Panik Atak Yaşayan Hamileler, Hamile adayları...

Omas Bende senin yolundan ilerliyorum resmen. En son 5te bir tabak yemek yemiştim. 9 gibide çayla bisküvi atıştırdım birkaç tane. Şuanda yine kabıma sığamıyorum. Bu nasıl iştir ya.. kızlar iştahının açıldığındanz sürekli yemek yediklerinden bahsediyor. Yahu ben yemeden böyleyim. Vallahi sinir oldum iyice. Tosur tosur nefes alıyorum darlıktan yaa :)))

Yok ben bu topigi diyorum arkadaslarla yaziyorduk sonra benim kürtajla sonuçlandı ayrıldım ama onları yine takip ettim haber aldım gayet sağlıklı bebekleri oldu Rabbim koruyor Allahın izniyle

Ben zsten edemiyecrm galiba yaaa izin verirmiyim oraya ellemelerini kadin dogum doktoruna bile gitmiom alttan benim gibi korkak yok burda
Ben de senin gibiydim şimdiden psikolojini güzele odakla ben nerde olumsuz kötü doğum yapmış onları dinleyince okuyunca ya benim de öyle olursa diye diye ağladım durdum sen benim gibi yapma ondan diyorum hersey beyinde bitiyor normal doğum insanın içinde ukte kalıyor ben hayranlikla dinliyorum o güzel anları iyi bir şekilde geçirenleri tabi ki sancılar olacak sonu güzel

Kizlar facebookta birbirimizi ekleyelimmi ne dersiniz
Ben face i kapatalı baya zaman oldu canım bir de böyle face wtsp ekleme olaylarında ban yenebiliyor, dikkat et.
Yok ben bu topigi diyorum arkadaslarla yaziyorduk sonra benim kürtajla sonuçlandı ayrıldım ama onları yine takip ettim haber aldım gayet sağlıklı bebekleri oldu Rabbim koruyor Allahın izniyle
Bende bu topiği diyorum :) birbirimizi biliyorda olabiliriz belki. O zamanlarda bu kadar fazla girme şansım olmuyordu sadece.

Sureklı bır mucadele ıcındeyız ne yapsamda kotu olmasam
Neyin var canım? Ne yapacağımız da ne yapmayacağımız da belli aslında ama hükmedemiyoruz bi türlü kendimize. Ben şuan nasıl nefes alıcamı düşünüyorum. Bir insan yemeyerek nasıl şişer valla bilimle ters düşüyorum :))

Nasilsin cnm buugn iyisi korkularin az da olsa gectimi inan benim ikinci olsa bukadar korkmazdim cunku olacagini bildigim icin bende öle sonrada agri olumca korkmuom o anlik agri beni korkutuo iate

Nasilsin cnm buugn iyisi korkularin az da olsa gectimi inan benim ikinci olsa bukadar korkmazdim cunku olacagini bildigim icin bende öle sonrada agri olumca korkmuom o anlik agri beni korkutuo iate
Bizim korkular kalıcı kuzum :))
Bak şimdi ilkinde doğumla ilgili hiö bilgin olmadığından belirsizlik yaşıyosun. Bişeyler bilsem rahat olurdum diye düşünüyosun. İlkinde bende öyleydim. Ama inan ilk ve tecrübesiz olmak ennnn güzeli.
Kiminin doğumu zor geçiyo kiminin doğumu kolay. Ama sen kendi doğumunun nasıl geçeceğini bilmiyosun, sadece dua edebiliyosun.
İkinci doğumda ise, ilki zor geçtiyse ayrı korkuyosun. Gerildiğin bir durum olduysa ayrı korkuyosun. Geçmişe dair senaryolar yazıyosun. Kıyaslıcak olursak inan daha şanslısın. Doğumdan sonra çok daha iyi anlıcaksın.

Ebet kimi 12saat achri cekmis kimi 2 fun iste ins bizler hemen 1 2 saatte dogururuz dua edin yasin okuyorsunuz deme olcak ama ha zor ha kolay bizde nasaracaz korkutmayalimm duusunmeyelim.artik Allahimiz var yardim eder cekemeyeceksek Rabbim biur vermezdi dua edelim sukur edelimki evladimiz olcak anneyiz cogu kisi anne olamio onlarin acisi daha ayri degilmi

Ayyyyneeen öyle canım. Şükürler olsun Allah aratmadan nasip etti. Sağlıcakla da kavuşmak nasip eder inşallah.

Birsey diyeyimmmi ben bayadan beri hizediom.cok sukur suanda distan belli oluor tekmelioo kurban olurum yaradana
Maşallah erkencisiniz o zaman :) genelde geç hissedilirmiş, 22.haftaya kadar hissedilmezse normal sayılıyor. Bende ilini 16.da hissetmiştim. Bunda da 16.da oldu.

Evet bend eo civari cok sukur böle pit pit var cok sukur ya seninki suan ne yapio
Bizim gece 12 de kalkıp tepinme vaktimiz :)) her gece ben yatarken o kıpır kıpır ordan oraya dönüyo, tekme ve yumruklar ayırt ediliyor artık. Tekmeler yumruktan daha sert oluyor:) şükürler olsun..

Sukurrr ozaman dogdundada gece uyumiyacak desene
Kız ağzını hayra aç:))
Oğlumda 1 seneye yakın gaz sancısı çektik, sonrada uykuyu sevmeyen bir bebek olunca zırt pırt uyandı. Saatlerce sallayıp uyumadan kalktıgını biliyorum. Kv ile nöbet tutuyoduk geceleri, zerre uyumadan geçen geceler oluyodu. Bunda bari azcık rahat olur insallah.

Öle diorlsr gece uyandirio benimki vede gece tekmeliyorsa öle diorlsr ama bellide olmaz benimkide öle cnm aman saglikli olsunda uyksusuz kalayim önemli degil cmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…