Panik Atak Yaşayan Hamileler, Hamile adayları...

Allah razı olsun senden inşallah Allah sana sağlıklı hayırlı bir evlat nasip etsin, inan işte böyle senin gibi yazanlar ışık oluyor en azından etki etmese deil kimse kimseye demesin dahada kötüye gidiyorum vs.denince insanın psikolojikmen beynine işliyor anlatmak istediğim buydu bu sefer ya etki etmezse korkusu başlıyor insanda Allah hayırlı bir evlat en kisa zamanda sana nasip etsin

Iste o dediğin gerçekleri bastırarak söylemeye gerek yok ki etki emiyosa ilaç çözüm yoluna bakicaz hani doz yükseldi dahada kötüye gidiyorum demek sadece diğer arkadaşları korkutuyor benim anlatmak istedigim bakın hepimizn sorunları var, şuan sen benimle aynı şeyleri yaşıyorsun hamilelikte sana ne dedim üstüne git çünkü başka çare yok dayan sık dişini dimi, sana deseydin ki ay boşuna cabalama gecmicek ölene dek ne ilaçla ne ilacsiz hep hasta kalicaksin desem naparsin? ... Yani kimse kimseyi etkilemesin eğer olumsuz iyilesmeyen şeyler varsa da demesin desin ki kızlar ilaç bakalım etki edicek henüz beklemediyim desin geçsin herkes biraz daha dikkatli olsa yazarken çünkü dediğin gibi herkesin farklı bünyesi. Mesela ben çok cabuk etkileniyorum biri desin ay 10 yıldır ilaç kullaniyorum hiç sikayetim geçmedi desin bitti artık o.an bari bunlarla birbirimize gelmeyelim. Umutlarimizi koreltmesinler hiç olmazsa ilaçla rahatlicam ben ya düşüncesi üstüne saçma dusunceler ekletmesinler yoksa hepimiz diyoruz Ay kızlar nefesim daraldi kalbim sıkıştı yutkunamadim yatamadim bunlar normal şeyler ben sadece ilaç üzerinden de böyle konusulunca eee yani diyorum sonuç kocaman bir soru işareti ve rahatsızlık.

Ya bişey dicem bu sayfanın konusu zaten belli zaten iyi olsam burda ne işim var bu bir ikincisi ise sen ve senin gibi düşünen bencil arkadaşlar senin kötü zamanlarında biz burda destek olduk değilmi hiçbi zmn of pof triplere girmedik ki hamileyken sende baya zorladın hah şimdi gelelim asıl meseleye ben harbiden çok acı şeyler yaşadım hakikaten iyi değilim belkide destek alamadım yanlış yönlendirildim vs vs insanlık bu değil çıkamana falan gerek yok sayfadan zaten ben kalmam iyi dileklerde bulunan arkadaşlarıma teşekkür ederim hakkınızı helal edin sizleride Allah’a havale ediyorum benden beter olup burda ağlamazsınız inşallah... hoşçakalın

Kuzum anlıyorum işte, çünkğ birebir bende etkileniyorum. Hani sana anlatmıştım kv.de polip çıktı birden, aynı sorunlar bende de başladı diye. Kp kanser oldu, eve gelen misafirlere habire anlatıldı şöyle başladı bu şikayetler oldu dikkat edin vs vs. Tövbe yarabbim bu kez bende de ufak ufak o şikayetler başladı. Dr.a gitsem 85 km yol ve ne diyipte gidicem. Muhabbet konusu olmak istemedim bu hastalığım yüzünden. Şuan mesela tekleme yaşıyorum, adının nolduğunu bile bilmiyordum, ayda alemde titeme gibi bişey oluyodu kalp üstünde hepsi buydu. Bi arkadas tekleme oldugunu zararsız oldugunı felan söylemiş. Onları okuyunca sıklığı arttı çünkü herkesin hergün yasadıgı bişey oldugunı öğrendim. Şimdi hergün kaç defa oluyo bilmiyorum. Yani o kadar örnek varki daha.. seninde böyle bir durum işte tamda. O yüzden kırılma noktalarımızı açıklayalım ki hepimiz birbirimize o şekilde davranalım istedim. Tabi herkes içinde uygunsa. Ama şunu unutmayalım, hepimizin bünyesi bedeni farklı. Ve mutlaka bir çözümü vardır. Gerek ilaç değişir gerekse dr. Çünkü ben canlı örneklerine şahit oldum o psikologun sayesinde.

Burda zaten herkes korkularından bahsediyor senin yaşadıklarında beni etkiler belki sen bunları düşünebiliyorsun e bunlarda benim korkularımiyi olamamaktan korkuyorum Buda senin nefes alamama hissin gibi bişey yutkunamama vs vs sana basit ama bana değil işte karşı taraftanda bakmalısın o zmn kimse bişey anlatmasın burda!!!

