Panik Atak Yaşayan Hamileler, Hamile adayları...

Canım senin bebis kaç aylıktı.benimkide sarılık oldu kuvozde yatıyor hiç emmiyor biberon dan bile zor alıyor bende de hiç uyku yok.uykusuzluk şikayetlerimızı tetikliyor.ilaç kullanıyor muydun
Canm dogum dan sonra psikolojik sıkıntıların gectı mi

Selam canlar kusura bakmayin erkek kalktim ordan oraya surundumya sogukta buz halsizisdim kalkamadim agzimin ici acio damagim kasinioo bu demek usutuom neyse doktor bakti ekg ve usg birsey demedi 3 gun sonra ev doktoru gidecekmis kalp sesimi ben tuhaf buldum ölemi dedim bilgi veremeyiz dedi kan verdim böbrek icin bakalim cnm saolasin sordigunuz icin merak ettiginiz icin ama suan cokk kötuyum kusacam o sekil damagim kasinio acio öle olan varmi

F Fatmae20 geçmiş olsun tekrar canım. Umarım birşey çıkmaz. O nasıl doktorli öyle bilgi vermiyo anlamadım.
Bende üşüttüğüm zaman özellikle alerjim tutarsa ağzımın içi damağım falan hatta boğazım çok kaşınıyor ve yanıyor. Dikkat et kendine aman hasta olmayalım.

Oluoruz yapacak sey yok votamin alcaz artik

Nasıl bilgi veremiyolar? Durumun hakkında bilgi vermiyorlar öyle mi? Eee ne anlamı kaldı muayene olmanın anlamadım ben..

Kizlar uzun zamandır iyi hissediyordum yazmiyordum iki gündür sikintilarim başladı sanki. Dudaklarim karincalaniyo ve gogsumun sol alt tarafina kisa Lisa surede agrilar giriyordu simdi sağ taraf basladi

Kizlar uzun zamandır iyi hissediyordum yazmiyordum iki gündür sikintilarim başladı sanki. Dudaklarim karincalaniyo ve gogsumun sol alt tarafina kisa Lisa surede agrilar giriyordu simdi sağ taraf basladi
Geçmiş olsun canım. Birşeye mi sıkıldın üzüldün ya da takıldın? Tekrar etmesinin bir sebebi var mı..

Bilgiöer ev dontoruna gidior orda bakti demedi bile kalp sesim iyimi dedim veremem dedi dusun burasi tuhaf diomya
Gerçekten tuhaf. İyiki burada öyle değil. Acil olduğunda müdehale ederler mutlaka. Ben bişeyin olduğunu sanmıyorum canım, en başta kafamızdaki olumsuz düşüncelerden kurtulmamız lazım bizim

Gerçekten tuhaf. İyiki burada öyle değil. Acil olduğunda müdehale ederler mutlaka. Ben bişeyin olduğunu sanmıyorum canım, en başta kafamızdaki olumsuz düşüncelerden kurtulmamız lazım bizim
Eger olsa acil dedim hemen sölerlermis kal derlernismis aam bilmiom ya Allah buyuk Rabbim var

Eger olsa acil dedim hemen sölerlermis kal derlernismis aam bilmiom ya Allah buyuk Rabbim var
O yüzden için rahat olsun. Allah büyüktür..
Benim gecem gündüzüm karıstı resmen ya. Cok gec uyuyorum, çok uyanıyorum ama sabah kalkamıyorum. Midemde fena yanıyor, arada bir bulanıyor gündüzleri. Ağırlaştıkça daha kötü olmam inşallah. Allah yardımcımız olsun.

Benimdr sol kasik bazen sag agrio batio kibirdayamiom hemen gecio geri ama sonra yine bugun baya yorulmustum.zaten

Benimdr sol kasik bazen sag agrio batio kibirdayamiom hemen gecio geri ama sonra yine bugun baya yorulmustum.zaten
Ayaklarını hafif yükseğe koyup dinlenince iyi geliyor. Benim bu hamileliğimin başından beri var kasık ağrısı sorunu. Doğurana kadarda devam etcek galiba.
Mideme çare bulmam lazım, çok kötü şuan..

Ayaklarını hafif yükseğe koyup dinlenince iyi geliyor. Benim bu hamileliğimin başından beri var kasık ağrısı sorunu. Doğurana kadarda devam etcek galiba.
Mideme çare bulmam lazım, çok kötü şuan..
Belki soguktan usuttun sicak sut ic bi benimde ara sira bulanio

Kizlar beni hatirliyorsunuzdur umarim.. Doktor bana artik iyi oldun bebek dusunebilirsin dedi. İlk ay olmadi bu ayda bekliyorum ne oneriyorsunuz ilaci daha birakmadim kalabilirmiyim hemen . çabucak olsa ne güzel olur

Kizlar beni hatirliyorsunuzdur umarim.. Doktor bana artik iyi oldun bebek dusunebilirsin dedi. İlk ay olmadi bu ayda bekliyorum ne oneriyorsunuz ilaci daha birakmadim kalabilirmiyim hemen . çabucak olsa ne güzel olur
Nezama dir deniorsunz cnm ben hatirlamiom maesef yasiniz kac ve sendede panik atak deme

Bugun kalbimi bakarlerken varya öle bi atak gecirdimki tr sonra kizim karnimda tekmelio unuttum korkma kizim annen iyi dedim durdum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…