Sakin olmaya calis birsey cıkmayacak göreceksin ozaman biraz rahatlarsınDua edin vana kozlar yari kalp icin hastaneye gidecem ins birsey cikmaz
TR gore iki saat gerimiydi saatSaolun kizlar buranin saati ile 10 da randavu ben uyuyamiom ama inaniom Rabbim var negelirse ondan
Evet cnm iki saat cok sacma ama keske bizde almasaydik önce öle dedilerTR gore iki saat gerimiydi saat
Romatızman falanmı var acaba bazılarının kas ağrıları oluyor dizleri cekılecek gibi benm esımde de hep var. Sende öncedende varsa hamilelikte tetıklemıs olabilir kas kemik agrıları cok oluyor ozellıkle bir is yapınca yorulunca sen yorldnmu acabaEvet cnm iki saat cok sacma ama keske bizde almasaydik önce öle dediler
Ya su diz agrilari normalmi suan geberiom agridan
Ben kucukkende cok cekerdim su agridan hastane hastane rahnetli babam götururdu ama bulamadilar birsey suan da hamileliktenmi bilmiom
Hayiri cumalar bereketli cumalar bol duali cumalar kizlar
Yorulmadim ama dedigim gibi vardi bende ama bi ara iyidi suan yine ama daha fenasi ama ayni agri sekli yani adet oluncada böke belirtim oluorduRomatızman falanmı var acaba bazılarının kas ağrıları oluyor dizleri cekılecek gibi benm esımde de hep var. Sende öncedende varsa hamilelikte tetıklemıs olabilir kas kemik agrıları cok oluyor ozellıkle bir is yapınca yorulunca sen yorldnmu acaba
Benm cocklar yedide okula gidiyor daha da yatamıyorum ıs yapıyorum okula hazırlık yapıyorum birde okul var uzanıyorum dınlenyrm ama yatamıyorum cok sukur bu haftada normaldim inşallah hep böyle olur hatta daha azalır birseylerle ugrasnca daha iyi oluyor ptesı kızımn dogum gunu kreste kutlayacaz bide evde kuck bir kutlama daha onlarla ugrasm derken hafta sonunda gecerYorulmadim ama dedigim gibi vardi bende ama bi ara iyidi suan yine ama daha fenasi ama ayni agri sekli yani adet oluncada böke belirtim oluordu
Ya bide cocuk olunca normal bence ama feci agri neyse iyi yondrn bakalim gunahlarim dökuluo
Sen niye erken kalktin peki
Dikkat et kostururken sen kac haftaliktin peki aman amanBenm cocklar yedide okula gidiyor daha da yatamıyorum ıs yapıyorum okula hazırlık yapıyorum birde okul var uzanıyorum dınlenyrm ama yatamıyorum cok sukur bu haftada normaldim inşallah hep böyle olur hatta daha azalır birseylerle ugrasnca daha iyi oluyor ptesı kızımn dogum gunu kreste kutlayacaz bide evde kuck bir kutlama daha onlarla ugrasm derken hafta sonunda gecer
Iyiyim hamd olsun neguzel seyler ya bebek bakmak aiii bende hazirlandim önce ev doktoruna böbregim agrio diye sonra kalp iste havakar buz buz grip olcam usuttum cunkuy4zy4qmurum canım ben çok yoğunum bebiş gece hiç uyumuyor dokuzda bir başlıyor sabah dörtte zor uyuyor gündüzden oğlum uyutmuyor sersem gibiyim algın bozuldu nerdeyse ve kardeşine çok zarar veriyor beş dakika bile yanlız bırakıyorum uykuya hasretim Omas sen nasılsın S serra1982 F Fatmae20 sizler nasılsınız
Canım senin bebis kaç aylıktı.benimkide sarılık oldu kuvozde yatıyor hiç emmiyor biberon dan bile zor alıyor bende de hiç uyku yok.uykusuzluk şikayetlerimızı tetikliyor.ilaç kullanıyor muyduny4zy4qmurum canım ben çok yoğunum bebiş gece hiç uyumuyor dokuzda bir başlıyor sabah dörtte zor uyuyor gündüzden oğlum uyutmuyor sersem gibiyim algın bozuldu nerdeyse ve kardeşine çok zarar veriyor beş dakika bile yanlız bırakıyorum uykuya hasretim Omas sen nasılsın S serra1982 F Fatmae20 sizler nasılsınız
Herhangi bir belirti varmıydı sende canım. Geçmiş olsunKızlar şeker yüklemesi yapıldı bana sizinle de paylaşmak istedim.
Romatizmadan sonra nur topu gibi şekerim de var artık.
Diyetisyene gittim diyet verdi.
1 ay sonra dahiliyeye gidicem tekrar şekerim kontrol edilecek.
Diyetle düşmemişse insülün raporu çıkacakmış...
21haftalka grdm sayılır. Ben hep kostryrm ozamanda agrım oluyor bu sabah agrım vardıDikkat et kostururken sen kac haftaliktin peki aman aman
Allah kolaylıklar versin canım, cuma hürmetine dualarımız kabul olsun hayırlısıyla inşallah. Uykusuzluk çok zor ben 2,5 sene çektim ilk oğlumda, kolikti ileri derecede. İnşallah bu öyle olmaz diye dua ediyorum şimdiden.y4zy4qmurum canım ben çok yoğunum bebiş gece hiç uyumuyor dokuzda bir başlıyor sabah dörtte zor uyuyor gündüzden oğlum uyutmuyor sersem gibiyim algın bozuldu nerdeyse ve kardeşine çok zarar veriyor beş dakika bile yanlız bırakıyorum uykuya hasretim Omas sen nasılsın S serra1982 F Fatmae20 sizler nasılsınız
Geçmiş olsun canım sonuçların kaç çıkmıştı ve kaç kilo aldın toplamda? İnşallah insüline gerek kalmadan düşer. Kii genelde diyet fayda ediyor.Kızlar şeker yüklemesi yapıldı bana sizinle de paylaşmak istedim.
Romatizmadan sonra nur topu gibi şekerim de var artık.
Diyetisyene gittim diyet verdi.
1 ay sonra dahiliyeye gidicem tekrar şekerim kontrol edilecek.
Diyetle düşmemişse insülün raporu çıkacakmış...
Evet gıttınmı dra allahım ne olur meraktayız ıyımısın
Canm ne oldu Dr ne dediDikkat et kostururken sen kac haftaliktin peki aman aman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?