Sakiiinn.. hiçbirimiz iyi değiliz, hamilelikti doğumdu lohusalıktı derken neler çekiyoruz. Bunları bile bile birbirimize nasıl köstek olabiliriz. Tamam sana karşı gösterilen tepki seni kızdırmış olabilir, ben az çok diğer topikten hatırlıyorum yaşadıklarını. Ama lütfen ortayolu bulalım. Biz gibi annelere hiç yakışmıyor bu durum

Kızlar, çözülmeyecek birşey değil bunlar. Ve bu hastalığın yüzünden çoğu şeyden mahrum bırakıyoruz kendimizi. Şimdide birbirimizi kırıyoruz.. Herkes giderse bu topiğin ne anlamı kalacak.. burda bunlara takılıyoruz ama dışarda da karşılaşabiliriz böyle şeylerle.
....Buluttan bile nem kapabilen bir yapıdayız bu hastalık yüzünden. Herbirimizin takıntılı oldugu konular var, Nereye endeksliysek o konu hakkında birşey duyduğumuzda özellikle de olumsuzsa direkt çöküyoruz. Bu hastalığın kuralı bu. Yenilmemek için uğraşalım..
...Hadi artık, toplayalım mı kendimizi, birlikte devam edelim gitmesin kimse..

Ben sahsen iöacla duzelecemi inaniorum piskolojiye gittim hatta dofumdan sonra basliyacam rahatlatio hatta dogumda bile istedim.bakacaklar az dozlu sey
Omas cnm.sen gittinmi.bogaz icin hani bakacaklardiya

Demin yazmissin ya biru kanser olduxunda anlattiginda bendede baslio aha ben ayni ben inannin kac hafta oldu aisverise bile cikmiom anneme.diom.hadtalik tan bahsetme biri göyuz kamseri desene bem elliom agrio oram.bu ara girtlak kanseri dendi tamam artik zaten bademcikmi ne dir sis artik kafayi taktim uyuyamiom.agrio bogazim doktora gidecem ama 3 hafta var daha dua ediom sade

Bayan sorunlu Sırf senin için girdim artık sayfaya yazmıyorum bakmıyorum, o kadar kirici ve konuya baska yerden bakip yazmissinki pes hala daha beter durumlarda görme dileğiyle yazmışsın bizlere çok üzüldüm emin ol. Senin sıkıntın hastalığın paylaşımın değil ki mesele anlamiyosunuz işte bak sorun derdimiz sıkıntımız hastaligimiz paylaşımı değil, sorun benim için ilacccccc ben emin ol suan senden daha kötü durumdayım ve 2 aylık bebeğimle mücadele veriyorum doktora ilaç tedavisine başlamayi düşünüyorum ve sen ilaç o kadar yüksek dozda alıp iyilesmiyorum diyosan emin ol ben ve benim gibilerin kalan umutları gidiyor bu hastalığı en iyi sen bilirsin ben sana desem ki ay o kadar yüksek doz aliyo sun iyilesmedinmi dahada iyilesmezsin desem ne hissedersiniz? .. Elini vicdanına koy ve düşün etrafımizda hastalikliymisiz gibi bakan o kadar göz bile ne kadar mutsuz ediyo bizi dimi ağızlarını acmadi karı halde sanki hicbizaman iyilesmicez gibi. Her ne olursa olsun suan ben sana yaşadığım hastalıkları sıkıntıları yazsam emin ol döner dersin ki benimki neymiş ki ben hastalık paylaşımından bahsetmiyorum burda sürekli girip insanlara yardimci olmaya calisanlardan biri bendim çünkü bende çok sıkıntı yaşadım ama hicbizaman iyi.olmadım iyi olmucam demedim çünkü ilacsiz gecirmek çok zor sen yaşadın biliyorsun bak ilaca sığındın dimi ama ilaç da istediğin sonucu vermeyince nasıl uzuluyorsun şimdi bende senin gibiyim ilaca baslicam ve sen iyilesmedim deyince aklımda bintane soru oluştu bugün biliyomusun, dedim ilaç bile iyi etmiyosa ben ney ile iyilesicem çünkü tek başıma üstesinden gelemiyorum, benim kızdığıım tek şey ilaç içip te dahada kötüye gidiyorum artık umudum yok iyilesemicem demendi, sen gibi ben gibiler ilaç iyilestirmiyo dersek eee nerden umut beklicez Allaha sığınıp ilaç ve doktorlara gidiyoruz. Sen bambaşka yere cekiyo sun olayı konu senin hastaligini onun benim bunun hastaligini paylaşması değiil (!) Konu ilaç kullanip ta ondanda umudumuzu kesip diri diri gorulmek gibi bişey bende çoğu zaman üstesinden gelemedim ama herkese dedim dayan in geçer sıkın disinizi geçer dedim biri çıksın desinki sen beni korkuttun diye. Allahım inşallah sanada bizlere de şifa verir ben burda hicbizaman kimseye kalp kırıcı konusmadim konusmamda farkındaysan bunca zaman o kadar sıkıntıni yazınca hep destek oldum sana eğer ki bencil olsaydım doğum yapalı 2 ay olmasına rağmen hala burdaki arkadaşlara destek olmazdım. Ilac kullaniyosak insanlara dozu bu kadar yükseldi ama dahada.kötüye gidiyorum demek yerine, arkadaşlar bende ilaç tedavisine devam ediyorum henüz istediğim sürece ulaşmadı bakalım inşallah iyi olucak deyip geçmek daha ferahlatici en azından ilaç konusunda içimiz kararmaz çünkü suan benim Allahtan sonra tek umudum ilaç ile duzelmek umarım ne demek istediğimi anlamissindir Allaha emanet olun en kisa.zamanda Allah hepimize şifa versin hayırlı günler hepinize selametle kalın.

