36 +1 im. İnan az önce wc den çıktım çiş den sonra peçeteyle sildim nokta şeklinde kan vardı.sonra bi daha sildim sari sümüksü bisey vardıdreamy07 gelsin be olucakki endişe etme 36 hafta ve sonrası normal sayılıyor prematüre kabul edilmiyor ben 36.5 dogurnustum kaç kg şu an
Alttan muayene ettiyse ondan gelmistir bana da olmustu ama ihmal etme acile git yine3
36 +1 im. İnan az önce wc den çıktım çiş den sonra peçeteyle sildim nokta şeklinde kan vardı.sonra bi daha sildim sari sümüksü bisey vardı
Muayene etti evet, ağrım artarsa gidicem.Alttan muayene ettiyse ondan gelmistir bana da olmustu ama ihmal etme acile git yine
Iste ondan kan geldi bazen hayvan gibi sokuyolar ellerini . Ozellikle devlet hastaneleri cok acimasiz bi tanesine gecircektim tekmeyide zor durmustum kendimiMuayene etti evet, ağrım artarsa gidicem.
Özel di ama elini sokarken azcik acıdı, parmağını soktu heralde.Iste ondan kan geldi bazen hayvan gibi sokuyolar ellerini . Ozellikle devlet hastaneleri cok acimasiz bi tanesine gecircektim tekmeyide zor durmustum kendimi
Benim kurtarıcım oydu nerdeyse,heyecandan kaynaklanan çarpıntılarımın geçmesinde.Ama bilmiyorum zaten bir sürü ilaç içiyorum bir de onu içersem sorun olur mu bilmem.yenidencan cnm merhaba ben hamileyken dr bana beloc haftada 2 yi geçmeyecek şekilde vermişti dideralin muadili hem onlar tansiyonda düşürüyor. Bendede çarpıntı oluyordu çok. 25 mg di . Bir dr una tekrar sorsana
Ece, gittim acile minik minik düzenli sancin var dedi, muayene etti ebe doğum kanalına girmemiş bebek dedi, bi de 3 gündür ishalim, ishal tetiklemiş olabilir dedi, yatıp serum verecekti ağrıyı kesmek için, dedim serum bitince ağrı kesilir mi dedim, belli olmaz dedi bende yatmadım acil dr â ağrı kesici buscopan yazdı eve geldim. Sancin artarsa gel dedi, eve geldiğim de tansiyonum 15/9, 13/8 habire değişiyordu, şişkinlik yok ama. İshalim hala devam patates yedim kahve içtim ne yaptsa geçmedi.
Efexorun etkin maddesi venlafaksin hamilelikte denenmiş değil pek güvenilir bulunmuyor canım.efexorun atılım süresi uzun hamilelikte ilk üc ay ilac kullanmadıgin zaman bile seni idare eder sanıyorum.ha bu ay hamile kaldım ha obur ay derken 8 ay icmedim efexoru anca sekizinci ayda hamile kaldım.Hamılelikte efeksor kullandırmıyorlar mı ben suan efeksor 75 remeron 15 mg kullanıyorum bu kadar dusurebıldım henuz hamıle degılım hamıle kalınca kötu olmaktan korkuyorum. Bakalım ne olucak.
Canım öğleden sonra dr â gidicem sancim azaldı çok şükür.dreamy07 ne yaptın canım?Evde misin?
Panik yapma 34 haftayı geçtin, diyelim sancın var bebeğini kucağına alırsın :)
Tansiyonun 14-9 a kadar hamilelikte normal karşılıyorlar.
Haklısın kotkmakta, ama 34 haftaya kadar risk :) benim 31+5 de oldu.Çocuğun gelişiminde de sıkıntı görmediyse dr. Sorun yok.Brlkide gaz sancısıdır.Of korkuyorum ece
Evet çok haklısın S srykrn benim tansiyonum heyecan,anksiyete kaynaklı yükseliyor.Bilmiyorum dideral C grubu,alfamet de B grubu.yenidencan bence eğer tansiyonun birazda stresten çıkıyorsa dideral tansiyon ilacından daha ii gelir seni rahatlatır böylece tansiyonun çıkmaz gibi geliyor yani belkide öbürünü azaltır bence sor
Allahım inşallah sağlıcakla bebeğine kavuştursun.Canım öğleden sonra dr â gidicem sancim azaldı çok şükür.
Allah razi olsun bitanem, inşallahAllahım inşallah sağlıcakla bebeğine kavuştursun.
Öyle de kucağımda bebek düşününce tuhaf oldumdreamy07 ben senin yerinde olsam inşallah geliyordur kurtulurum derdim sonuçta çocuk içinde bir RİSK kalmadığı için tabi :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?