- 7 Ocak 2016
- 814
- 322
- 23
Çok sevindim L lazkizi6161 maşallah bebeğine de.Kilo alımında çok normal.Bende doktora gittim bugun bebek iyi 1550 gr 42 cm olmus yani noralmis haftasina gore bende 72 olmusum 1 5 ayda 4 kilo aldim yani toplamda 6 kilo aldim allahima sukurler olsun bide anksiyetem duzelse keske
Halanızın 2 çocuğuda şuan sağlıklı mı? Maalesef risk altındayım
İşte keşke suyum patlasaydıpreeklampsi berbat birşey.
İşte keşke suyum patlasaydıpreeklampsi berbat birşey.
D domestikus merhab,daha önce bizim yaşadığımız sorunları yaşamış kişilerin tekrar gelip bu forumda yazmaları çok güzel birşey biliyor musun.Sana çok teşekkür ederim.
Amin,evet haklısın,ama bazen gün oluyor ki sıkıntılardan günler geçmiyormuş gibi geliyor insana.Rica ederim :) seve seve yazıyorum. İnsan geçeceğini bilmese dayanamaz. Biz de, bizden öncekileri okuyup avunuyoduk. Çok şükür bu günümüze.
Canım döndüm kötü geçiyor. Çok korktuğum gibi olmadı ama iyi de değilim.ilknursaid döndün mü eve,sesin çıkmıyor...
Konudan uzak kaldım doğum için mi ?Hastanede yatıyorum kızlar
Geçmiş olsun canım,hayırdır inşallah iyimisinizHastanede yatıyorum kızlar
bebısmı gelıyor hayırlı haberdır ınsallah canım moralın nasılHastanede yatıyorum kızlar
Bir arkadaşım bütün hamileliği boyunca efeksor 75 mg kullandı kızıda şuan 3 yaşında gayet sağlıklı çok şükür hatta burda tanışmıştık bilmıyorum bakalım nasip: )Efexorun etkin maddesi venlafaksin hamilelikte denenmiş değil pek güvenilir bulunmuyor canım.efexorun atılım süresi uzun hamilelikte ilk üc ay ilac kullanmadıgin zaman bile seni idare eder sanıyorum.ha bu ay hamile kaldım ha obur ay derken 8 ay icmedim efexoru anca sekizinci ayda hamile kaldım.
Canm hakkında hayırlısı inşallah Rabbim kolaylaştırsınSancı var kızlar durdurmaya çalışıyorlar, geçmezse artarsa yarin ameliyat
Canim insallah bebisin ve senin icin hersey guzel olurrrHastanede yatıyorum kızlar
Allahım kolaylık versin İNŞALLAH.Sancı var kızlar durdurmaya çalışıyorlar, geçmezse artarsa yarin ameliyat
Çok geçmiş olsun canımSancı var kızlar durdurmaya çalışıyorlar, geçmezse artarsa yarin ameliyat
arttı mı ağrıların neden yatırdılar canım?doğum mu var yoksa?Hastanede yatıyorum kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?