- 14 Mart 2013
- 7.872
- 3.804
- 173
Ah aslım ahh.. biliyorum o günleri unutur muyum.. ben ilk haftalarda da yemediğim halde kilo aldım. Salgına yakalandım, sonrada ilaçlardan fena ishal oldum. Yeni düzeliyor gibi. Ama buna rağmen 6,5 kilo aldım ya. Şeker aleti getirdi kv. Onunla takip ettik bikaç gün. Abes bir değer cıkmıyor. Bunca sorunuma ve çoğu zaman aç kalmama rağmen nasıl alıyorum ne ben anlayabildim ne hemişire. Dr zaten kendi havasında. Bu gittiğimde sıkıştırıcam. Adam akıllı cevap vermezse daha da gitmem. Pekmez bu hafta yemeye başladım canım. Süt de gün içinde azar azar içiyorum yoksa dokunuyo. Yoğurdu da artırayım. İnşallah sende de birşey çıkmıcak, çıksada önemli birşey olmıcak Allahın izniyle. Çünkü yaşadığımız kaygı, diğer insanlara göre o kadar farklı tepki yaratıyoki bedenimizde...Kız bende öyleydim ya ve diyodum bebek 1 kilo doğucak diye korkuyodum ama çok şükür o açlığa 2.900dogdubak sende benim gibi belliki yemek yiyemiyosun nefes darlığı korkusundan bide, her sabah bi kaşık dolu dolu pekmez ye üstüne su iç bebeğe kilo yapıyo bide her gece 1 bardak süt iç bana doktor dedi yemek önemli değil süt yoğurt vs.tüket bolca diye ben sürekli yoğurt yiyodum günde 2 3 tabak ve hergece süt o yüzden böyle yap. Inanirmisin dün akşam ağladım eşime dedim ben bu nefes darlığı ve korkusu yüzünden napıcam dedi bari 2 3 ay dayan bebek ek besine gecicek bebeği anne sütünden etme dedi doktora gidince belki kendi mama verir söz dedi o zaman sesimi etmem ya varya beni mahvetti bu takıntı ve nefes darlığı seni o kadar iyi anlıyorum ki 36 hafta çektim ben
Allahın izniyle görceksin sende :) sabah saatlerinde hep oluyo genelde ama üzerinde durmamaya çalışıyorum. Yoksa sürekli korlu üretiyo beynim. Ani uyanmaları 1 2 ay evveline kadar cok yasadım ben. Bazen sıçrıyodum, bazen terden su olmuş şekilde kalkıyodum, bazen de bunaltıyla uyanıyodum. Onlar azaldı şükür. Hormonlar tetikliyor biraz.Aramızda 7hafta var demek. Senın cogu gıttı sayılır. Insallah bende ogunlerı gorurum. Suan sabahları ilk uyandgnda yıne rahatsz oluyormusun. Benm bazen sabah uyandgmda bazende gece anı uyanmalarm da oluyor
Hamileliğimin başından beri var canım. Oğluma hamileyken 3 ay şişkinlik oldu geçti. Ama bunda geçmek bi yana daha da arttı. Dr normal dedi durdu. En son gittiğimde mide ilacı verdi. O da kısmen bebeğe geçen bir ilaç kategorisi öyle. İlk 3 aydads vermişti. Ben gaviskon istiyodum adam inatla o hapı yazıyor. Anlaşması var anladığım kadarıyla. Bende kullanmadm, gittim gaviskon aldım ama şişkinliğe pek bir etkisi yok yanmayı azaltıyor. Şişkinliğe zaten bişey yapmıyolar genelde.Sen hıc dra sordnmu bu panık atak lkla ilgili olmuyabılr istersen dans mide yanması oldgnda sacı cıkıyor derler Dr bır surup falan verir de rahatlarsn
Gözünaydın canım, iyi haberler bana da iyi geldi:) tam ne kadarlık suan?Kizlar bugün kontrolum vardı .Bebis iyi çok şükür. Bir aksilik olmazsa 4 araliga randevu verdiler çok heyecanliyim
Canım sadece dikkatli olman gerekiyor. Plasenta aşağıda olduğunda kanama veya lekelenme tarzı şeyler oluyor. Dr.larda duruma göre iğne ya da ilaç veriyor. Bizim grupta çok var plasentası aşağıda olan. Hiç kendini korkutma. Sadece zorlayıcı işler yapma, fırsat buldukça dinlen. İlerleyen haftalarda yukarı çıkıyor benimde bildiğim.Kzlar vende geldim cok sukur bebek iyimis ama benim plasenta varya bebeyin suyumu ne bilmiom rahime yakinmis altaymis kanar dedi kan ykaybedersin dedi 30 haftalik yine bakacaz dedi buydukce yukariyami cikiormus dedi öle bende korktum erken dogum riskimi diye yok dedi ya dua edin ya
Ben whatsapp katilirim
Ben 19 haftadayim cnm cok sukur
Offff iyi saol cnm ya icime su serptin yani öke erken dogumla alakasi yok deme ins cikar yukari ya Allah buyuk cnm ya dua edin hepimiz birbirimizeCanım sadece dikkatli olman gerekiyor. Plasenta aşağıda olduğunda kanama veya lekelenme tarzı şeyler oluyor. Dr.larda duruma göre iğne ya da ilaç veriyor. Bizim grupta çok var plasentası aşağıda olan. Hiç kendini korkutma. Sadece zorlayıcı işler yapma, fırsat buldukça dinlen. İlerleyen haftalarda yukarı çıkıyor benimde bildiğim.
