Allah kimseyi kimseye muhtaç ettirmeye hele kocaya biz güclü olmak zorundayız
Rabbim guc verio bendede uxku yok su damakmi arkasi baya yaniormu ne oluor onlamadim agzimBende ağrıdan uyuyamıyorum yine.
Benimki de çok horluyo diye bende o uyuduktan sonra tekli bazam var onda yatıyorum, yoksa izin vermiyo benden ayrı hayatta yatmıyo ama şu ağrılardan dolayı yalnuzlık sessizlik istiyorum, horladıkça ağrılarım artıyo sanki :))
Sizlerin birde çocukları var allah yardımcınız olsun, ben bu durumda hayatta bakamazdım kendime bakamıyorum
Benim damarıma basacak biseyler mutlaka var benimkinde:)
Bende markete kendim gdemediğimden onunla gitmek zorunda kalıyorum ama dün eve geldi markete sen git şimdi hazırlanmakta yürümekte istemiyorum dedim. Başı ağrıyodu hafiften, ağrı kesici aldı koltukta uzanırken uyuklamaya başladı sonra ağrısı temelli arttı. Yemek yicez ama marketten alınması gerekenler halen beklemede.. o sinirle cocugu giydirip kendim gittim. Havada erken kararıyor korkuyla nasıl gittim geldim bilmiyorum. Kendim olsam bir parça ekmeğe peynir koyar yer geçerim ama olmuyor işte. Ona illa sofra kurulcak ama ben rahatsız mıyım sorunum mu var önemli değil. Bugünde ben hazırlanıyodum dün alamadıklarımı alıcaktım marketten. Erken geldi, ben geliyimmi alacağın cok mu diyo. Az ya da cok gelirsin dimi. Parça parça taşıyorum görüyo. Gidip adam akıllı alıp gelemedik.
Bunlar hep daha önceden öyle alıştırdığımız için en azından ben öyle ysptım, evle ilgili alışverişleri bugüne kadar gidip hep ben yaptım , şimdi de bişey al deyince ağız burun büküyo , yaa çöpü attıramıyorum surat beş karış daha ne diyimAy anlattıkça adamı gidip boğazlayasım geliyo zaten ağrım var
Al işte.. ev işi bizde, çocukların bakımı bizde, yemek bizde, hamileyiz ama anlayış bizde.. iyi ki işe gidiyolar gerçekten. O da olmasa ne bahaneleri olcaktı acaba. Ben artık eğilip kalkamıyorum, dr.da eğilmek uzanmak vs yasakladı bu kontrolde.eşimde biliyor ama daha bi kere en azından cocugun banyosunu yaptırırken yardım etmiyor. Kaç kere de rica ettim. Pişkinlik bu ya valla başka bişey değil.
Rabbim guc verio bendede uxku yok su damakmi arkasi baya yaniormu ne oluor onlamadim agzim
Aynen yazyamurun yasadiyi ben ya ben anasini diyemiom o erkekmis ama kayinpederim herseyi yapio yaptirio ah ah sevilmedik gelinim istenmedik eltim balayinda bigun kaynanam gitmis evine bahcesini temizlemis benim 5 yil olcak bir kere evime gelmesi daha vede arayipta ne yiyecen ne istion demio yardim haaaa ban gelince kolu agriooo ah ahhhhh böle ben oanik atak olmazmiyimBunlar hep daha önceden öyle alıştırdığımız için en azından ben öyle ysptım, evle ilgili alışverişleri bugüne kadar gidip hep ben yaptım , şimdi de bişey al deyince ağız burun büküyo , yaa çöpü attıramıyorum surat beş karış daha ne diyim:)) Ay anlattıkça adamı gidip boğazlayasım geliyo zaten ağrım var:)
Faranjit ne peki bilsem bana yine oanik geldi ya kltuyse diye dua edion suan uyku yokkFaranjit olur musun normalde, ballı süt yap birazda olsa rahatlatır boğazını
Faranjit ne peki bilsem bana yine oanik geldi ya kltuyse diye dua edion suan uyku yokk
Aynen yazyamurun yasadiyi ben ya ben anasini diyemiom o erkekmis ama kayinpederim herseyi yapio yaptirio ah ah sevilmedik gelinim istenmedik eltim balayinda bigun kaynanam gitmis evine bahcesini temizlemis benim 5 yil olcak bir kere evime gelmesi daha vede arayipta ne yiyecen ne istion demio yardim haaaa ban gelince kolu agriooo ah ahhhhh böle ben oanik atak olmazmiyim
Benim babam vefat etti kayinpederim ne geldi ne aradi ben neler cektim destek olmadilar eltim 7ci ayda evlendi ohooo biz evlendik hic bir cöp yok hep babam aldi mobilya cehiz kaynanam ne yardim ne sey ama eltime mutfak yaotirdilar neysee diorum Allah var dugunumde herseyimi aldilar eltim sandiyi bagladi arabasina neyse diorum esime gelince okuz afedersin anlamio diom diom yapsin dio senide sevmiorlar diom olaun o yind islerini kosturur salak ehh tabi esim arkamda degil kaynanan ezecek yani normal kari da hakli ailemle konusmuorlar zaten hic bir zaman iiy degiller ah diom keske almanyaya gelecen deseydim esime yaa kafami ben simdide xoxuk kimse yardim etmio inan ev isi yemek aliaveris bide esim cook dayinik esyayi sever kendi köyu givi anneside hicc birsey atmaz bende aksine evi dolu sevmem oturma odam bombos atarim sevmem öke dayinik esyalari ah ya ben olmayimda panik atak kimm olaun au 4 senede 4 kere bisanmaya gittik kom destek oldu dedem gil ah anam orda kardeslerimle yanliz ne dunur var ne damatta okuzAh o konulara ben hiç girmiyim cnm o yönden de şans yok, benim kaynana çocuk haberi için aramadı bile tebrik etmeye, bende tüm bağları kopardım, geçtiğimiz kandil ne aradım ne sordum, benim ki aradın mı diye sorar hemen tabiki hayır dedim beni aramayanı ben niye arıyomuşum,, elime koz verdi anlıyacağınız sevgili kaynanammm ıyy,, allahtan biraz uzağız bize zırt pırt gelmiyolar, anneme yakın oturuyorum benn,, eşimin annesiyle de arası pek iyi değil laf söylettirmez bana ama bazı durumlarda da üstün tutmaya çalışması onları ikiyüzlülük işte ne diyim,,
