Panik Atak Yaşayan Hamileler, Hamile adayları...

Canım hamile değilsen kalma derim iyi olana kadar. çekmesi çok zor senin moralini bozmak istemem ama ben zor duruyorum nasıl yaşadığımı Allah biliyor. Sağlıklı anne olmak bir bebek için çok büyük nimet..

Canım benim Rabbim nasip ettikten sonra öyle böyle çekiliyor .. aşarsin inşaallah bu korkuları dua dan baska sığınağimız yok

İnşallah canım çarpıntım var elim ayağım titriyor geçmezse bu şekilde durulmaz zaten.

Benim 2 hamileliğimde çok güzeldi. Ama bunda hamile oldugumu öğrendim hem bedenen hem ruhen sıkıntım geçmedi. Doğuma 2 ay var. Ve ben aynıyim. Allah yardımcınız olsun. İnşallah siz atlatirsiniz

Allahım 7 aydır çekilir mi bu neler yaşıyorsun?

Omas Senin sonuçlar ne oldu canım? Tam okuyamadım telaşlı telaşlı bakıp çıkıyorum kalabalık yüzünden.
S serra1982 İnşallah sende atlatıcaksın canım. Ben valla ilk doğumum zor geçtiği için o zamanı daha çok takıyorum kafaya. Sonraki bikaç ay kalbimi dinlemekten bir hal olmuşrum. Yavaşlıyo atmıyo gibi oluyodu. Sert ama çok aralıklarla atıyodu. Şimdi bunu düşünüp durmaktan alıkoyamıyorum kendimi.

O enerjiyi bulamayanlardan biri de benim. Ne ilkinde ne ikincisinde. Habire yoruluyorum, tosun gibi nefes nefeseyim :))

Canım ben sonucumu almaya gidemedim çok halsizim yürüyecek takatim yok halbuki 5dkda yürüme mesafesinde ama gözüm almıyor eşimi aradım arabayla beni götür getir diye işi vardı dedi pzrtsi alalım tamam dedim bende gerisini siz düşünün 5dkda gidilen yola araba istiyorumdiyorum kendime

Evet canım aynen dediklerin çok doğru..
Ama bizim gibi hamilelik geçirenlerin bebekleri de hissediyor bunları çok üzücü...

O enerjiyi bulamayanlardan biri de benim. Ne ilkinde ne ikincisinde. Habire yoruluyorum, tosun gibi nefes nefeseyim :))
Vallahi bakma hepsini tetikleyen bu yok olası anksiyete panik atak ya gücümü tüketti Rabbim de bu hastalığı tüketsin inşallah suan sana mesaj yazarken hızlı hızlı nefes alıp vererek yazıyorum bide uzanmış vaziyette Yarabbi sen bizlere şifa gönder Bu hastalığı da Bizden gönder

Amin canım. Vallahi benim ilk hamileliğim aynı anlattıgın gibiydi. 3 5 ev ötedeki komsuya oturmaya gidemiyodum halsizlikten. Kv zorla yürüyüse cıkıyodu benimle ve benden daha iyiydi :))
Desene aynı pozisyondayız, korkudan uzanamıyorum bazen çarpıntıyı duyucam nefessiz kalıcam diye.

Evet canım aynen dediklerin çok doğru..
Ama bizim gibi hamilelik geçirenlerin bebekleri de hissediyor bunları çok üzücü...
Biliyor musun ilk hamileliğimde belirtilerim sürekli artarak çoğalıyodu. Şiddetide öyle tabi. Kaos gibiydi resmen. Bebeğim 2 sene fena huzursuzdu. İleri derecede kolikti ve hastanenin + dr.unda ketumluğu yüzünden en başta yapılması gerekeni yapmayıp ağır davrandıkları için en sonda kendi bildiğimi uyguladım ve geçti. Bu olanlardan hep kendimi suçlu tutumuştum ama aslında %100 stresli geçen hamilelik değilmiş sebebi. Stresin herşeye oldugu gibi bebeğede zararı dokunuyor tabiki ama çok mutlu geçirilen gebeliklerde de bebekler sorunlu olabiliyor. Buna yakından şahidim hemde kaçıncı kez. Ama şu bir gerçek ki insan erteledikçe yaşı da geçiyor ve bir yaştan sonra kafası hiç götürmüyor bebeği. İşte kabullenmek o zaman daha zor oluyor. Nacizane fikrim şu ki insan gerçekten istiyorsa bebeği o zaman yapmalı. Geçiştirmek sadece o isteği törpülüyor.

