Çok düşüncelisin canım. Valla zor uyuyorum geç dalıyorum. Kemiklerim batıyor. Karnimin ağırlığı rahatsız ediyor. Bugün tekrar kontrole gidiyorum. Cuma doğum kısmetse. Gerginim biraz. Tedirginim.@SvmBybysonundaoldu @pineapple3455 @Bayan sorunlu PempeeMavii F Fatmae20 başka kimler vardı hatırlayamadığım? Kızlar nerdesiniz, ne alemdesiniz?
Serrayı etiketlemedim, o kuzum bu saatlerde hep sılıntılı oluyor, olur da uyursa uyandırmıyım, zaten doğuma gidicek Allahın izniyle, inşallah iyidir:)
Bende birebir aynısıyım. Bu hafta 2 atak geçirdim ve her zamankinden daha fazla yordu. 20.haftaya girdim en son 3 kilo almıştım, 10 gün önceydi. Benimde karnım sanki aşağı çekiyor beni, nefes darlığı bazen çok zorluyor. Yani tencere dibin kara :)sağol canım idare ediyoruz iki kez atak geçirdim son bir hafta içinde, bebek 5,5 aylık oldu toplamda 5-6 kilo aldım ama karnım çok baskı yapıyor daralıyorum sanki 20 kilo almışım
sen nasılsın nasıl gidiyor?
Bende 28 ve 4 yildir cekiorum korkudan 3 yil esimle birlikte olamadik 4 yil evliyim ve 1 yilin icindede iste hamileyim yaa daha nelerAllah razı olsun ne güzel yazmışsın. ben de 28 yaşımdayım. diyorum ki genç yaşımda yakalandım napacağım. inş yeneceğim. o duaları okuyorum. inş Rabbim hepimize şifa verir bol bol. çok saol.
Oyy güzel haberlerle gel inşallah, bende bekliyorum gelişmeleri :) birkaç gün sonra kollarında olacak bebişin Allahın izniyle, bebeğin içindeyken yaşadığın son huzursuzluklar bunlar :)Çok düşüncelisin canım. Valla zor uyuyorum geç dalıyorum. Kemiklerim batıyor. Karnimin ağırlığı rahatsız ediyor. Bugün tekrar kontrole gidiyorum. Cuma doğum kısmetse. Gerginim biraz. Tedirginim.
Allah razı olsun ne güzel yazmışsın. ben de 28 yaşımdayım. diyorum ki genç yaşımda yakalandım napacağım. inş yeneceğim. o duaları okuyorum. inş Rabbim hepimize şifa verir bol bol. çok saol.
Ben 27 yaşındayım, nisanda 28 olacak allahın izniyle. Ama benim 14 sene olmuş bu hastalığım. İnanın kendinize, daha başlardasınız ve atlatma şansınız daha fazla. Sadece umutsuzluğa kapılmayın. Allah büyüktür, bu hastalık her ne kadar kötü olsada ben onu olumlu derslere döndürmeye çalışıyorum. Kötü yönlerimi törpülemeye çalışıyorum. Yargılamalar, eleştirmeler, küçümsemeler bana göre değil, herkese insanlığından ötürü saygım var ama elde olmadan kızdığımız kişilere kötü düşünceler besleyebiliyoruz. Bunları bile beslememek için bu hastalıktan ilham alıyorum. Çünkü biliyorum ki aslında düşüncelerimden çok bu hastalığı besliyorum olumsuzluklarımla. Yani iyi birşeyler çıkartmaya çalışıyorum kendimce. İnşallah birgün hepimiz yenmiş oluruz bunuda.Bende 28 ve 4 yildir cekiorum korkudan 3 yil esimle birlikte olamadik 4 yil evliyim ve 1 yilin icindede iste hamileyim yaa daha neler
Bebişle ilgili herşey yolunda o zaman ne güzel Allah daim eylesin canım. Ayaklarına sıcak su koy, en çokta beline ve ayaklarına dikkat et daha çabuk geçiyor. Geçmiş olsun
Canım bu konuda ben biraz farklı düşünüyorum Ama sana iyi gelip gelmemesi önemli bu tedavinin, eğer ki kendini daha iyi hissediyorsan böyle devam etmen en doğrusu tabi. Bu forumda senin anlattıklarını ve hatta daha fazlasını yaşayan bir bayan, tüm yaşadıklarını ve nasıl atlattığını yazmış. O konuyu tekrar bulabilirsem mutlaka etiketlicem seni. İnşallah senin içinde bir nebze güç kaynağı olur. Böyle olumlu hikayeler insanı gerçekten çok motive ediyor. Ben de çok çok iyi sayılmam kaygılar ataklar takıntılar vs idare etmeye çalışıyorum bebişimle :) yarın kontrolümüz var onun merakı içindeyim:) Allah sağlıcakla kucağımıza almak nasip etsin inşallah.