Sevmiyorlarsa da sevmesinler takma kafana , insan olsalar keşke ama boşver
Benim babam vefat etti kayinpederim ne geldi ne aradi ben neler cektim destek olmadilar eltim 7ci ayda evlendi ohooo biz evlendik hic bir cöp yok hep babam aldi mobilya cehiz kaynanam ne yardim ne sey ama eltime mutfak yaotirdilar neysee diorum Allah var dugunumde herseyimi aldilar eltim sandiyi bagladi arabasina neyse diorum esime gelince okuz afedersin anlamio diom diom yapsin dio senide sevmiorlar diom olaun o yind islerini kosturur salak ehh tabi esim arkamda degil kaynanan ezecek yani normal kari da hakli ailemle konusmuorlar zaten hic bir zaman iiy degiller ah diom keske almanyaya gelecen deseydim esime yaa kafami ben simdide xoxuk kimse yardim etmio inan ev isi yemek aliaveris bide esim cook dayinik esyayi sever kendi köyu givi anneside hicc birsey atmaz bende aksine evi dolu sevmem oturma odam bombos atarim sevmem öke dayinik esyalari ah ya ben olmayimda panik atak kimm olaun au 4 senede 4 kere bisanmaya gittik kom destek oldu dedem gil ah anam orda kardeslerimle yanliz ne dunur var ne damatta okuz
Kusura bakmaiyn ama icim dolu kimse anlamio beno
Aynı noktadayız yalnız değilsin :) ben öncesine bakıyorumda iyi dayanmışımz cahilmişim. Yerimde başkası olsa 5 dk durmazmış. Ama ailemi hiç affedemiyorum bu yüzden. O kadar ot gibiymişim, o kadar baskılamışlar ki. Hiçbir zaman önümü görememişim. Bundan sonrası için yoluma bakmaya çalışıyorum, halimize şükürler olsun. Allah yuvamızı daim etsin evlatlarımızın acısını göstermesin inşallah. Bize düşeni kabullenip yaşamalıyız, kader denen bir gerçek var. Bunu bilip mutlu olmak gerek:)Bunlar hep daha önceden öyle alıştırdığımız için en azından ben öyle ysptım, evle ilgili alışverişleri bugüne kadar gidip hep ben yaptım , şimdi de bişey al deyince ağız burun büküyo , yaa çöpü attıramıyorum surat beş karış daha ne diyim:)) Ay anlattıkça adamı gidip boğazlayasım geliyo zaten ağrım var:)
Selam canım. Ekstralar panikli olmasakta hepimizde olan bir durum. Ama biz hassaslığımızdan dolayı bunu hissedicemizi biliyoruz bi kere. Bu yüzden net duyuyoruz:) aslında takıntılı yapımız olmasaydı umrumuz dışında olacaktı:)Kızlar selamlar güzel günler. Yazılanları okudumda herkesin kendince sıkıntısu var işte. Allahbüyük şuan bu yazıyı yazarken ufak bi ekstrasistol yine yaşadım. Oluyor işte. Sizler nasılsınız. Ben 20 haftalıkoldum :)
Kızlar selamlar güzel günler. Yazılanları okudumda herkesin kendince sıkıntısu var işte. Allahbüyük şuan bu yazıyı yazarken ufak bi ekstrasistol yine yaşadım. Oluyor işte. Sizler nasılsınız. Ben 20 haftalıkoldum :)
Aynı noktadayız yalnız değilsin :) ben öncesine bakıyorumda iyi dayanmışımz cahilmişim. Yerimde başkası olsa 5 dk durmazmış. Ama ailemi hiç affedemiyorum bu yüzden. O kadar ot gibiymişim, o kadar baskılamışlar ki. Hiçbir zaman önümü görememişim. Bundan sonrası için yoluma bakmaya çalışıyorum, halimize şükürler olsun. Allah yuvamızı daim etsin evlatlarımızın acısını göstermesin inşallah. Bize düşeni kabullenip yaşamalıyız, kader denen bir gerçek var. Bunu bilip mutlu olmak gerek:)
Selam canım. Ekstralar panikli olmasakta hepimizde olan bir durum. Ama biz hassaslığımızdan dolayı bunu hissedicemizi biliyoruz bi kere. Bu yüzden net duyuyoruz:) aslında takıntılı yapımız olmasaydı umrumuz dışında olacaktı:)
Kızlar herkes hep ayni seylerı soyuluyor cekmeyen yok bende bu sürecte diyorum once saglık olsun gerisi boşİnsan gençken anlamıyo işte, idare ettiğin sürece herşey yolunda ama biraz diklen hopp en başa dönüyosun.
Ama yine de şükürler olsun allah bugünümüze de muhtaç etmesin, ben hamilelikte şunu çok iyi anladım ki sağlıktan daha önemli bişey yokmuş şu hayatta, bakış açım değişti resmen, şu 3 gündür yaşadığımı bi allah bir ben biliyorum ve hala ağrılar içindeyim
Ama bunlarda gelip geçicek onu da biliyorum:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?