Panik Atak Yaşayan Hamileler, Hamile adayları...

Ben bu aksam tv karsısında bıraz kestirmiş sonra ırkılerek uyandm bıraz panıkledm sımdıde uykm gelmiyor aklıma hıc olmadık seyler gelıyor

Aksam erken uyuyunca genelde boyle oluyor bır sesle uyanıyorm zor kendmı yatıstırıyorm dualarınızı bekliyorum

Ben bu aksam tv karsısında bıraz kestirmiş sonra ırkılerek uyandm bıraz panıkledm sımdıde uykm gelmiyor aklıma hıc olmadık seyler gelıyor

Aksam erken uyuyunca genelde boyle oluyor bır sesle uyanıyorm zor kendmı yatıstırıyorm dualarınızı bekliyorum
Dikkatini başka şeylere vermeye çalış canım, oyun bölümüne felan bakıyorum ben. Bende şuan huzursuzum biraz ama zorla yattım

Dikkatini başka şeylere vermeye çalış canım, oyun bölümüne felan bakıyorum ben. Bende şuan huzursuzum biraz ama zorla yattım
Dr demişti eger zorlanıyorsan ILAC tedavisi olabiirsin sımdı geceleri boyle oluyrm gunduz yognm okula falan gdyrm demek aklıma gelmiyor ama gece bıraz uyuyup sonra boyle oluyrm

Bazen bana bu sıkıntılar hep kalacakmıs gıbı gelıyor hıc gecmıyecek gıbı. RABBIM KIMSESI SAGLGNLA IMTIHAN ETMESİN

Ben 15+5haftalıgım
Daha bazen ne yapaagmı sarılıyorum bu klasik hamilelik rahatsızlıklarına razıyım ama ınsanın bu psikolojisi ınsanı mahvediyor iki kez psıkytrse gıttm kaygı durum bozuklugu var dedi ve oglum da hıc boyle olmadm bu kız hamılelık lermde

Ikincimi bu aen dogumu yasamisin neguzel Rabbim vermis yine

Ben 28 ilk neguzel ya bak korksanda ikinciye ettin 3 de oldu demekki cekebiluon Rabbim cekemiyecemiz aciyi vermezmis
Dogru soyuluyorsn demek cekeblyrmkı Rabbim vermis. İkinci kaza oldu ucte kazaydı. İkisi sezeryan oldu artık bu sefer kalıcı onlemımi alacam ameliyatta esine cok kızmıştı 3.olunca hiç beklemedim bir anda oldu

Dogru soyuluyorsn demek cekeblyrmkı Rabbim vermis. İkinci kaza oldu ucte kazaydı. İkisi sezeryan oldu artık bu sefer kalıcı onlemımi alacam ameliyatta esine cok kızmıştı 3.olunca hiç beklemedim bir anda oldu
Gecer hersey neguzel verio Rabbim olmayanlara sor bi neler derler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…