Benim gördüğüm rüyaları yazsam aklını nasıl kaybetmeden dersin rahat ol gebelikte ve Losa dönemind bu çok normal felak nas oku bu gece bile nasıl kakltım uykudan bak şunu öğrenin biz insanız bu durumlar normal innanın herkes yaşıyor hayatının beli bir döneminde stlsrmak bizim elimizde ayrıca bir şeylerle uğraşın bu ev isi yada gezme olmasın ah yakın olsan ne iyi olurdu inanan benimle takılsan bunları düşünmeye vaktin olmazdıKabus görmekten bir hal oldum artık. Hele hamileyken gördüklerim. Uyumaya korkar olmuştum ilkinde. Bunda daha erken başladı. Gece uykum ya bölünüyor ya kabusla geciyor. Sizinde var mı böyle bir durum?
Benim de ilki hep öyleydi, bu da öyle olcak sanırım36 haftalığım gece saat başı uyanıyorum korkudan
Aynen ya çok fena şeyler görüyorum. Gece yana yana uyanıyorum. Mutlaka o kabuslarda gördüğüm bir noktayı uyanırken yaşıyorum. Bazen konuşamıyorum bazen ağzım dilim keçeleşmiş gibi. Kimi zaman vücudum külçeleşmiş gibi oluyor. Gün içinde hiç enerjim kalmıyor, sıkıntı çöküyor içime. Bütün günüme mal oluyor. Keşke yakın olabilseydik çünkü kendimi ne zaman çok güçlü hissetsem bir süre sonra bir yerden darbe alıyorum. Yanımda paylaşabileceğim kimse yok. Azcık yüzüm asık olsa noldu noldu diye soruyolar anlatmak istesem bunalıyolar daha başlamadan. İnsanlardan soyutlanıyorum istemeden. Tek başıma çekiyorum eşim bile sıkılıyor üstüne gitmediğim halde. Bu beni daha da üzüyor ama her üzülüşümde aynanın karşısına geçip bu hayatta tek başına da olabilirdin, dinlemek zorunda değil kendine kendin yardım edebilirsin sadece diyorum. Ama eşim en ufak şeyde strese giren biri, benden bişeyler beklediğinde dönüp bakmasam olmuyor. Elimde değil ben onun gibi yapamıyorum. Çok doldum sanırım, toparlanırım biraz kendi kabuğuma çekildiğimde. Teşekkür ediyorum hepinize, iyi ki burası var.Benim gördüğüm rüyaları yazsam aklını nasıl kaybetmeden dersin rahat ol gebelikte ve Losa dönemind bu çok normal felak nas oku bu gece bile nasıl kakltım uykudan bak şunu öğrenin biz insanız bu durumlar normal innanın herkes yaşıyor hayatının beli bir döneminde stlsrmak bizim elimizde ayrıca bir şeylerle uğraşın bu ev isi yada gezme olmasın ah yakın olsan ne iyi olurdu inanan benimle takılsan bunları düşünmeye vaktin olmazdı
Hayılısı ile inşallah hepimiz bebişlerimizi kucağımıza alırız benim karektrrimde acımak yerine yardım etmek var burada sizlerin paylaşımlarını görünce azda olsa yaşadıklarından size örnek verip yanlız siz yaşamıyorsunuz demek adına paylaşıyorum allah hepimizin yardımcısı olsun ve innanın acı çektikçe güçleşiyor insan ve ben hep elimde olanlarla mutlu oldum şükretim diyeceğim allahtan başka yardımcı olmaz sadece vesile oluruz bir birimine bu yazdıklarım ise sizin durumunuzu ben yaşadım ve halinizden iyi anlarım ve diyeceğim allahtan iste o bizi boş bırakmaz annksete ve panik atak zorlu bir imtihan asıl adı vesvese bunu iyi tanıyın herşey yoluna girecek şimdi elinizdekilerle ve bu günle mutlu olun kanser olacsksak zaten oluruz ecelimiz geldiğinde ise biz zaten gitmiş olacağız yorulmaya gerek yok gömün kaugılarınızı ben gömdüm ve şükür olsun ki başedebiliyorum maşallahU umudum56 Allah imtihanı sevdiği kullarına verirmiş ya, gerçekten de öyle. Bir sıkıntıyı veriyor ama sonunda güldürüyor Rabbim. Yaşadıkların ne kadar zor ama mükafatı çok çokkk güzel olacak inşallah. Okurken içimden birşeyler koptu gitti... üzüldüm demek istemiyorum çünkü ben böyle şeyler karşısında insanların bana üzülerek acıyarak bakmasını istemezdim, sonuçta bu dert bana verilmişse acıtasyon yaparak yanımda gibi görünmeleri beni daha da iterdi. Ben burdaysam sana destek olabileceksem olurum, elimden gelen birşey varsa yaparım. Üzülen bir insana moral vermektir önemli olan, oturup ah vah demek bana göre değil. Allah hepimizin evladını eli ayağı düzgün akıl aza noksanı olmadan sağlıcakla nasip etsin inşallah. Dualarımda her daim varsınız. Sende kendini hiçbir zaman bırakma arkadaşım. O dirayetin her zaman seninle olsun inşallah. Hamilelik o kadar hassas bir dönem ki, insan herşeye alınıp kırılırken diğerlerinin bu kadar patavatsız ukalaca davranışları kat ve kat daha sinir bozucu. Onlara diyecek söz yok maşesef, demekki bazı şeyleri idrak edebilmek için yaşamaları gerekiyor. Allah hepimize herşeyin hayırlısını versin inşallah. Bebeğini sağlıkla kucağına aldığın günü çığlıklarınla haber vermeni bekliyorum :)
