Panik Atak Yaşayan Hamileler, Hamile adayları...

Evet 3 gündür basimizda dolaplar donuyor çok canimizi siktilar kavga ettim istemsiz
Tetiklenmiş demekki. En ufak bir streste yüz buluyor bu hastalık.
Kizlar beni hatirliyorsunuzdur umarim.. Doktor bana artik iyi oldun bebek dusunebilirsin dedi. İlk ay olmadi bu ayda bekliyorum ne oneriyorsunuz ilaci daha birakmadim kalabilirmiyim hemen . çabucak olsa ne güzel olur
Allah hayırlısıyla vaktiyle versin inşallah. Çok sevindim artık harekete geçmene. Ben beklemenin faydası olmadığını düşünenlerdenim şahsen. Çünkü nrrdeyse 14 senedir yaşıyorum bu hastalığı ve şükür ki ikinci hamileliğim. Allah sağlıcakla kavuştursun hepimizi inşallah.

Cok sukur evet xnm Rabbim vrdi tattirdi ins isteyene versin bende iki tane istiorum bu sIkintiya ragmen ins Rabbim verir

Evet bir gece dertlesmistik seninle. Yaz yağmuru bende çok istiyorum iyi hissetmeye rağmen bebekle birlikte bedenimden kazinsin istiyorum hatta inş hemen olur haizr iyiyken

Cok sukur evet xnm Rabbim vrdi tattirdi ins isteyene versin bende iki tane istiorum bu sIkintiya ragmen ins Rabbim verir
Amin inşallah. Benim bunda biraz gözüm korktu ama Allah bilir en doğrusunu. Sağlık olsunda katlanılır bir şekilde. Daha dün hamile olduğumu öğrenip buraya damlamışken, bugün 28.haftaya gelmişim bile. Zaman akıp gidiyor iyisiyle kötüsüyle. Allah sağlıcakla kucağımıza versin insallah.

Son düzenleme:
Evet bir gece dertlesmistik seninle. Yaz yağmuru bende çok istiyorum iyi hissetmeye rağmen bebekle birlikte bedenimden kazinsin istiyorum hatta inş hemen olur haizr iyiyken
Ben hatırlıyorum nickinden :) bir nickin vardı şuan blokeli olduğundan yeniden bunu almıştın galiba değil mi..
unutkanlık git gide artıyor ama napalım doğurana kadar idare edicez artık sizde idare edin beni yanlışım varsa :)
İnşallah Allah gönlünce olanı verir bekletmeden.. bir de bu deneme aşamasında illa olsun diyerek stresli başlamak yerine, sadece onu hissederek bişeyler yapmak sonuçların olumlu olmasına fayda sağlıyormuş. Sen hislerine güven, stres etme kii Rabbim en doğru zamanda nasip eder inşallah :)

İyi hatirladin canim . bende gecen ay çok umutluydum 2 testte silik çizgi cikmasina rağmen kan testinde bos cikti. Meryem süresi okuyorum her gün dua ediyorum inş olur

İyi hatirladin canim . bende gecen ay çok umutluydum 2 testte silik çizgi cikmasina rağmen kan testinde bos cikti. Meryem süresi okuyorum her gün dua ediyorum inş olur
Demekki vakti değilmiş diyoruz ve hiiç umudumuzu yitirmeden devam ediyoruz :) Allah büyüktür canım, dualarımızı geri çevirmesin inşallah

Demekki vakti değilmiş diyoruz ve hiiç umudumuzu yitirmeden devam ediyoruz :) Allah büyüktür canım, dualarımızı geri çevirmesin inşallah
Evet devam ediyorum. Hic ümitsizlik yok. Dert veren de Allah mutluluk huzur veren de o. Takildik negatiflere gidiyoruz Allah sonumuzu hayretsin

Evet devam ediyorum. Hic ümitsizlik yok. Dert veren de Allah mutluluk huzur veren de o. Takildik negatiflere gidiyoruz Allah sonumuzu hayretsin
Hayrı çağırır gibi şerri çağırmayın diye bir ayet var. Sende onu düşün. Hayırlısıyla istedin gerisini Allaha bırak. İnşallah tez zamanda olur canım.

