- 14 Mart 2013
- 7.872
- 3.804
- 173
Amin inşallah.. Allah korusun ama daha kötü hissedersem bende giderim psikiyatriye diye düşünüyorum.Ja muayne edio burda hollandada bilemiorlarya o korkutuo tr ye geldigimde bebek icin gittim bide isal oldum aklima gelmedi hic kalp atisim bu ara iyi iste ara sira carpiorya ondan korkutuo beni neyse cuma gidecem ins sag salim aliriz cnm kucagilizi onlarla ugrasirken kendimizi unuturuz belki ama kesin piskolojiye gidecem sen ilk sonra ben ins dogum burdada devam yasisalim yaaa yoksa saha cok kltu oluruz
Benimde oluyor dün sol aşt şişti, bugün baktım geçmişti. Farklı yerlerde oluyor hergün. Ben sonlara doğru daha da stresli olmaya başladım. Düşüncelerim sürekli değişiyor, gerginim, kaygılıyım, olur olmaz ağlıyorum, herşeye kızıyorum. Bunlar duygusal seyler. Ama bir de fiziksel sorunlarım var kiiii hangisininyazayım bilemedimJa bide su dis eti sismesi olurmusya bu aylarda gercekten oluor ya gicik oluorum ins doguma kadar dusmez dislerim ve bebeye sarari olmaz ins
Ben suan lik iste erken dogumdan korkum sordum gecen dumdu ebeye gjttigunde öle risk yok dedi ama.Allah bilir beni tatmin etmio iste yok benim sislik gecmio hamile olmadanda vardi paradontitis doktruna gjtmeliydim ama bu korku varya abowwwAmin inşallah.. Allah korusun ama daha kötü hissedersem bende giderim psikiyatriye diye düşünüyorum.
Benimde oluyor dün sol aşt şişti, bugün baktım geçmişti. Farklı yerlerde oluyor hergün. Ben sonlara doğru daha da stresli olmaya başladım. Düşüncelerim sürekli değişiyor, gerginim, kaygılıyım, olur olmaz ağlıyorum, herşeye kızıyorum. Bunlar duygusal seyler. Ama bir de fiziksel sorunlarım var kiiii hangisininyazayım bilemedim
Ins cnm tabi bugunumuze sukur Rabbin kötu hasralik vermesin insNe yapsamda üzermden atamıyorm sadece bugünüme şükür diyorum Rabbım hepımze sıfa versin inşallah
İnşallah canm sen naslsn sımdı geceyi nasl gecrdnIns cnm tabi bugunumuze sukur Rabbin kötu hasralik vermesin ins
Senin dogum sezeryan mi olacak o zaman daha erken olur subatın sonu gıbıGünaydın kızlarrr..
Ben çok gec uyudum ya, 5.45tede uyandım. Zaten artık uykularım bölük pörçük, sağa sola dönüp duruyorum rahat edemedikçe..
Şuan içimizde tarih olarak en yakın ben mi varım doğumaaaAllahım vaktiyle sağlıcakla kurtarsın hepimizide inşallah. İnşallah çoook kolay doğumlarımız olur..
İlaçla takviye olmuyormu acabaAminn iyi düşünelim iyi olsun hep. Dişlerimde sabahları kalktığımda bendede oluyor şişme sonrasında geçiyor. Ama ben yopurt veya süt kullanamıyorum laktoz intöleransı çıktı. Nasıl alıcam kalsiyumu bilmiyorum. Doktor şimdilik bişeyde önermedi.
Canım benim hep aklımdasın dua ediyorum devamlı ama bakamadım kendimi hiç iyi hissetmiyorum iyi olamıyorum kalbimde aşırı çarpma var ve sanki vücudumda bass var sonuna kadar açık kalbim çarptıkça beynimden atıyor o kadar rahatsız ediyor ki beni şimdi sol tarafım felç sanki artık umudu kestim iyileşemiycem sanki birde sindirim sistemi sorunu yani dr gidebilsem hastaneden çıkamam heralde Yinede Rabbim bu günümü aratmasın inşallah ne diyim sen nasılsın yavrun nasıl karnındaki minnak nasıl yazıp bakamasam da kalbimden geçiyorsun dua ediyorum inşallah hayırla kavuş yavruna Kuzum görüşürüz inşallahKız nerelerdesinnn sennn :) çok sevindim arada bakabildiğine. İlaç konusunda en başta umutsuzluğunu ortadan kaldırmaya çalışsan, hani mesela ilaçların bizi iyi ettiğine inanınca iyileşiyoruzz dokuncak diyen düşününce dokunuyor sanıp belirtiler ysşıyoruz ya ondan diyorum. İlaç konusunu siz kadar anlayamam kullanmadığımdan sadece aklıma geldi söyledim öyle. İnşallah etki ede ilacın kuzum inşallah iyi olursun.. hepimizz inşallah iyi oluruz..
Eczanede satılıyor degılmı senn nefesnn kesilmesi burun tıkanıklığı dan mıdır ozamanarkadaslar bende sizler gibi nefes daralmasi problemi yasiyorum geceleri ozellikle. burun bandi cok rahatlatti beni daha az uyanmaya basladim baya rahatlatiyor. ilac icermediginden gonul rahatligiyla kullanabilirsiniz faydasini gorunce bana dua edeceksiniz eminim
Gruptan ayrılmana üzüldüm hersey gonlunce olur inşallah dermansız dert yoktur ılaclı veye ilacsız herkes iyilesecek elbetHepiniz Allaha emanet olun bu arada lütfen olumsuz şeyler yazmayın yok ilaç daha ete etti yok iyilesmedim iyilesmicem vs.vs.vs.Iyi örnekler ile gelin sırf olumsuz yazılar yüzünden bu sayfadan gelen herseyi kapattım canımı sıktı bu durum yakinda ilaç tedavisine başlamayı düşünüyorum çünkü bana olumlu örnekler lazım ........
bende ilaç kullanıyorum daha öncede kullandım 5 senedir kullanıyorum 3 kez bırakıp tekrar başladım o kadar fark varki kullanıp kullanmadığımla arada resmen kafamdaki o düşünceler endişeler valizini toplayıp terk ediyo beni kafa rahat anliycagin bide önemli olan doğru ilacı bulmak sende daha önce ilaç kullanıp faydasını gördüysen tekrar goreceksindir ben hep aynı ilacı kullanıyorum şuan tüp bebek asamasindayim ayriyetten dünya kadar ilaç iğne kullanıyorum normalde olsa aman su iğne yan etki yapti aman bu ilaç şunu yaptı midem bulaniyo faln diye bu süreci kendime zehir ediyodm bu sefer ilacı bırakmadım kafa rahat diyeceğim oki sen ve ihtiyacı olan herkes bence ilaca başlamalı gercekden dibine kadar yaşayan biri olarak söylüyorum aradaki fark inanılmazHepiniz Allaha emanet olun bu arada lütfen olumsuz şeyler yazmayın yok ilaç daha ete etti yok iyilesmedim iyilesmicem vs.vs.vs.Iyi örnekler ile gelin sırf olumsuz yazılar yüzünden bu sayfadan gelen herseyi kapattım canımı sıktı bu durum yakinda ilaç tedavisine başlamayı düşünüyorum çünkü bana olumlu örnekler lazım ........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?