Panik Atak Yaşayan Hamileler, Hamile adayları...

E Eslem 23 canım benim allahım sana kolaylık feraklık versin eşinide ıslah etsin akıllandırsın inşallah. Eşlerimiz imtahanlarımız olabiliyor bizi anlamıyorlar hele bu konuda hiç anlamıyorlar. Çünkü karşılarında güçsüz bir kadın görmek istemiyorlar. Benimde ne zaman panik atağım nüksetse ve ben bunu eşimle paylaşsam bana olan tavırları anında değişiyır bakışları bile değişiyor. Soğuk soğuk duruyor. Ama iyiysem ve ayaktaysam dolanıyorsam benden iyisi yok. Allah bizi eşlerimize bile kimseye muhtaç etmesin. İyiysen herkes iyi arkadaşım kimse gözündeki yaşa içindeki sıkıntıya bakmıyor.

Benim uyku düzenim normal. 2 saatte uyanıyor. Çok yormuyor. Kendimi dinlemeyi unutup hayata devam edersem herşey daha güzel olacak. İşe başlamama 40 gün var. Onu düşünüyorum şimdiden. Panik oluyorum.

Canım seninle hiç konuşmadık daha önce parazit gibi aradan çıktım biraz şimdi ama konuşmak istedim.
İnsanoğlu çok bencil. akrabayı dostu arkadaşı bırak en yakınımız olan eş anne baba abla abi kardeş yani aile bile anlamıyor destek olmuyor. Bencilleşti insanlar. Düşene birde onlar vuruyor marifet sanıp. Allah ıslah etsin.
Dediğin doğru olan bize oluyor yıpranıyoruz yıpratılıyoruz sevdiklerimiz tarafından.

Cnm benimde sinirlendiginde yikar dayitir zaten dayinik biri bit oda hep elektrik esya dilu benide sokmaz iraya cocuk idasi yaoa az daha duzeltmedi arkasi i topluom vastayim dun baya kltuydum aciktim dio kalktim inan oturarak ypatim mutfakta yoksa carpio yikior mutfayi batirio taa tavana kadar yag edio bende titusim sevmiom esya cok sever anasi gibi köyude öle esyalari cok dayinik duzeni yok bende aksine cok esya sevemm bis otrma odama masa dolap öke esya yok koltuk o dayitir ah ah amin cnm sabir ve saglik ne diyeyim calisir ama maasi az yetmio biyerede cikamiom alamiom kader sabir imtihsn

Kızlar şuan ek atımlar çok sıklaştı napıyım nolur bana yardım edin evde yanlızım eşim işte beş yaşındaki kızımla oturuyoruz

Kızlar şuan ek atımlar çok sıklaştı napıyım nolur bana yardım edin evde yanlızım eşim işte beş yaşındaki kızımla oturuyoruz
Dışarı çık dolaş biraz .dışarı cikma İmkanın yoksa müzik aç ufak tefek işler yap. Kızınla oyun oynayın.sevdiğin bir arkadaşını arayıp sohbet edebilirsin.Hicbirsey olmaz Allahın izniyle

Evet malesef öyle.Allah tan baska bir sıgınagmz yok. RABBİM sanada şifalar versin

Nasıl oldun canm ben bugun temzlk yaptım belim koptu yeni oturdm cocklarmda evdeydı belimi suan hısedemyrm bugun hic giremedim inşallah suan ıyısındir

Oyle sabır gerek. Bende sozde yıllar yılı okudum atandım calısyrm ama kader işte birkez bulasmssn daha kurtulamıyorsn.yerı geliyor şiddete de maruz kalıyorum kufurede hepside cocklarmn gözü önünde oluyor ama kurtulmaya calıstm kac kez ama olmadı bende artık kabullendim umursamyrm yapacak birsey yok eve bir cop almam ne de olsa heran kırabilir

Bende alisveris ettik ayaktayim yemek hazirliom belim.kopuor karnimda agriooo buyuk tuvalete cikamadim gaz var kesin öle tuhaf agri yanlarda bazen ortada

Ah cnm snein yas kacti esin kac yasinda
Ya kurtuösak ne yaoacaz nere gidecez aman hayat kisa

E Eslem 23 canım hala ara ara devam ediyor. Bir doktor arkadaş var onu aradım sakinleşneye çalış dedi sen dinledikçe artar dedi. Çarpıntıyla birlikte çoğalırsa ek atım kontrole git dedi. Kimseden fayda yok iş sakin olmakta Allah büyük. Bugün çok üzdü çok strese soktu beni bu atımlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…