İşte bende aynı şeyi söylemek istemiştim. Çok teşekkür ederim ilgine yardımına. Destek olabilmek budur işte. Saçma sapan yorumlar ve davranışlarda bulunmasalar kafi ama yaşamayan bilmiyor işte. Ben sanırım biraz sonra acile gideceğim. İçimde fena bir korku var bu yüzden ama umursamamaya çalışıyorum. İnşallah birşey çıkmazHayılısı ile inşallah hepimiz bebişlerimizi kucağımıza alırız benim karektrrimde acımak yerine yardım etmek var burada sizlerin paylaşımlarını görünce azda olsa yaşadıklarından size örnek verip yanlız siz yaşamıyorsunuz demek adına paylaşıyorum allah hepimizin yardımcısı olsun ve innanın acı çektikçe güçleşiyor insan ve ben hep elimde olanlarla mutlu oldum şükretim diyeceğim allahtan başka yardımcı olmaz sadece vesile oluruz bir birimine bu yazdıklarım ise sizin durumunuzu ben yaşadım ve halinizden iyi anlarım ve diyeceğim allahtan iste o bizi boş bırakmaz annksete ve panik atak zorlu bir imtihan asıl adı vesvese bunu iyi tanıyın herşey yoluna girecek şimdi elinizdekilerle ve bu günle mutlu olun kanser olacsksak zaten oluruz ecelimiz geldiğinde ise biz zaten gitmiş olacağız yorulmaya gerek yok gömün kaugılarınızı ben gömdüm ve şükür olsun ki başedebiliyorum maşallah
Canım herkesin bünyesi farklı, herkeste aynı etkiyi vermiyor ilaçlar. O yüzden denemeden bilemessin gibi geldi. Bizim grupta var ama bu ilacı kullanan.Arkadaslar aklınıza tecrubenize ihtiyacım var 7 haftalık hamileyim midem çok bulanıyor metpamit kullanamıyorum feci yan etkisi oluyor dahada kötü yapıyor dr dramamine verdi aynı etkileri yapar diye korkuyorum benim gibi sorun yaşayan varmi aranizda içsem mi sizce...
Boşver acili korkabildiğin kadar kor düşü n en fazla ne olabilir de hiçİşte bende aynı şeyi söylemek istemiştim. Çok teşekkür ederim ilgine yardımına. Destek olabilmek budur işte. Saçma sapan yorumlar ve davranışlarda bulunmasalar kafi ama yaşamayan bilmiyor işte. Ben sanırım biraz sonra acile gideceğim. İçimde fena bir korku var bu yüzden ama umursamamaya çalışıyorum. İnşallah birşey çıkmaz
Sana koskocaman bir tebrik yolluyorum, inşallah hep böyle devam edersin güçlü ve dimdik.İnsan ilham alıyor gerçekten. Bazen elimizde olmadan içimizdeki o güçlü kısmı kaygılara teslim ediyoruz biz ama inşallah bizde en kısa zamanda kurtuluruz
Beş ayı öğürerek geçirdim hiç bulantı ilacı kulanmadım yanlız vitaminler iyi geliyor diye biliyorum bulantıya folik asidi ihmal etmeArkadaslar aklınıza tecrubenize ihtiyacım var 7 haftalık hamileyim midem çok bulanıyor metpamit kullanamıyorum feci yan etkisi oluyor dahada kötü yapıyor dr dramamine verdi aynı etkileri yapar diye korkuyorum benim gibi sorun yaşayan varmi aranizda içsem mi sizce...
gebelikte bu ilaçlar kulanılıyormuBu arada bende panik atak hastasıyım efeksor ve remeron kullaniyorum yerimde duramiyorum çok aşırı mide bulantim var metpamit daha fazla mide bulantisi ve aşırı sıkıntı yapıyor.
Onu hiç duymamıştım beny4zy4qmurum canım bende tansiyon yok doktor çok fazla kasildigim için magnezyum yerine verdi kasilmalarda daha çok etki ediyomus magnezyuma göre bana dua edin bugün iki doz iğnemi oldum yarında iki doz olucam inşallah bari 15 gün daha beni idare etsin ya bebek kilo alsın hiç olmazsa çok zayıf
Panikten dolayı değil kuzum, ishal problemim var 6 gündür. Öyle günde 3ü felan geçmiyor ama sıvı geliyor wc.de. geçen hafta kan ilacına başladığımın ertesi günü başladı. Geçmeyince ilaçtan mı ki diye dün ve bugün içmedim. Ama yine sıvı şekilde. Enfeksiyon felan dedü kızlar içime kurt düştüBoşver acili korkabildiğin kadar kor düşü n en fazla ne olabilir de hiç
Panikten dolayı değil kuzum, ishal problemim var 6 gündür. Öyle günde 3ü felan geçmiyor ama sıvı geliyor wc.de. geçen hafta kan ilacına başladığımın ertesi günü başladı. Geçmeyince ilaçtan mı ki diye dün ve bugün içmedim. Ama yine sıvı şekilde. Enfeksiyon felan dedü kızlar içime kurt düştübiraz önce ğatates felan haşladım baya yedim sırf korkumdan.
Sen hangini kullanmıştın? İshal olunca bıraktın mı? Kendi doktoruma da gidemiyorum tatil nedeniyle. Ama kullanmam bayram ardı dr.a gidene kadar. Kanım daha yeni düşmeye başladı. Pekmezle hallederim şimdilik 1 hafta var zaten.Kan ilacı bendede işgal yapmıştı. kanın çok düşük değilse decvit iyi birde keçi boynuzu b
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?