Ben bu aksam tv karsısında bıraz kestirmiş sonra ırkılerek uyandm bıraz panıkledm sımdıde uykm gelmiyor aklıma hıc olmadık seyler gelıyor
Dikkatini başka şeylere vermeye çalış canım, oyun bölümüne felan bakıyorum ben. Bende şuan huzursuzum biraz ama zorla yattımAksam erken uyuyunca genelde boyle oluyor bır sesle uyanıyorm zor kendmı yatıstırıyorm dualarınızı bekliyorum
Dr demişti eger zorlanıyorsan ILAC tedavisi olabiirsin sımdı geceleri boyle oluyrm gunduz yognm okula falan gdyrm demek aklıma gelmiyor ama gece bıraz uyuyup sonra boyle oluyrmDikkatini başka şeylere vermeye çalış canım, oyun bölümüne felan bakıyorum ben. Bende şuan huzursuzum biraz ama zorla yattım
Neoldu cnm.ne zorlanuorsun neolduDikkatini başka şeylere vermeye çalış canım, oyun bölümüne felan bakıyorum ben. Bende şuan huzursuzum biraz ama zorla yattım
Amin cnm amin sen kac haftaliktin cnmBazen bana bu sıkıntılar hep kalacakmıs gıbı gelıyor hıc gecmıyecek gıbı. RABBIM KIMSESI SAGLGNLA IMTIHAN ETMESİN
Ben 15+5haftalıgımAmin cnm amin sen kac haftaliktin cnm
Daha bazen ne yapaagmı sarılıyorum bu klasik hamilelik rahatsızlıklarına razıyım ama ınsanın bu psikolojisi ınsanı mahvediyor iki kez psıkytrse gıttm kaygı durum bozuklugu var dedi ve oglum da hıc boyle olmadm bu kız hamılelık lermdeBen 15+5haftalıgım
Dogum korkun varmi birsey olcak sana diyeBen 15+5haftalıgım
Ikincimi bu aen dogumu yasamisin neguzel Rabbim vermis yineDaha bazen ne yapaagmı sarılıyorum bu klasik hamilelik rahatsızlıklarına razıyım ama ınsanın bu psikolojisi ınsanı mahvediyor iki kez psıkytrse gıttm kaygı durum bozuklugu var dedi ve oglum da hıc boyle olmadm bu kız hamılelık lermde
Yok bu ucuncu 29yasndayım 3.hamılelıgım ustune calısıyorm da kazayla oldu ama cok sukur bugunmzeIkincimi bu aen dogumu yasamisin neguzel Rabbim vermis yine
Senin galıba ilk. Ben ilk hamılelkte de rahatsz olmsdm ve kızdı ama erkek hamılelkte cok normaldmYok bu ucuncu 29yasndayım 3.hamılelıgım ustune calısıyorm da kazayla oldu ama cok sukur bugunmze
Ben 28 ilk neguzel ya bak korksanda ikinciye ettin 3 de oldu demekki cekebiluon Rabbim cekemiyecemiz aciyi vermezmisYok bu ucuncu 29yasndayım 3.hamılelıgım ustune calısıyorm da kazayla oldu ama cok sukur bugunmze
Dogumun masildo korktunmu neolduBen 28 ilk neguzel ya bak korksanda ikinciye ettin 3 de oldu demekki cekebiluon Rabbim cekemiyecemiz aciyi vermezmis
Dogru soyuluyorsn demek cekeblyrmkı Rabbim vermis. İkinci kaza oldu ucte kazaydı. İkisi sezeryan oldu artık bu sefer kalıcı onlemımi alacam ameliyatta esine cok kızmıştı 3.olunca hiç beklemedim bir anda olduBen 28 ilk neguzel ya bak korksanda ikinciye ettin 3 de oldu demekki cekebiluon Rabbim cekemiyecemiz aciyi vermezmis
Gecer hersey neguzel verio Rabbim olmayanlara sor bi neler derlerDogru soyuluyorsn demek cekeblyrmkı Rabbim vermis. İkinci kaza oldu ucte kazaydı. İkisi sezeryan oldu artık bu sefer kalıcı onlemımi alacam ameliyatta esine cok kızmıştı 3.olunca hiç beklemedim bir anda oldu
İlk hamilelikte böyle panık ataklgm olunca Dr sezeryanı önerdi dedi doğum esnasında korkarsın daha kotu olursun 37haftalkken sancım geldi hastanye gıttm sezeryan oldmDogumun masildo korktunmu neoldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?