Bende 28 ve 4 yildir cekiorum korkudan 3 yil esimle birlikte olamadik 4 yil evliyim ve 1 yilin icindede iste hamileyim yaa daha neler
Ben 27 yaşındayım, nisanda 28 olacak allahın izniyle. Ama benim 14 sene olmuş bu hastalığım. İnanın kendinize, daha başlardasınız ve atlatma şansınız daha fazla. Sadece umutsuzluğa kapılmayın. Allah büyüktür, bu hastalık her ne kadar kötü olsada ben onu olumlu derslere döndürmeye çalışıyorum. Kötü yönlerimi törpülemeye çalışıyorum. Yargılamalar, eleştirmeler, küçümsemeler bana göre değil, herkese insanlığından ötürü saygım var ama elde olmadan kızdığımız kişilere kötü düşünceler besleyebiliyoruz. Bunları bile beslememek için bu hastalıktan ilham alıyorum. Çünkü biliyorum ki aslında düşüncelerimden çok bu hastalığı besliyorum olumsuzluklarımla. Yani iyi birşeyler çıkartmaya çalışıyorum kendimce. İnşallah birgün hepimiz yenmiş oluruz bunuda.
İnşallah canım, inşallah hepimiz kurtuluruz. Evet bana göre bir hayli şanslısın. Bu son 1 ayda ele geçirmesi mevsimsel değişimlerde olabilir. Benimde bu ay tavan yaptı resmen. Mevsim değişikliklerini çok iyi bilir panik.. vücudun yeni adapte olma çabasındayken, o panik açığını kollar durur. Kendini hiç korkutma, ben yaşıcaksam yaşıyorum atakları, çaresi yok gelsin.. ama kaygıların geçmemesi çok yıpratıcı. Bende kalp takıntılıyımç geçen hafta sol göğsümdeki sancı yüzünden sabahladım kalkmaya bir saat kala uyudum ve geri uyandım 45 dk içinde. O gün boyunca yatıp kalkamadım, sürekli o sancıdaydı kafam. Yine olacak korkusu mahvediyo şimdide. Ya kalptense felan.. Bahsettiğin bu tür bişey mi seninde? Muayeni olmuşsun bak bişey çıkmamış. Kendi kendimize hissediyoruz bunları.bazen ben de öyle düşünüyorum ama eşim tedavini tamamla diyor. belki başında olduğumdan kurtulurum. yani öyle ümit ediyorum. ahh sağlıklı haberlerle gel inş. sağlıcakla kavuşun birbirinize
ben de yeni başladı bu illet. yani 1 aydır bu haldeyim. 5 yıllık evliyim 4 yaşında bir oğluşum var. Allah bağışlar inş. kardeş istiyorum ama kendimden korkuyorumne kötü bir şey insanın kendi beyniyle savaşı. Rabbim hepimize bol bol şifa versin inş. dilerim sen de kuzucukla sağlıkla kavuşursun. bu hastalığın zerresi bile kalmaz
sana göre şanslılardanım sanırım. 1 aydır iyice ele geçirdi bu hastalık beni. bundan önce 2 kere yokladı geçti1 günde. bu defa gitmek bilmiyor. benim sürekli kalbim ağrıyor kardiyolojik muayenemi oldum bir şey çıkmadı. psikolojiktir di mi ya?? kendimi dinliyorum sürekli. hastalık hastası oldum.
