Ya onu düşünmüyorum. Neticede içimize kalmayacak. Çıkacak bi şekilde. Eğer çok huzursuz olursan sezeryan olursun.uyuturlar. Ben sırf çarpıntim olur tansiyonum oynar diye hep tam anestezi istedim. Çok da rahattim. Allahım kolay doğum nasip etsin. Korkutmasın yarabbimMesela korkuyorum doğum korkum başlamış ilkinde daha cesaretliydim başıma ne gelicek bilmiyorum tabi ama bunda az çok biliyorum suni sancısı o ortam o ağrı o kaygı Ya Rabbim yardım et bizlere diyorum ya nefes alamazsam nasıl doğum yapıcam yada ya bana bişey olsa Allah korusun ne bilim benimde en çok taktiğım kalp üzerine nefes alamama çarpıntı vs. Bunları çok takiyorum artık yürürken nefes nefeseyim halsizligim istahsizligim huzursuzlugum hep bu panik atak anksiyeteden biliyorum çünkü bana huzur bırakmadı eşimde anlamıyo beni sanki keyfimdenmis gibi geçer geçer deyip gecistiriyo ama geçmiyor aklımda bintane soru oğluma bakınca bu aralar üzülüyorum diyorum Allahım beni başından eksik etme ne bilim ya hep kaygılı olumsuz düşünceler içindeyim gittikçe
Baktım. Biraz soda için günlük yazıyor. Soracagim bakalım. HayirlisiSanirim biz iyi olucak dedikçe bizi daha da zorluyo bu lanet hastalık gecicek inşallah Allahın izniyle ama geçene kadar çok yıpratiyor bizi bu arada magnezyumun bazı markaları var netten bak daha bitkisel o tarz şeyler al doktoruna danis hani ilaç değil de daha bitkisel
Amin insallah ya Rabbim hepimizin bebeklerini sağ salim kucaklarimiza almayi nasip etsin zorlu süreç ama inşallah sonumuz ferahlık olsunYa onu düşünmüyorum. Neticede içimize kalmayacak. Çıkacak bi şekilde. Eğer çok huzursuz olursan sezeryan olursun.uyuturlar. Ben sırf çarpıntim olur tansiyonum oynar diye hep tam anestezi istedim. Çok da rahattim. Allahım kolay doğum nasip etsin. Korkutmasın yarabbim
Ben daha sormadim bile biliyomusun sözde sorucam kafa gitmiş benimBaktım. Biraz soda için günlük yazıyor. Soracagim bakalım. Hayirlisi
İnşallah canım. 31 haftaya geldik surda ne kaldı dimiAmin insallah ya Rabbim hepimizin bebeklerini sağ salim kucaklarimiza almayi nasip etsin zorlu süreç ama inşallah sonumuz ferahlık olsun
Bi sen bi ben burayi mesken edinmisiz zaten ikimiz aynı kafadan aynı haftadan inşallah doğum yapıp hayirlisyla bu sefer bebek derdimizi paylaşırız ama 31 haftaya gelene kadarda az cekmedik baksana bize ilaç icmeme mucadelemizeİnşallah canım. 31 haftaya geldik surda ne kaldı dimi
Amin amin amin insallah ya gittikçe nasıl olucak kaygısı bende boy gösteriyorKızlar korkmayın bu grupta kimler bebeğini kucağına almadı ki sağ salim ama kaygılar bitmiyor işte Allah ferahlık şifa versin inşallah...
