- 14 Mayıs 2015
- 2.979
- 5.072
- 108
3-4 hafta önce yapıldı idrar kan falan ama tama kan sayımı mıydı değil miydi bilmiyorum.Ama bu hafta içi gideyim olmazsa idrar normal çıkmıştı.Şuan midem çok bulanıyor,beynimde garip bir his geçer inşallah.Cnm sen tam kan sayımı yaptırdın mı? İdrar tahlili? Karaciğer enzimlerine dikkat et.Dr.a git aksatma.
imkanın varsa git doktora canım bence de3-4 hafta önce yapıldı idrar kan falan ama tama kan sayımı mıydı değil miydi bilmiyorum.Ama bu hafta içi gideyim olmazsa idrar normal çıkmıştı.Şuan midem çok bulanıyor,beynimde garip bir his geçer inşallah.
Sırf kadın olsa iyi erkekler de aynı görüşte ne bilmiş bir halktır yarabbi karışmadığımız bilmediğimuz bişey yok..Yiyorsa gel sen yap deseydin.Hiç birşey planlamaya gelmiyor.Hamileliğin ilk 4 ayı normal normal dedim.sonra bir panik tuttu.Zaten anidende Epidural sezeryana aldılar.
sımdı vermıyorlarmı dıdırali nasıl gecıcek dogum of of bugun yıne hıc ıyı degılımBende de çok heyecan var,bazen gelir çok rahat olurum bazen gelir en ufak şeyden büyük heyecan duyarım.Bu sebepten hamilelik öncesi dideral kullanıyordum.Çarpıntılarıma iyi geliyordu.
Sırf kadın olsa iyi erkekler de aynı görüşte ne bilmiş bir halktır yarabbi karışmadığımız bilmediğimuz bişey yok..[/QUO ben kesilmekten yada heycanlanmaktan degil de anesteziden korkuyorum uyanamam diye hepimiIn korkulari farkli gerci bu ara pek duaunmuyorum her aey olacagina varir bos verdim ohhhh sabahtan beri dasardaydim coxuklari parka goturdum daha simdi girdim eve ama basim agriyo
Sıkıntılı dediler hamilelikte tekrarda sormadım canım yaS
sımdı vermıyorlarmı dıdırali nasıl gecıcek dogum of of bugun yıne hıc ıyı degılım
Yok canim bursa gemlik trabzon benim memleketL lazkizi6161 canım sen trabzondasın dimi?:)
Hamılelikte efeksor kullandırmıyorlar mı ben suan efeksor 75 remeron 15 mg kullanıyorum bu kadar dusurebıldım henuz hamıle degılım hamıle kalınca kötu olmaktan korkuyorum. Bakalım ne olucak.Depresyonda ben de pısarım,depresyonum gitti canim benim.depresyon gidince asabiyet geri geliyor benim.okb bastırıyor bir bakmışsın kaygı bastırmış.hamilelikten once efeksor kullaniyordum 225 mg.simdi lustralin muadili misol 50 mg.bir de antipsikotik olan risperdal var 0.5 mg.
Hamılelikte efeksor kullandırmıyorlar mı ben suan efeksor 75 remeron 15 mg kullanıyorum bu kadar dusurebıldım henuz hamıle degılım hamıle kalınca kötu olmaktan korkuyorum. Bakalım ne olucak.
Nasıl sancı canım?Sancılarım var
Ece, gittim acile minik minik düzenli sancin var dedi, muayene etti ebe doğum kanalına girmemiş bebek dedi, bi de 3 gündür ishalim, ishal tetiklemiş olabilir dedi, yatıp serum verecekti ağrıyı kesmek için, dedim serum bitince ağrı kesilir mi dedim, belli olmaz dedi bende yatmadım acil dr â ağrı kesici buscopan yazdı eve geldim. Sancin artarsa gel dedi, eve geldiğim de tansiyonum 15/9, 13/8 habire değişiyordu, şişkinlik yok ama. İshalim hala devam patates yedim kahve içtim ne yaptsa geçmedi.Nasıl sancı canım?
Simdi gelmesindreamy07 benim geliyor galiba:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?