Panik Atak Yaşayan Hamileler, Hamile adayları...

Öyle canım, Allah sağlığımızı almasın. Geçecek Allahın izniyle. Bak sende geldin takıldın kaldın burda ama konusulanlardan etkilenmiyosundur insallah, psikolojik sıkıntılar biraz farklı oluyor.
Aminnn.. Hamilelikte çarpıntı beklenen bir durum genellikle. Kalp iki kişilik kan pompaladığından daha çok çalışıyor. Nefes darlığıda olunca artması normal. Bizde durum psikolojik olarak her daim var.

Evet ve malesef ki bizi bizden başkası anlamıyor. En kötüsüde bu. İnsanlar kendi başlarına gelebileceğini hiç düşünmeden patavatsızca konusup yargılayabiliyor. Benim akrabalarım mesela öyleydi. İnsanı azcık rahatlstmak yerine dalga geçebiliyolardı, arkadan konusuyolardı. Nen onların çocuğuydum yaşıtı değil. Sahiplenmek felan şurda dursun, kendimi hiçbir zaman onlara ait hissetmedim sayelerinde. Bu daha büyük bir darbe vurdu bana. Allah muhtac etmesin. Bir şekilde yaşanmışlıklarımız var. O zamanlar farkında olmuyoruz ve bilinçlendikçe böyle çıkıyor bizdende.

Ka
Katılıyorum sana hepimizin bir sebepı var ruhsal yapımız hassas hemde cok hassas yanı buna sebep yasadgmz hamilelik tek sebep degil herkes hamile herkes panik atak degil ama bizim psıkolojmz cokmeye hazırmıs gercekten iyiki manevi hayatımz var bunda sukur hatta bin şükür

Ettim etmezmiyim.dert sahibi oldum ama takmiom eskisi gibi sade uzuluom sevilmioz diye bazen esim bime sevmior gelio ailesi ilk basta gelio hareketleri öle yok kaynanam 10 dakika pisikletle usaklikta yani ayni sehir yakin yooo onlar yizunden anneliyi mahrum kalamazdim sukurkki Rabbim verdi versin ben yavrumu bakarim suanki gibi

Saol cnm.aynen öle yuva kurulmus Rabbim bozmasin bozdurmasin ve sagligimiza imtihan etmesin en önemlisi geresi bos dediign gibi insanlar bazen bos ya

İnsanın çevresinde kendisini anlayan olmayınca ki bunlar en yakınlarımız burası o nedenle bana çok iyi geldi,,mutluluklar nasıl paylaşıldıkça artıyorsa , sorunlarımızda azalır inşallahnkonuşa konuşa ,,
Bugün pek giremedim ağrım şiddetlendi su torbası resmen sırtıma yapıştı,çokta iyi bişey değilmiş ama rahatlatıyor diğer türlü dayanamıyorum, minoset içtim şimdi belki azalır ağrı , içince de vicdan yapıyorum bebeğe bişey olacakmış gibi geliyo

Kesinlikle öyle. En azından yargılamıyoruz, empati kurmaya bile gerek kalmıyor anlıyoruz birbirimizi aynı seyleri yasadıgımızdan:)
Minoset hamileyken kullanılıyor mu canım? Bana ikisinde de sadece parol dedi dr. Minoset normalde parolden daha etkili geliyordu banada. Seni rahatlatıcak başka bişeyler yok mu ki ya, böyle ne kadar zorlandığını tahmin edebiliyorum, inşallah çabuk geçer canım

Dr um vermişti bana canım normalde kullanmıyorum ama artık bugün dayanılmaz hal alınca mecbur içtim. Bazı drlar da parol veriyor, aynı olduklarını duymuştum.
Maalesef bi çare bulamadım hiçbirşeyi dindirmedi, ne sıcak banyo ne sıcak su torbası kar etmedi.yatamıyorum bile saplanıyor ağrılar vücuduma, yatakta oturularak geçiyor gece.
İnş geçer yarın hafifler yoksa boyun fıtığı olucam bu seferde:)

Aman Allah korusun, bende düzleşme var boynumda onun ağrısı bile fena. Gecenin bi yarısı acıdan ağladığım oluyor hiçbişey geçirmiyor.
Benim bu hamileliğim sıkıntılı geçiyor ilkinde çok rahatmışım. Sonlara doğru iyice şikayetler artmaya başladı. Allah yardımcımız olsun:)

F Fatmae20 temiz çıkıcak inşallah merak etme haberini bekliyoruz canım. Şifa ile. Hayırlı mutlu bereketli cumalar olsun kızlar günaydın

Saolun kizlar buranin saati ile 10 da randavu ben uyuyamiom ama inaniom Rabbim var negelirse ondan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…