Bi sen bi ben burayi mesken edinmisiz zaten ikimiz aynı kafadan aynı haftadan inşallah doğum yapıp hayirlisyla bu sefer bebek derdimizi paylaşırız ama 31 haftaya gelene kadarda az cekmedik baksana bize ilaç icmeme mucadelemize
Canım bende de 18.haftaya kadar biyolojik sıkıntılar vardı tansiyon düşüklüğü halsizlik sonra kalçamda ağrı sağıma soluma dönemiyordum. Muayene ye gidecek halim bile yoktu sürekli yatakta ve halsiz.. ve üzerine iç sıkıntısı hiç geçmeyecek duygusu ve yaşamdan haz alamama öyle günler geçiyordu.. 18den sonra yavaş yavaş düzeliyor çok şükür biyolojik sıkıntılar.. psikolojmi de bazen net ten su sesi açıyorum ve kendimi muhteşem bir mekanda hayal ediyorum su ağaç vs bunu zorla da olsa yapıyorum... bide bol bol nas süresi oku canım abdestiz de olsan yatıyor da olsan oku faydası oluyorKızlar daha 9 haftalık hamileyim tüm tahlillerim iyi çıktı çok şükür.
Ama kasık ve karın ağrılarım giderek artıyor.
Çok stres yaşıyorum bu yüzden uyuyamıyorum son 3 gündür.
Sabah eşim işe giderken ağlıyorum içim sıkılıyor
Bu hormonlardan anksiyete ve ne varsa artıyor.
Üstüne alacağın sorumluluk korkutuyor hele ilk çocuksa daha fazla düşünüyor insan yapabilicem mi diye.
Sizlerin ne zaman azaldı endişeleri? Yani takıntılar ne zaman azalmaya başlıyor?
Okuduğum kadarıyla genelde fiziksel rahatsızlıkların verdiği stres sıkıntı var bunlardan korkuyorsunuz daha çok kalbim durursa nefes alamazsam gibi mesela.
Teşekkür ederim canım cevapladığın için.Şimdi de öyle doğumdan önceki gibi aman aman halim Takatim yok ama buna da şükür.. kafama hadi doğumdan sonra da böyle olursa psikolojim ve biyolojik sıkıntılar o bebeğe nasıl bakacağım diyorumşuan hiç gözüm kesmiyor bebek bakmaya inanin o gücüm yok gibi bazen annemë şaka yapıyorum sen bakarmisin diye
Amin amin canım Rabbim güç kuvvet sabır versin hepimiz e..Teşekkür ederim canım cevapladığın için.
Fiziksel şikayetler ya da psikolojik olanlar geçse birinden biri olsa bari diyor insan tabi keşke hiç biri olmasa...
Benim ablamın hamileliği öyle güzeldi ki sanki hamile değildi ağrı sızı bulantı iştahsızlık korku hiç ama hiç bir şey yaşamadı. Maşallah böylelerine.
Felak nas ayetel kürsi okuyorum ama zihnim bazen duaları tamamlayamadan yine düşüncelere kayıyor..
Rabbim tez zamanda sıkıntılarımızı gidersin inşallah..
Annenin sağlığı yerindeyse sana büyük destek olacaktır zaten canım şanslısın maşallah Allah başından eksik etmesin..
