar inşallah. Ya benimde karnımda kasılma oluyo. Doktor magnezyumu2 kullan dedi. Ama içeriğini okuyorum faydasına çok zararı var. Korkudan içemiyorum. Valla bıktım bu kaygilardanVerdim canım Allah razı olsun;bakalım inşallah hayırlı sonuçlar alırız valla umurunda değil zaten doktorun hemsirenin
Bişey dicem ben bugun resmen atak geçirdim akşam elimde telefon balkonda nefes alamiyodum üstüne carpinti dedim şimdi bayilicam nasıl kapiyi açıcak oğlum dedim o ara karnima sanci girdi sırtım belim ayakta duramıyorum tükürüğümü yutamıyo rum sıcaklık bastı çok kotuydum bebek içimde kasildi nefes almaya calistikca dahada nefesim kesildi 15 20 dk böyle geçti sonra yorulmaya basladim yavaş yavaş atak geçmeye başladı ama sonra kendimi zor toparlamaya calistim hala suan nefesde zorlaniyorum bende hergün eşimi korkuyla yolcu ediyorum telefon elimde şarjı hep olsun etrafımda biri olsun benimde gittikçe kaygim çoğalıyor bende çok yoruldum ya kalbim sıkışıp nefes alamazsam ya bogulursam tek başıma ya kimse yetisemezse diye diye harap oldumKaygılarım bitmek bilmiyomki. Sabah eşim ise gideceğinde ben tedirgin olmaya başlıyorum. Yanliz kalacağım içim. Aslında çalışıyorum bende ama rapor alınca evde olunca yani. Eğer etrafımda arabalı kimse yoksa huzursuzum. Carpintim oluyor nefesim daralıyor. Kendimi çok. Dinliyorum. Kaslarım gergin gibi. Doktor magnezyum kullan dedi ama içeriğini okuyorum faydadan çok zararı var içemiyorum korkudan. Denize bile gidemedim ya hasta olursa orada diye. Okadar kalp doktoruna gittim bişey yok dedi.cevremden duyduklarima cok takiliyorum daha 4 gün önce komşumuzun kızı denizde kalpten öldü.yeni tıpta uzmanlığını almıştı. Ben dusunyirum simdi kontrol edilmemismi nasil anlasilmaz duye.Kafamda hep takınti hep bi korku. Çevremden duyduklarıma takılıp kalıyorum. Korkuyorum. Nasıl atlatacagim bilmiyorum. Ne yapayım. Face ı mi kapatayım haberi izlemeyeyim. Hayatın gerçekleri kabullenmek.lazim
Az kaldı diyorum. arada huzursuz oluyorjm diye rapor aliyorum ama haftaya cuma çalışır rapor alacağım. Yani 5 hafta çalışmam şart. O 5 haftanın 1 haftası bayram tatili 2 haftası yıllık iznim geriye 2 hafta ise gitmem gerek. Nasıl yapıcam bilmiyorum valla bu halde. Çok canım sıkkın. Bu yazdan bişey anlamadım. İlaç içecem altı üstü yok içemiyorum. Ama içmemde lazım doktora soracagim. İlaç içmeden buna eşdeğer bişeyler yesem diye. Bakalım. Yarın ola hayrolaBişey dicem ben bugun resmen atak geçirdim akşam elimde telefon balkonda nefes alamiyodum üstüne carpinti dedim şimdi bayilicam nasıl kapiyi açıcak oğlum dedim o ara karnima sanci girdi sırtım belim ayakta duramıyorum tükürüğümü yutamıyo rum sıcaklık bastı çok kotuydum bebek içimde kasildi nefes almaya calistikca dahada nefesim kesildi 15 20 dk böyle geçti sonra yorulmaya basladim yavaş yavaş atak geçmeye başladı ama sonra kendimi zor toparlamaya calistim hala suan nefesde zorlaniyorum bende hergün eşimi korkuyla yolcu ediyorum telefon elimde şarjı hep olsun etrafımda biri olsun benimde gittikçe kaygim çoğalıyor bende çok yoruldum ya kalbim sıkışıp nefes alamazsam ya bogulursam tek başıma ya kimse yetisemezse diye diye harap oldum
Sanirim biz iyi olucak dedikçe bizi daha da zorluyo bu lanet hastalık gecicek inşallah Allahın izniyle ama geçene kadar çok yıpratiyor bizi bu arada magnezyumun bazı markaları var netten bak daha bitkisel o tarz şeyler al doktoruna danis hani ilaç değil de daha bitkiselAz kaldı diyorum.
Az kaldı diyorum. arada huzursuz oluyorjm diye rapor aliyorum ama haftaya cuma çalışır rapor alacağım. Yani 5 hafta çalışmam şart. O 5 haftanın 1 haftası bayram tatili 2 haftası yıllık iznim geriye 2 hafta ise gitmem gerek. Nasıl yapıcam bilmiyorum valla bu halde. Çok canım sıkkın. Bu yazdan bişey anlamadım. İlaç içecem altı üstü yok içemiyorum. Ama içmemde lazım doktora soracagim. İlaç içmeden buna eşdeğer bişeyler yesem diye. Bakalım. Yarın ola hayrola
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?