Valla canım ne yapayım çekmeyipte. En başından beri kardiyoliji, psikiytri ile arkadaş oldum. Canım sıkıldıkça doktora gidiyorum.ben ilaç kullaniyordum kesince tekrarladı. Benim tek sorunum ve takıntım kalbim aslında. Bişey olacak diye korkuyorum. Nefesim daralsa kemiklerim. Ağrısa korkuyorum.bisey olacak.diye. evde yanliz duramıyorum. Etrafımda arabalı biri mutlaka olmalı. Yoksa düşünmekten kalbim çarpıyo nefesim daralıyor. Bazen 4 kat merdiveni sıkıntısız çıkıyorum. Eğer içimde sıkıntı olursa bazen 1 kat çıksam kalbim çarpıyo. Çok acile gittim çarpıntı dan. Psikiytrim damla verdi cesaret edip icemedim. Geçen gün karnımda kasilma vardı doktor magnezyum iç dedi içemiyorum ilacın içeriğine baktım dokunursa deim öyle duruyor. Denize gidemedim ya kalbime bisey olursa. Bide busene denizde kriz geçirenleri duyuyorum korkudan gidemiyorum. Bi ara banyo yapamiyordum sırf bu yüzden. Bi.muhtar banyoda kriz.gecirmisti. bilinçaltına işlemiş. Atamıyorum. 7 ay böyle geçti. İş yerine gidiyorum ordada aynı. Sıkıntı geliyo kendimi atıyorum dışarı.. rapor rapor üstüne valla. Bi tamamlasak hayırlısı ile

Canım bende de titreme takatsizlik vardı lavaboya zor kalkıyordm. yattığım yerde dahi yorgun gergin sıkıntılı (biyolojik ve psikoloji) ama 18.haftada azalıyor yavaş yavaş sıkıntılar çok şükür kaygı etme... Bana hep hastalıklı kalacakmisim gibi geldi ama çok şükür şimdi yine dışarı çıkıp aman aman gezemiyorum ama Elhamdulillah Evimin içinde işlerimi yapabiliyorm

Rabbim güç Talat sabır versin canım... Canim bu ikinci hamileliğin galiba senin ilkinde doğumdan sonra bu halsizligin geçti mi

Rabbim güç Talat sabır versin canım... Canim bu ikinci hamileliğin galiba senin ilkinde doğumdan sonra bu halsizligin geçti mi
Amin canım benim cumlemize inşallah, evet 2. Hamileligim valla ilkinde halsizligim bu denli yoktu bunda daha çok daha çabuk tukeniyorum bide doğumdan sonra insan biraz daha rahat toparlaniyo çünkü bu denli stres yasamiyosun

Ayrıca hamilelik için hani iyileşince kal tedavi ol kal aman sakin hastalık geçmeden kalma diyosunuz ya o öyle olmuyo işte çünkü 5 yıldır ilaç kullan bırak yaptım her seferinde tekrar etti bu hastalık yani Rabbimin izniyle geçerse gecicek gecmezse böyle ilaç kullanarak ertelicez o yüzden bebek sahibi olmak isteyen arkadaşlar istediğiniz kadar bekleyin ilaç birakilinca eninde sonunda ya çok az yada çok fazla bu atak yaşanıyor Rabbime siginmaktan başkada bişey yapamayiz

Sonuçlar ne zmn çıkacak ?

Sonuçlar ne zmn çıkacak ?
Canım sonuçlar bugün 13.45de çıktı ama gidemedim takatim yoktu yürüyüp oğlumla gidip almaya pzrtsi sabah eşimle gidip alicam inşallah bari bi eksiklik vardırda tahlilde psikolojik değildir bu halsizlik yürümeye yoruluyorum dizlerim de derman yok vallahi

Sen vitaminlerini ihmal etme olurmu ben içemediğimden çok çektim Allah iyilik versin inşallah

Sen vitaminlerini ihmal etme olurmu ben içemediğimden çok çektim Allah iyilik versin inşallah
Allah sanada şifa versin canım ya benim kullandığım regenesis max diye bi ilaç bide kan ilaci ama sanki vücuduma yetmiyor çünkü belki inandirici değil ama yemek yiyemiyorum gücüm yok yani doktora gidince dicem yokmu kemik güçlendirici kuvvet verici iğne yapsın yoksa tek sorun bendemi psikolojik mi anlamadimki

Psikolojik de olabilir canım neler çekmedik psikolojik olarak d vitamini alman lazım sanırım bir konuş bakalım ne diyecek doktorun kemikler ağrıyorsa d vit eksiktir hayırlısı dur bakalım

Psikolojik de olabilir canım neler çekmedik psikolojik olarak d vitamini alman lazım sanırım bir konuş bakalım ne diyecek doktorun kemikler ağrıyorsa d vit eksiktir hayırlısı dur bakalım
Aynen ya vallahi insan psikolojik rahatsızlık çekmesinde geri kalan herseyi en azından adı hastalığın sebebi bellidir deyip çeker pzrtsi dediğin gibi bakalım neler cikicak belki saçma gelicek ama inşallah bişeyler eksiktir doktor der diyorum çünkü eşim bile artık herseyi psikolojik diyerek başından atiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…