Canım benimaçıkçası benim sorunlarım fiziksel kaynaklı değil beni kesseler öldürseler neden öldürüyorsunuz demem hatta allahım ölsem kurtulsam diyorum hep dün çok kötü bir atak geçirsim bir önceki gün korunmayı bırakmıştım hemen gidip ertesi gün hapı aldım eşimin ilacı aldığımdan haberi bile yok bunu ona yapmaya hakkım yok ama stresten kaskatı kesildim uyuştu heryerim çocukları seviorum ama neden böle oluo artık bilinçaltıma nasıl işlediyse daha korunmasız ilşkiye bile giremiorum bence beteri var hamileliklerinizin tadını çıkarın. çünkü ben asla ve asla yapamayacağım gibime geliyor...çok ama .ok üzgünüm yarın psikiyatrise gidicem kadın bana yapma demişti neden ama ne zaman yapacağım demişti bunun bi zamanı yok demişti belki de hiç olmaycak bilmiyorum
Tabiki senin tercihin ama inan bana bekledikce pişman olucaksın korunduğun sürece bir adım daha geç kalıcaksin ikinci çocuğun olsaydı anlarim ama daha hic tadmadigin bu duyguyu ertelemen mantıksız bu hastalık bela bi hastalık bende atak geçiriyorum dün akşam yine geçirdim oluyorum sandım böyle oğlum bi yandan benden bişeyler istiyor o an ben çarpıntı nefes alamama korku kaygı baygınlık hissi hepsini yaşıyodum bi yandan eşimi arıyorum Yetiş diye ama yapıcak bişey yok Allaha sığınıp dua edip sabırla beklemekten başka bişey gelmiyor elimden sen daha ilk çocukda paydos ediyorsun bak bizim ikinci çocuklar halsizlikten ölüyorum sırtım belim ayaklarım gitmiyor ama mecbur ev is yemek çocuk hersey bizi bekliyor o yüzden biraz Rabbime teslimiyet et akışına bırak şimdi sana desem ki dört dörtlük geçiyo yada gecicek seni kandiririm ama Rabbim dermansiz dert vermesin hersey inşallah hepimiz için güzel olucak yoluna giricek diye bekliyoruz ve Rabbim karşılıksız birakmicak ben inanıyorum bu hastalık belki bitmicek ama olsun Rabbim yanımda olsun doğumdan sonra gerekirse yine ilaca başlarım diyorum sonuçta hastalık napalım derdi veren Allah dermanida verir sen o yüzden biraz kendini akışına bırak belkide Allah korusun çocuğun olmucak bilemezsinki sen suan korunuyosun ama belkide Allah korusun çocuk için mücadeleye giriceksin tup bebek vs.için düşünsene bunlarda göz önünde olmalı ben ilk çocukta bu kadar kaygı korku yasayanlara diyorum emin olun ikinci daha zor daha çok sorumluluk demek ilkinde çünkü ondan başka uğraşın olmucak tercih senin ama çok düşünme bırak akışına Allahın izniyle...açıkçası benim sorunlarım fiziksel kaynaklı değil beni kesseler öldürseler neden öldürüyorsunuz demem hatta allahım ölsem kurtulsam diyorum hep dün çok kötü bir atak geçirsim bir önceki gün korunmayı bırakmıştım hemen gidip ertesi gün hapı aldım eşimin ilacı aldığımdan haberi bile yok bunu ona yapmaya hakkım yok ama stresten kaskatı kesildim uyuştu heryerim çocukları seviorum ama neden böle oluo artık bilinçaltıma nasıl işlediyse daha korunmasız ilşkiye bile giremiorum bence beteri var hamileliklerinizin tadını çıkarın. çünkü ben asla ve asla yapamayacağım gibime geliyor...çok ama .ok üzgünüm yarın psikiyatrise gidicem kadın bana yapma demişti neden ama ne zaman yapacağım demişti bunun bi zamanı yok demişti belki de hiç olmaycak bilmiyorum
Benim 2 hamileliğimde çok güzeldi. Ama bunda hamile oldugumu öğrendim hem bedenen hem ruhen sıkıntım geçmedi. Doğuma 2 ay var. Ve ben aynıyim. Allah yardımcınız olsun. İnşallah siz atlatirsinizTeşekkür ederim canım cevapladığın için.
Fiziksel şikayetler ya da psikolojik olanlar geçse birinden biri olsa bari diyor insan tabi keşke hiç biri olmasa...
Benim ablamın hamileliği öyle güzeldi ki sanki hamile değildi ağrı sızı bulantı iştahsızlık korku hiç ama hiç bir şey yaşamadı. Maşallah böylelerine.
Felak nas ayetel kürsi okuyorum ama zihnim bazen duaları tamamlayamadan yine düşüncelere kayıyor..
Rabbim tez zamanda sıkıntılarımızı gidersin inşallah..
Annenin sağlığı yerindeyse sana büyük destek olacaktır zaten canım şanslısın maşallah Allah başından eksik etmesin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?