Erken doğum hepimiz için bir risk canım. Senin plasentan aşağıda diye illa sende olmaz yani. İçin rahat olsun. Allah korusun hepimizide bebişleride, sağ salim vaktiyle alalım kucağımıza inşallahOffff iyi saol cnm ya icime su serptin yani öke erken dogumla alakasi yok deme ins cikar yukari ya Allah buyuk cnm ya dua edin hepimiz birbirimize
Ins cnm ins ya bi vakit gelsede 40 hafta olsada ins Allah buyuk yaErken doğum hepimiz için bir risk canım. Senin plasentan aşağıda diye illa sende olmaz yani. İçin rahat olsun. Allah korusun hepimizide bebişleride, sağ salim vaktiyle alalım kucağımıza inşallah
Kız 37 olsak Allahın izniyle korku kalmıcak. 37den sonra normal sayılıyor. Öncesi erken. Sağlıklı olsunlar da. Bende zaman geçsin istiyorum, hayırlısıyla kavusalım ins.Ins cnm ins ya bi vakit gelsede 40 hafta olsada ins Allah buyuk ya
Dogummu 4 Aralık masallah az kalmısKizlar bugün kontrolum vardı .Bebis iyi çok şükür. Bir aksilik olmazsa 4 araliga randevu verdiler çok heyecanliyim
Bende son aylarda yanma ıcın gavıskon kullanmsdm oncekı hamılelıkte dedıgın gıbı sadece yanmadan etkili oluyorAllahın izniyle görceksin sende :) sabah saatlerinde hep oluyo genelde ama üzerinde durmamaya çalışıyorum. Yoksa sürekli korlu üretiyo beynim. Ani uyanmaları 1 2 ay evveline kadar cok yasadım ben. Bazen sıçrıyodum, bazen terden su olmuş şekilde kalkıyodum, bazen de bunaltıyla uyanıyodum. Onlar azaldı şükür. Hormonlar tetikliyor biraz.
Hamileliğimin başından beri var canım. Oğluma hamileyken 3 ay şişkinlik oldu geçti. Ama bunda geçmek bi yana daha da arttı. Dr normal dedi durdu. En son gittiğimde mide ilacı verdi. O da kısmen bebeğe geçen bir ilaç kategorisi öyle. İlk 3 aydads vermişti. Ben gaviskon istiyodum adam inatla o hapı yazıyor. Anlaşması var anladığım kadarıyla. Bende kullanmadm, gittim gaviskon aldım ama şişkinliğe pek bir etkisi yok yanmayı azaltıyor. Şişkinliğe zaten bişey yapmıyolar genelde.
Vallahı bu sabah bır tedirgin uyandm tam panık atak olmadm ama farklı dusuunceler den kurtulamadım ogleden sonra okula gidiyorum orada yogunluktan unutyrmBende son aylarda yanma ıcın gavıskon kullanmsdm oncekı hamılelıkte dedıgın gıbı sadece yanmadan etkili oluyor
Magnezyum eksikliğinde olabilir canım. Günde 1 tane muz ve maden suyu iyi geliyor. Ama mümkünse hergün tüketmelisin.Arkadaslar bugun ilk kez sol bacağımda uyusma ve kramp oldu 17haftalkm erken basladı bu agrılar normalde son aylarda olurrdu fazla kalsiyum almıyorum galıba onfan
En azından okula gidiyormuşsun. Bi meşgalenin olması güzel. Ben bütün gün oğlumla evdeyim. İyi olduğumda ya da sağlık ocağına gidip geldiğimde parka da gidiyoruz. Şükür ki oğluşum var arkadaş oluyor. Allah acılarını göstermesin evlatlarımızın.Vallahı bu sabah bır tedirgin uyandm tam panık atak olmadm ama farklı dusuunceler den kurtulamadım ogleden sonra okula gidiyorum orada yogunluktan unutyrm
Allah bagışlasın evladını hepımızınkını. Cok sukur hafta ıcı okul var benm cocklarda kresde bir mesgulıyetle gundzlerı geciyor ama aksam olunca bazen sorun olabiliyor evde de olsan parka markete gitmek ev ısıyle ugrasmak yıne ıyı gelıyor senın oglum kac yasındaMagnezyum eksikliğinde olabilir canım. Günde 1 tane muz ve maden suyu iyi geliyor. Ama mümkünse hergün tüketmelisin.
En azından okula gidiyormuşsun. Bi meşgalenin olması güzel. Ben bütün gün oğlumla evdeyim. İyi olduğumda ya da sağlık ocağına gidip geldiğimde parka da gidiyoruz. Şükür ki oğluşum var arkadaş oluyor. Allah acılarını göstermesin evlatlarımızın.
Aynen cnm yaa bende diom 38 39 olsak bi korku kalmiyacakkk vende bu yuzden korkuomm yaaa insKız 37 olsak Allahın izniyle korku kalmıcak. 37den sonra normal sayılıyor. Öncesi erken. Sağlıklı olsunlar da. Bende zaman geçsin istiyorum, hayırlısıyla kavusalım ins.
Yok ben seni hatırlamıyorum zaten bi üzüntüyle ayrılmıştım Allah kimselere yaşatmasin canımBen face i kapatalı baya zaman olducanım bir de böyle face wtsp ekleme olaylarında ban yenebiliyor, dikkat et.
Bende bu topiği diyorum :) birbirimizi biliyorda olabiliriz belki. O zamanlarda bu kadar fazla girme şansım olmuyordu sadece.
Ne usuntusu cnm hayirdirYok ben seni hatırlamıyorum zaten bi üzüntüyle ayrılmıştım Allah kimselere yaşatmasin canım
Sağol canim şu an 35+3 deyimGözünaydın canım, iyi haberler bana da iyi geldi:) tam ne kadarlık suan?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?