öte yandan ben de kendimi törpüledim bu 1 ay bile beni çok değiştirdi. artık hiçbir şey için büyük konuşmuyorum. herkese hak verip empati yapıyorum. insanları birbirine karşı yumuşatıyorum falan. belki de bunlar için vesile oldu bu illet bana. derdi verene şükrediyorum genel olarak. dermanı da verecektir inş.
İnşallah canım, inşallah hepimiz kurtuluruz. Evet bana göre bir hayli şanslısın. Bu son 1 ayda ele geçirmesi mevsimsel değişimlerde olabilir. Benimde bu ay tavan yaptı resmen. Mevsim değişikliklerini çok iyi bilir panik.. vücudun yeni adapte olma çabasındayken, o panik açığını kollar durur. Kendini hiç korkutma, ben yaşıcaksam yaşıyorum atakları, çaresi yok gelsin.. ama kaygıların geçmemesi çok yıpratıcı. Bende kalp takıntılıyımç geçen hafta sol göğsümdeki sancı yüzünden sabahladım kalkmaya bir saat kala uyudum ve geri uyandım 45 dk içinde. O gün boyunca yatıp kalkamadım, sürekli o sancıdaydı kafam. Yine olacak korkusu mahvediyo şimdide. Ya kalptense felan.. Bahsettiğin bu tür bişey mi seninde? Muayeni olmuşsun bak bişey çıkmamış. Kendi kendimize hissediyoruz bunları.
Ben hep Allaha siginirum ama hayatta kötu seyler olunca etkileniorum iste imtihan basimiz hersey gelir korkuom isteaynı şey evet. zor günler yaşadım o sıralar olmadı. tam bitti dedim panik atak başladı. bana ne tavsiye edersin??
Ben hep Allaha siginirum ama hayatta kötu seyler olunca etkileniorum iste imtihan basimiz hersey gelir korkuom iste
U umudum56 Benimde 14 sene olmuş bu hastalık. Çocukluktan yerleşmiş beynime. Çocuk aklımla kendi kendime savaşmaya çalıştım hep korka korka, ne olduğunu bile bilmeden. Hep ölücem korkusuyla uykumdan oldum, Kime ne anlatsam bişey olmaz dendi. Hayatımı yaşama fırsatı verilse çoğu şeyin bilincine varabilirdim, kendim için bişeyler yapabilirdim. Geçmişi boşver diyolar nasıl boşverilir? O kadar çokşey çalınmışki benden. Evlilik sonrası bu psikolojiyle yeni boşluklar açılmadı desem yalan olur. Eşinin sıkılmış halleri, ilgisizliği, agresifliği daha da kötü etti beni. Birlikte oturmakta cabası. Kp çenesi.. sövmeleri.. anlatsan herkese kolay gelir. Ben daha buraya taşınalı birkaç aydır yaşadığımı, hayatta olduğumu anladım. O da daha tam anlamıyla değil. Hiçbirşey yokmuş gibi benden çok iyi olmamı bekliyorlar. Geçmiş bitti takma diyorlar. Takmak değil bu, yaşanmışlıklar, yetiştirilmemişlik.. hep eksiklik.. Ama Allah büyük, şükürler olsun ki o gösterdi bana doğruyu yanlışı, geç oldu belki ama şükür ayırt edebildim bazı şeyleri.`Ben` diyebildim. Ben seni anlayabiliyorum inan. Fazlasını yazmak isterdim ama gerek görmedim çünkü öyle ya da böyle içimizdeki şey aynı. Allah yardımcımız olsun..[/QUOT
