Panik Atak Yaşayan Hamileler, Hamile adayları...

Keçi boynuzu süper kan yap
keçi boynuzu çok güzel kan yapar ismini hatırlayamadım küçük şişelerdeydi ayrıca bütün demirler işgal yapar canım

Keçi boynuzu süper kan yap
keçi boynuzu çok güzel kan yapar ismini hatırlayamadım küçük şişelerdeydi ayrıca bütün demirler işgal yapar canım
Maltofer ve türevi olabilir o zaman. Ben genellikle kabızlık yapıyor diye biliyordum canım. İshal de mi varmış demek. Benim ilkinde kabızlık yapmadıgı icin emin olarak söylemiyorum sadece duyduklarım bu yönde. Bakalım akşamki patates yükünden sonra halen devam edicek mi, daha da sürerse gider bi danışırım en azından acilde :)

geçer sıkıntı yapma

Canım bende keçi boynuzu yiyorum iyi geldiğini biliyorum yıllardır kansızlık deyince ona başvurulardi bizimkiler.. kan ilacı da geçen hafta yazdırmistim ilk defa ama unutuyorum içmeye .. keçi boynuzun yiyorum sürekli

geçer sıkıntı yapma

Ah kızlar ah.. sabah gözünü açtığından beri kusuyor oğlum. Geçmeyince ikimizde devlete gittik, acilde tek dr ve yüzlerce hasta vardı. Dr berbattı kaç kişi şikayette bulundu bilmiyorum. Oğlumu muayene etmeden bronşit dedi, gastroenterit dedi. Seruma yolladı ve 6 ilaç birden yazdı. Küçücük çocuğa o kadar ilaç yüklemekte nedir ya.. kendi tahlillerimi verdim oğlumuda özele getirdim. Şuan düzeldi şükürler olsun.

Rabbim Her daim işini ehli ile yapanlarla karşılaştırsin canım .Rabbim insaf versin herkese gerçekten kimseyi kimseye muhtaç etmesin

Rabbim Her daim işini ehli ile yapanlarla karşılaştırsin canım .Rabbim insaf versin herkese gerçekten kimseyi kimseye muhtaç etmesin
Aminn canım aynen öyle. Sonuçta dr.luğun zorluğunu bilerek oluyorlar. Tmm kapasiteleri bi yere kadar el veriyor olabilir ama bu bizim sorunumuz değil, biz demiyoruz nöbete tek kalın diye. Tüm devlet hastaneleri tek bir hastanede birleştirildi ama koca şehre 1 dr nasıl yetebilir..

Af afff o kadar yorgun hissediyorum ki kendimi ruhsal olarak .. çok zor geliyor yaşam( az önce şekerim yada tansiyon düştü galiba birden elim ayağım boşalir gibi oldu hemen dolaptan meyve yiyem dedim kalktım düşecek gibi oldu midem bulandı .. hemen uzandım ayağım i yüksek biryere uzattım hastaneye gideyim dedim ama ayağım elim takatim hiç yoktu ve acile gitmekten o kadar korkuyorum ki hamileliğim ilk aylarında sabah akşam gece demeden acile gidiyordum biyolojik hormonal değişikliğin den dolayi o günler aklıma geliyor... gerçekten yoruldum yedinci ayimdaym ve hamilelik şimdiye kadar hep sıkıntı verdi... birden ateş basıyor sabahları huzursuz uzanıyorm ve ruhum bunalıyor iç sıkıntı .... biraz dinlenmek istiyor bedenim ve ruhum normal insanlar gibi olmak istiyorum

Sebepler dairesinde benim elimde olan birsey olsaydı geri döner ve hamile kalmamak için önlem alırdım ve hayatım boyunca düşünmezdim gerçekten... ben ben olmaktan çıktım bu hamilelikte kolay değil 28 hafta sadece ruhsal değil biyolojik olarak da yıprandım Rabbim Rabbim sabır gerçekten.... başa dönme Şansım olsa hiç istemezdim bebeği...Hala sindiremëdim içimde bir bebek oluşunu ağır geliyor bana.... kabullenmek çok zor

Dışarı çıkamadım beş altı ay boyunca halsizlik takatsizlik vs den dolayi evin içinde dahi yatakta geçti şimdi yavaş yavaş eşim le çıkıyoruz ama hemen geri eve dönüyoruz yine baş dönmesi vs... evin içinde memleketten uzak komşu yok ... ve evin içinde hergün nasıl uyanacağim bugün iyimi olacağım.. sıkıntılı günler geride mi kalıyor yavaş yavaş derken yine bir sıkıntı.... hayata karşı o kadar umutsuz oluyorum ki bazen...hiçbirşeyin tadı tuzu yok bende... ne olacağım bilmiyorum böyle ... zorunlu yaşıyor gibiyim ölüm olsa ondan sonraki hayatım da meçhul Rabbim benden razi mi ecel ne zaman gelecek o bile belli değil... hayatım belirsizlik içinde iç sıkıntısı ile geçiyor sanki ne olur dua edin ismen (zeynep)

Rabbim affetsin bazen Allah u teâlâ ya da gönlüm kırılıyor o kadar aciz anlarım oluyor ki ne olur Rabbim Yaşatma bu olumsuzlukları güç kuvvet takat ver ben yine sana ibadet edip yaklaşacaim söz diyorum . Şuan o kadar üst üste yoruldum ki kaldıracak gücüm yok imtihan i biraz dinlemeyi kendime gelmeyi istiyorum .....elimde hiç birşey yok kendimi düzeltme adına âciz bir kulum işte ...

Ç
Ah kızlar ah.. sabah gözünü açtığından beri kusuyor oğlum. Geçmeyince ikimizde devlete gittik, acilde tek dr ve yüzlerce hasta vardı. Dr berbattı kaç kişi şikayette bulundu bilmiyorum.
iç sıkıntısına inşrah sürdü oku ve elini kalbinin üzerine koy ve şükret bebeğin sağlıklı gebelik başlı başına zor bir durum

Allah sıkıntılarını geçirsin şafi ismiyle şifa versin

Bebek kadar güzel bir duygu olamaz bu dünyada sabır şükür dua

Z Zynp23657 ailenden kimse yokmu yakınında etrafında yani tek basinamisin benim gibi bi esinmi var, yoksa mesela 20 dk 30 dk mesafe uzakliktami ailen yada yakinlarin

Annemler 14saat uzaklıkta canım bayrama dahi gidemedim yol çok uzak ve benim durumum çarşıya çıkmaya elvermiyo .. Erkek kardeşim bizimle kalıyordu bir aydır eşim işe gittiginde bana yardımcı olmak için o da bayram a gitti memlekete sonra da Dershanesi var zaten... kimsem yok Burada komşum bile herkes çalışıyor kendi halinde apartmanda...

Hiç güzel gelmiyor bana şuan biliyormusun malesef keşke rüya olsa bu yaşananlar ve uyandığım da hamile olmasam diye ağladım bugün eşimë..
Benim Komşum yedi kez tüp bebek yapmış yedisi de tutmamış ve her seferinde bizden daha kötü günler geçirmiş işte allah bize vererek ona da vermeyerek sınıyor şüpesiz o taşıyamıyacağımız yükü vermez beni dun bir ağrı vtutu sağ tarafından yedi saat kıbırdayamadım ve bugün olmaz diyordum bak bugünde bitti nerdeyse şuan ki hava beni de çok binaltıyor çok daralıyorum inanan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…