Panik Atak Yaşayan Hamileler, Hamile adayları...

Belkide bebek kilo alıyordur. Yada sen de ödem olabilirmi.

Bakıyorm da herkesin cok farklı rahatsızlığı yani panik atakın belirtilerı mı bunlar anlayamadm kımınn fiziksel rahatszlgda var bogazda takılma falan. Ben psıkytrse iki ayrı dra gıttm İlki hıc bısey dememsdm o zaman 8haftalıktm derin nefes al yuruyus yap bu haftalarda hormonlar yuksek dedı ama Bı teshıs koymadı. 9Haftalıkken baska dra gıttm dedı her hamılelkte olacak dıye bısey yok ama olmasn önlemini al dedi dahaa cock getrmem bu 3.zatenben sordum panık atak mıym yok dedı kaygı durum bozuklugu dorduncu aydan sonra bır ILAC tedavisi baslatablrz dedi bana iki tane o anlık bır ILAC verdı cok fenalastgını dusundgn de bunu yarım kır ıc ben suana kadar kullanmadm surekli mucadele ıcındeyım kendmı ıyı etmek ıcın

İlk hamılelıgmde boyleydm dogdum uzermde hafifleme oldu ama yinede lohusalıkta falan kotu olma durumu oluyordu Yanı bırkac ay sonra Belkı tam gectı dıyeblrm ozaman dogmadan iki ay son ra calsmsdm sımdı bır yıl ucretsz ızın alacam aklıma geliyor bu kadar cekıyorm ILAC ıc memek ıcın cabalıyorm dogumadan sonra gecmezse dıye endıselenıyorm zaten neden korksanda basına gelıyor

Belkide bebek kilo alıyordur. Yada sen de ödem olabilirmi.
Canm sen ne kadarlık hamileydın. Ben gece nerde uyuyacagmı sasırıyorm nefesm kesilecek daralacak gibi olyrm bazen uykuda sıcrayarak uyanıyorm kendme gelemiyorum bu sabah 12de uyudm 7de uyandm gece hıc kalkmadım sabah iki cocgmun kresinden ogretmnı aradı servis geliyor dıye tıtresmdeydı anıden uyandm sersem gıbı oldm hemen aklıma kotu seyler geldi mi cockları bindirdım bes dakka yurdum oyle eve geldm sankı boglacak hissi geldi bana

Facebook yada vhatsap tan isteyen olursa birbirimizi ekleyebiliriz yada bır grup kurablrz bende katılırm ınsan sorunlarını paylastkca daha yuku azalıyor bazen kotu oldgmz an bırınle gorusmek yazsmak iyi geliyor insana

Yemek yerken ekmek cok yıyormusun ben 17haftalıgım 2kılo almıs im hamılelkten once dikkat ederdim eski dogum kiloları mı vermek ıcın malum iki dogum yaptm ust uste hemde sezeryan hıc beyaz ekmek yemezdim sadece yesemde sınırlı bır sekilde kepek ekmek yerdim sımdı hamılelıge sorunlu basladm bu daralma lar dan dolayı ilk uc ay beslenemyrdm yemek yemekten korkuyordum ac oluncada daha kotu oluyrdm iyi hissettgm an yemek yesem ekmek kullanarak yerdm doyayım midem bulamasın dıye daha erken acıkmıyam dıye o yuzden iki kilo aldım yoksa onuda almazdım

Facebook yada vhatsap tan isteyen olursa birbirimizi ekleyebiliriz yada bır grup kurablrz bende katılırm ınsan sorunlarını paylastkca daha yuku azalıyor bazen kotu oldgmz an bırınle gorusmek yazsmak iyi geliyor insana
Bende sadece whtsp var. Ama grup toplamak yasaktı diye hatırlıyorum. Nasıl yapabiliriz ki

E Eslem 23 Ben bugün 24.haftanın son günündeyim. Yarın 25.e giriyorum Allahın izniyle. Sabah erken kalktığımda bende kötü oluyorum. Mesela eşime kahvaltı hazırlıyodum o gidince geri yatıyodum ama içimi kaplayan huzursuzluk yüzünden uyuyamıyodum. Zaman geçiremiyordum.
Şişkinlik konusunda çok ekmek yemiyorum. Dün bile en son aksam 5te bir tabak yemek yedim kalktım. Gündüzde 3 saat kadar dısarda dolastık esimle alısveris felan yaptık. Şişkinlik yapacak bişeyde yemedim. Ama çok geriliyo karnım ya

Kız bende öyleydim ya ve diyodum bebek 1 kilo doğucak diye korkuyodum ama çok şükür o açlığa 2.900dogdu bak sende benim gibi belliki yemek yiyemiyosun nefes darlığı korkusundan bide, her sabah bi kaşık dolu dolu pekmez ye üstüne su iç bebeğe kilo yapıyo bide her gece 1 bardak süt iç bana doktor dedi yemek önemli değil süt yoğurt vs.tüket bolca diye ben sürekli yoğurt yiyodum günde 2 3 tabak ve hergece süt o yüzden böyle yap. Inanirmisin dün akşam ağladım eşime dedim ben bu nefes darlığı ve korkusu yüzünden napıcam dedi bari 2 3 ay dayan bebek ek besine gecicek bebeği anne sütünden etme dedi doktora gidince belki kendi mama verir söz dedi o zaman sesimi etmem ya varya beni mahvetti bu takıntı ve nefes darlığı seni o kadar iyi anlıyorum ki 36 hafta çektim ben

Aramızda 7hafta var demek. Senın cogu gıttı sayılır. Insallah bende ogunlerı gorurum. Suan sabahları ilk uyandgnda yıne rahatsz oluyormusun. Benm bazen sabah uyandgmda bazende gece anı uyanmalarm da oluyor

Ödem gibi değil, midemde ve karnımda fena şişkinlik oluyor. Saat geçtikçe de artıyor, nefesi zor alıyorum.
Sen hıc dra sordnmu bu panık atak lkla ilgili olmuyabılr istersen dans mide yanması oldgnda sacı cıkıyor derler Dr bır surup falan verir de rahatlarsn

Kizlar bugün kontrolum vardı .Bebis iyi çok şükür. Bir aksilik olmazsa 4 araliga randevu verdiler çok heyecanliyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…