U umudum56 Benimde 14 sene olmuş bu hastalık. Çocukluktan yerleşmiş beynime. Çocuk aklımla kendi kendime savaşmaya çalıştım hep korka korka, ne olduğunu bile bilmeden. Hep ölücem korkusuyla uykumdan oldum, Kime ne anlatsam bişey olmaz dendi. Hayatımı yaşama fırsatı verilse çoğu şeyin bilincine varabilirdim, kendim için bişeyler yapabilirdim. Geçmişi boşver diyolar nasıl boşverilir? O kadar çokşey çalınmışki benden. Evlilik sonrası bu psikolojiyle yeni boşluklar açılmadı desem yalan olur. Eşinin sıkılmış halleri, ilgisizliği, agresifliği daha da kötü etti beni. Birlikte oturmakta cabası. Kp çenesi.. sövmeleri.. anlatsan herkese kolay gelir. Ben daha buraya taşınalı birkaç aydır yaşadığımı, hayatta olduğumu anladım. O da daha tam anlamıyla değil. Hiçbirşey yokmuş gibi benden çok iyi olmamı bekliyorlar. Geçmiş bitti takma diyorlar. Takmak değil bu, yaşanmışlıklar, yetiştirilmemişlik.. hep eksiklik.. Ama Allah büyük, şükürler olsun ki o gösterdi bana doğruyu yanlışı, geç oldu belki ama şükür ayırt edebildim bazı şeyleri.`Ben` diyebildim. Ben seni anlayabiliyorum inan. Fazlasını yazmak isterdim ama gerek görmedim çünkü öyle ya da böyle içimizdeki şey aynı. Allah yardımcımız olsun..[/QUOTE
Amin
Amin canım Allah yardımcımız olsun[/QU şimdi hastaneden geldim benim oğlum blendırın çırpıcısını pirize soktu 112geldi neyse kotkulacak bir şey yok 112hemşiresi bana baktı iyimisin dedi iyiyim dedim dudakların çok morarmış daha önce oluyormuydu dedi ben neden olurken dedim dedi kalp doktoruna git dedim gitim doktor birşey yok dedi ama bende panik atak var dedim ondandır ozaman dediler yani başka zaman olsa kırk doktor gezerdim yani hastaneye gidecek fırsatım bile yok
Bugün dersim yok evdeyim canım.kendimi oyalamaya çalışıyorum.@SvmBybysonundaoldu @pineapple3455 @Bayan sorunlu PempeeMavii F Fatmae20 başka kimler vardı hatırlayamadığım? Kızlar nerdesiniz, ne alemdesiniz?
Serrayı etiketlemedim, o kuzum bu saatlerde hep sılıntılı oluyor, olur da uyursa uyandırmıyım, zaten doğuma gidicek Allahın izniyle, inşallah iyidir:)
Bende mesela.ölum korusu cnm aciyacak derdi falanben durduk yerde nedensizce yaşıyorum bu durumu. elbette Rabbim ol deyince olur. mesela çoğu paniklide ölüm korkusu var. ben de tam tersi. ölsem kurtulurum modundayım.
Olsun canım, böyle olması gerekiyormuş, vardır bi hayır.. Bu hastalıkta en önemli şey üzerine gitmeyi öğrenmek. Ne kadar kaçarsan o kadar kovalıyor ve bir o kadar da şiddetli geliyor devamı. Bir de kendi deneyimlediğim kadarıyla anksiyete ve panik atak dönem dönem şekil değiştiriyor. Mesela bazen iç sıkıntısı ve huzursuzluk yaşarken bir süre sonra bu kesmiyor. O zamanda farklı şikayetler ortaya çıkıyor. Mesela kalpte çarpıntı.. onu dinledikçe artıyor, geçme süresi uzadıkça uzuyor. Geçse de geçmese de bi bakıyosun beyninde sorun mu var düşünceleri de seni sarmış. Yani kısır döngü gibi devamlı farklı şekilde çıkıyor meydana. Geçti demene fırsat vermiyor. Ama başettikçe şiddeti azalıyor. Telkin de işe yarayabilir çünkü bize göre daha erken başlamış olucaksın.aynı şey evet. zor günler yaşadım o sıralar olmadı. tam bitti dedim panik atak başladı. bana ne tavsiye edersin??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?