Panik Atak Yaşayan Hamileler, Hamile adayları...

3
dreamy07 gelsin be olucakki endişe etme 36 hafta ve sonrası normal sayılıyor prematüre kabul edilmiyor ben 36.5 dogurnustum kaç kg şu an
36 +1 im. İnan az önce wc den çıktım çiş den sonra peçeteyle sildim nokta şeklinde kan vardı.sonra bi daha sildim sari sümüksü bisey vardı

Benim kurtarıcım oydu nerdeyse,heyecandan kaynaklanan çarpıntılarımın geçmesinde.Ama bilmiyorum zaten bir sürü ilaç içiyorum bir de onu içersem sorun olur mu bilmem.
Tansiyon ilacını sürekli içmek zorundayım ben kaçmaya çalıştıkça doktor 3'e çıkardı.

Panik yapma 34 haftayı geçtin, diyelim sancın var bebeğini kucağına alırsın :)

Tansiyonun 14-9 a kadar hamilelikte normal karşılıyorlar.

Hamılelikte efeksor kullandırmıyorlar mı ben suan efeksor 75 remeron 15 mg kullanıyorum bu kadar dusurebıldım henuz hamıle degılım hamıle kalınca kötu olmaktan korkuyorum. Bakalım ne olucak.
Efexorun etkin maddesi venlafaksin hamilelikte denenmiş değil pek güvenilir bulunmuyor canım.efexorun atılım süresi uzun hamilelikte ilk üc ay ilac kullanmadıgin zaman bile seni idare eder sanıyorum.ha bu ay hamile kaldım ha obur ay derken 8 ay icmedim efexoru anca sekizinci ayda hamile kaldım.

yenidencan bence eğer tansiyonun birazda stresten çıkıyorsa dideral tansiyon ilacından daha ii gelir seni rahatlatır böylece tansiyonun çıkmaz gibi geliyor yani belkide öbürünü azaltır bence sor

yenidencan bence eğer tansiyonun birazda stresten çıkıyorsa dideral tansiyon ilacından daha ii gelir seni rahatlatır böylece tansiyonun çıkmaz gibi geliyor yani belkide öbürünü azaltır bence sor
Evet çok haklısın S srykrn benim tansiyonum heyecan,anksiyete kaynaklı yükseliyor.Bilmiyorum dideral C grubu,alfamet de B grubu.

yenidencan beloc farklimi acaba grubu bilemiyorum. Ama hamileligin ileri aylarında vermişti dr.Sonucta cnm kalp hastalarida o uk doguruyor mecbur içerek.Burdaki yazilan antidepresanlarda hep C GRUBU.Bence sen bir dr una sor ama sormadan içme sakin yinede ben beloc icmistim dideral değil sanirim aynı şey ama olsun

dreamy07 ben senin yerinde olsam inşallah geliyordur kurtulurum derdim sonuçta çocuk içinde bir RİSK kalmadığı için tabi :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…