Boynum tutuldu,galiba ilaç mide bulantısı ve beynimde sersemlik yaptı.Mide ilacı ile etkileşmiş olabilir mi acaba.İlaçları hangi saatlerde içeceğimi şaşırdım artık.
O korku bende de var.Ama yapım gereği bu korku mu heyecan mı bilemiyorum.Benim heyecan sorunum var zaten.İnşallah o gün gelince çok rahat oluruz.Cok streslı cok korkulu bır hamilelik yasıyorum korkularımın nedenıde dogum cok korkuyorum sezaryandan her sabah kalkınca bır ınsanın aklına dogum gelırmı hergun panik atak yasıyorum sabahları nasıl dogurucam bılmıyorum panik atak hatta gercekten kalp krızı gecırmekten korkuyorum o heycanla bılmıyorum kızlar cok zor gercekten korkularla mucadele etmek bı taraftanda annemler memlekete gıdıyorlar ondanda moralım cok bozuk tek basıma sadace esımle hıc bırsey bılmeden kalıcam moralmen bıtmıs durumdayım annemlerle konusmuyorum kustum o yuzden
Kimle konustuysam ayni seyi soyluyolar gereksiz kendini yipratma diye daha yeni akrabam dogum yapti genel anesteziyle o yaptiysa hepimiz yapariz arkadaslar okadar cok korkuyorduki doguma gidecegi gun sabaha kadar aglamis ama hastaneye gittiginde sakinlesmis dediki zaten hazirlik vs ne oluyo ne bitiyo anlamadim ameliyathanede doktorlar xok ilgileniyo heyacanli yapin varsa sakinlestiriyolar sonra uyudum uya dim bebegim kollarimda bosu bosuna kendimi yipratmisim dedi yani bu korkuyu herkes yasiyo ben nedense korkum gecti cunku aklima geltirmiyorum o ani bebisimi kucagima aldigim ani dusunuyorum kus gibi agzini acip meme aramasini minik ellerini yarim yarim acacagi gozlerini ayyy sanki ilk dogurcakmis gibi heycanliyim 2 tane daha var da :) allha siginicaz zaten oAman guvende oluruz insallhhCok streslı cok korkulu bır hamilelik yasıyorum korkularımın nedenıde dogum cok korkuyorum sezaryandan her sabah kalkınca bır ınsanın aklına dogum gelırmı hergun panik atak yasıyorum sabahları nasıl dogurucam bılmıyorum panik atak hatta gercekten kalp krızı gecırmekten korkuyorum o heycanla bılmıyorum kızlar cok zor gercekten korkularla mucadele etmek bı taraftanda annemler memlekete gıdıyorlar ondanda moralım cok bozuk tek basıma sadace esımle hıc bırsey bılmeden kalıcam moralmen bıtmıs durumdayım annemlerle konusmuyorum kustum o yuzden
Cok streslı cok korkulu bır hamilelik yasıyorum korkularımın nedenıde dogum cok korkuyorum sezaryandan her sabah kalkınca bır ınsanın aklına dogum gelırmı hergun panik atak yasıyorum sabahları nasıl dogurucam bılmıyorum panik atak hatta gercekten kalp krızı gecırmekten korkuyorum o heycanla bılmıyorum kızlar cok zor gercekten korkularla mucadele etmek bı taraftanda annemler memlekete gıdıyorlar ondanda moralım cok bozuk tek basıma sadace esımle hıc bırsey bılmeden kalıcam moralmen bıtmıs durumdayım annemlerle konusmuyorum kustum o yuzden
Ilk dogum üçüncü doğum farketmiyor demekki korkmak için.korkunun kaynağı anestezi almak mı canım?Kimle konustuysam ayni seyi soyluyolar gereksiz kendini yipratma diye daha yeni akrabam dogum yapti genel anesteziyle o yaptiysa hepimiz yapariz arkadaslar okadar cok korkuyorduki doguma gidecegi gun sabaha kadar aglamis ama hastaneye gittiginde sakinlesmis dediki zaten hazirlik vs ne oluyo ne bitiyo anlamadim ameliyathanede doktorlar xok ilgileniyo heyacanli yapin varsa sakinlestiriyolar sonra uyudum uya dim bebegim kollarimda bosu bosuna kendimi yipratmisim dedi yani bu korkuyu herkes yasiyo ben nedense korkum gecti cunku aklima geltirmiyorum o ani bebisimi kucagima aldigim ani dusunuyorum kus gibi agzini acip meme aramasini minik ellerini yarim yarim acacagi gozlerini ayyy sanki ilk dogurcakmis gibi heycanliyim 2 tane daha var da :) allha siginicaz zaten oAman guvende oluruz insallhh
Benımkıde ole amelıyattan kesılmekten korkmuyorum heycan cok fazla bu cok kotu bayılıcak gıbı oluyorum cok kotu bırsey ya o heycanBilmiyorum korku garip birşey anlatamıyor insan,genel anestezi farkındalıktan falan bahsediyorlar ya,burda da fazla yazmak istemiyorum aslında korkularımın detayını.Benimki daha çok heyecanla karışık korku.
Bende de çok heyecan var,bazen gelir çok rahat olurum bazen gelir en ufak şeyden büyük heyecan duyarım.Bu sebepten hamilelik öncesi dideral kullanıyordum.Çarpıntılarıma iyi geliyordu.Benımkıde ole amelıyattan kesılmekten korkmuyorum heycan cok fazla bu cok kotu bayılıcak gıbı oluyorum cok kotu bırsey ya o heycan
Etraftan bilmiş bilmiş, çaktırmadan yargılayıcı ,normal doğum yap sesleri çıkmaya başladı..
Bende de çok heyecan var,bazen gelir çok rahat olurum bazen gelir en ufak şeyden büyük heyecan duyarım.Bu sebepten hamilelik öncesi dideral kullanıyordum.Çarpıntılarıma iyi geliyordu.
Acaba benim o heyecanımla,titrememle iğneyi kırmadan vurabilir mi ki ? :)Bende korkuyordum, korkulacak birşey yok, hatta epidural sezeryan isteyin :)
Cnm sen tam kan sayımı yaptırdın mı? İdrar tahlili? Karaciğer enzimlerine dikkat et.Dr.a git aksatma.Tansiyon ilacımı sbah 9 da içtim ama tansiyonum şuan 151/84
Acaba benim o heyecanımla,titrememle iğneyi kırmadan vurabilir mi ki ? :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?