İnşallah bısey de cikmaz. Canm hamlelkte boğaz agız problemleri cok oluyor benmde bogazm kuruyor kasıntı olsyr nedendr bilmyrm
Kizlar uzun zamandır iyi hissediyordum yazmiyordum iki gündür sikintilarim başladı sanki. Dudaklarim karincalaniyo ve gogsumun sol alt tarafina kisa Lisa surede agrilar giriyordu simdi sağ taraf basladi
Gecmiş olsun canım

Kızlar günaydın hayırlı hafta sonları olsun geniz akıntısı balgam burun tıkanıklığı bogazm kasınma. Bunlar bende cok oluyor zaten uykuda cok uyanıyorum boyle olunca gece uyanıyorm galiba bu durum psıkolojk

Dun gece cok yorlmsdm belim agrıyordu cocklar ve esim ıkıdebır birsey icin mutfağa yolladılar yine esim kalk sunu getir dedi dedim iki dakika sonra getireyım belim agrıyor dedim sinir krizi geçirdi bağırdı cagırdı küfür hakaret esyalara zarar verme hemde cocklarn onunde elimde panik atakla ilgili kitap vardi geldi onu fırlattı deli kıtapı okuyorsun deli sayfalarına bakıyorsun dedi dünyanın kufurınu etti bir odaya çekildi cocklar da herşeyi duydular

Ama ben alişik oldugum icin uzulmedm panıklemedm canı cehenneme dedim ben ona gerızekalımsn demişim lafın arasında o da niye cocklarn yanında benimle boyle konsrsn dedi daha kendi ettigi igrenc kufurlerı saymıyor. Korkumdan eve bir tadilat bir yenı birsey almak istemıyorum cunku sinirlenince herseyı parçalıyor yıkıyor kırıyor elimdeki kitaba bile giz koymuş 6senedr boyleyız ustune uc cocgmz olacak cok sacma ama insan daha işin icinden cıkmıyor suan panik ataklgm varsa evet hamileyim dıye oldu ama onun oncesnde hamılelklermden once hep kavga ediyorduk sureklı kavga sıddet kufur ilk ozaman oldu ondan sonra dra gittim iyileştim ama demek psikolojim hep musaıt nasıl hamile olunca bir daha basladi bekarken hıc sıkıntım olmamistı

Rabbime sıgınmısım cocklarmdan uzak ama benm ahımı kendinden cıkartsın boylelerne birsey olmaz ama olan benm gibilere oluyor adımı deliye cıkardu bende calısyrm dun okulda en cok saatmn oldgu gundu ama ona gore yorgun olamam belim agrıyamaz hersey ini ben agzna goturecem sırf buna inat iyi olmam lazım allah beni kimseye muhtac ettırmesn

Herhangi bir belirti varmıydı sende canım. Geçmiş olsun
Canım aşırı halsizlik devamlı uyku hali çok susama ve ödem vardı bende.
Ama bunlar herkeste oluyor çok fazlası varsa sıkıntı aile geçmişine bakıyorlar şeker hastası var mı diye o zaman işte. benim ailemde ablamda vardı diyetle düşmeyen gebelik şekeri ünsülün yapıyordu devamlı.

İnşallah fayda eder canım diyet.. Çok sağolun.
Şekerim 211 çıktı yüklemeden sonra dr çok yüksek dedi.
Kilo olarak 14 kg aldım şimdiden.
Şeker hastalarında vücut her gıdayı depoluyormuş
Çok yemediğiniz halde kg alıyorsanız aşırı halsizlik susama uyku hali ve ödem varsa şekerden şüpheleniyor drlar.
Romatizmam olduğu için ödemler hareketlerimi çok kısıtladı ağrımı arttırdı.
Aman şekeriniz olsun olmasın çok tatlı ve tuzlu yemeyin derim ben..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…