Panik Atak Yaşayan Hamileler, Hamile adayları...

Cnm sen tam kan sayımı yaptırdın mı? İdrar tahlili? Karaciğer enzimlerine dikkat et.Dr.a git aksatma.
3-4 hafta önce yapıldı idrar kan falan ama tama kan sayımı mıydı değil miydi bilmiyorum.Ama bu hafta içi gideyim olmazsa idrar normal çıkmıştı.Şuan midem çok bulanıyor,beynimde garip bir his geçer inşallah.

imkanın varsa git doktora canım bence de

S
Bende de çok heyecan var,bazen gelir çok rahat olurum bazen gelir en ufak şeyden büyük heyecan duyarım.Bu sebepten hamilelik öncesi dideral kullanıyordum.Çarpıntılarıma iyi geliyordu.
sımdı vermıyorlarmı dıdırali nasıl gecıcek dogum of of bugun yıne hıc ıyı degılım

Hamılelikte efeksor kullandırmıyorlar mı ben suan efeksor 75 remeron 15 mg kullanıyorum bu kadar dusurebıldım henuz hamıle degılım hamıle kalınca kötu olmaktan korkuyorum. Bakalım ne olucak.

yenidencan cnm merhaba ben hamileyken dr bana beloc haftada 2 yi geçmeyecek şekilde vermişti dideralin muadili hem onlar tansiyonda düşürüyor. Bendede çarpıntı oluyordu çok. 25 mg di . Bir dr una tekrar sorsana

Nasıl sancı canım?
Ece, gittim acile minik minik düzenli sancin var dedi, muayene etti ebe doğum kanalına girmemiş bebek dedi, bi de 3 gündür ishalim, ishal tetiklemiş olabilir dedi, yatıp serum verecekti ağrıyı kesmek için, dedim serum bitince ağrı kesilir mi dedim, belli olmaz dedi bende yatmadım acil dr â ağrı kesici buscopan yazdı eve geldim. Sancin artarsa gel dedi, eve geldiğim de tansiyonum 15/9, 13/8 habire değişiyordu, şişkinlik yok ama. İshalim hala devam patates yedim kahve içtim ne yaptsa geçmedi.

dreamy07 canım yarın mutlaka git ishal demek şu kaybı demek daha fazla suya ihtiyacin var. Çok iç. Bir kontrol ederler hem bebek durumu nasıl ishalden etkilenmismi fln

dreamy07 gelsin be olucakki endişe etme 36 hafta ve sonrası normal sayılıyor prematüre kabul edilmiyor ben 36.5 dogurnustum kaç kg şu an

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…