Cnm bende alcam ilack ilacsin acamam ilac iyi gelcwk emin ol benim tamisiklarim var ilac kullanio ve hic birsey umrunda olmuo inan ya gitme lutfen bizler variz o kardrste iste me dediyini bilmior cunku hepimiz sorunlarimiz var lutfen kall sen ne yaptin bu ara o bagoazin icin banada umit ol ya bende sorun yasiom hatta sis benim korkuom

Omas Bayan sorunlu
İkinzde aynı şeyden bahsediyosunuz ama farkında değilsiniz. Şuan yazdıklarınızı okuyorum ve gerçekten samimi söylüyorum ki üzülüyorum ortadaki anlaşmazlığa. Hepimiz insanız hatalı veya eksik konuşabiliriz. Bir de üstüne hassas isek o zaman daha da sıkıntıya düşüyoruz. Belki bunu söylemek haddime değil ama yanlış yapıyorsunuz. İnanın aynı şeyi konuşuyosunuz ama görmüyosunuz. Keşke şuan başka yolu olsada gösterebilsem size. Pire için yorgan yakmak gibi bişey bu. Ben kimsenin gitmesini istemiyorum, birazcık hoşgörü ile hallolur herşey en azından deneyin bunu lütfen. @serra1982 arkadaşım da dahil lütfen ayrılmayın.

Evet ayrilmayalim.yoksa nere kime gidecez kimse bizi anlamiorki böke seyler olur yuz yuze degiliz ya lutfwn artik kapatalim konuxu cunku suan ter basti bana ve kötu oluorum böle ortamlar uzuldugum.icun herkes burda ayni seyi yasio kardesiz yani

Kızlar bu arada EMDR yöntemini kullanip memnun kalan oldumu 2milyondan fazla kişi tercih edip iyileşmiş bugün hep onu araştırıyorum baya etkili ve kısa seansta biten bi yöntem mis

Çok duydum ama araştırmadım kuzum. Doğumdan sonra bende araştırıp kendim için uygun bir tedaviye başlamak istiyorum Allahın iizniyle inşallah. Böyle olmuyor
merhaba
ben emdr aldım 8 seans hamilelik öncesi fayda etti
ama dogumdan sonra aynı sıkıntılarım nüksetti olabilir demişti fdoktor bide çok kan kaybetmişim oda etkili tabi.tekrar basladım ama yeni travmalar yaşadım annem babamla ilgili onlardan dolayı panik atak geçirdim 3 kez malesef psikiyatra başlamak zorunda kaldım ama amacım 1 ay sonra yavaş yavaş bırakmak çünkü EMdr bana baya fayda etmişti şimdide edecegine inanıyorum .emziremiyorum artık zaten ataklardan dolayı sütüm bıçak gibi kesildi.

Paxera hiç iyi gelmedi bana efexor başladık bir hafta oldu şimdi 75 mg. bi hafta sonra 150 ye geçicem bakalım ne olacak hiç iyi olamıycam sanırım
Efexor beni kötü yaptı az içtim ondan ama selectra 50 mg da çok uyuşukluk yapıyor sizin bebek kaç aylıktı 4 kutu bitti hala düzelemedim ne yapacağımı şaşırdım artık

Ben de aynıyim ilaç içtikçe daha iyi olacağım yerde yeniden hop başa dönüyorum artık şifa istiyorum Allahımdan bana ve tüm kullarına çok zor bir hastalık

Daha onceki yazışmaları okumadım ama olsun arkadaş da çok bunaldı herhalde ki paylaşma isteği doğdu sanırım Dr a danışıp ilaç degistirmek artık hangi yöntemi uygulayacağiz ben de şaşırıyorum bebeğim de var ilaç da kullanıyorum birbirimize destek olalım kolay bir hastalık değil elbette dayanabildiginiz kadar ilaçsız dayanın en son çare ilaç bazen doğru ilaca rastgelmek de önemli eski iyi günlerimi çok özledim birbirimizi motive edelim arkadaşım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…