Panik Atak Yaşayan Hamileler, Hamile adayları...

Bir arkadaşım bütün hamileliği boyunca efeksor 75 mg kullandı kızıda şuan 3 yaşında gayet sağlıklı çok şükür hatta burda tanışmıştık bilmıyorum bakalım nasip: )
aaaa maşallah şaşırdım büyük cesaret varmış doktorda ...

Bir arkadaşım bütün hamileliği boyunca efeksor 75 mg kullandı kızıda şuan 3 yaşında gayet sağlıklı çok şükür hatta burda tanışmıştık bilmıyorum bakalım nasip: )

Benim dönemimdensin :) Melek'den bahsediyoruz dimi? :))

Kızlar ara ara karnımda pıt pıt bişeyler hissediyordum bağırsak hareketleri diye düşündüm ama bugün daha kuvvetli oldu pıt pıtlar ,bebeğin hareketleri mi acaba?tuhaf duygular yaşadım korktum ,duygulandım ...

Evet canım bebeğin hareket ediyor :) bende de öyle olmuştu bağırsak hareketi sandım sonradan kuvvetlenince bebeğim olduğunu anladım :) çok garip hissediyor insan dimi :)

Büyük bir ihtimalle bebektir canım.,,:)

Büyük bir ihtimalle bebektir canım.,,:)

Biz panik ataklılar, belirtiler sebebiyle hep bundan korkarız. Burada kaç arkadaşı biliyorum, sürekli idrar veriyolardı protein kaçağı var mı diye. Şükür sen de kurtulmuşsun.
Ben hamilelik zehirlenmesinden haberim bile yoktu:) ameliyat olmadan yarım saat önce dr. Söyledi bende şaşırdım o nasıl birşey dedim :)

Keşke bilseydim önlem alırdım panik işe yarardı.

Ben ankaradayım.Ünv. Hastanesinde yatıyor bebeğimiz muhakkak dr. Vardır.

Evet çok haklısın S srykrn benim tansiyonum heyecan,anksiyete kaynaklı yükseliyor.Bilmiyorum dideral C grubu,alfamet de B grubu.

Bebeğin hareketleridir.Bende korkudan ağlamıştım :)

Hayırlısıyla al kucağına,senden sonraydı benim ameliyat ama senden önce tecrübe kazandım :) ameliyattan korkma.Doğum yap kuş gibi hafifliyorsun.
Ece kuveze girer mi? Burda az önce bi kadın vardı yanimdakinin ziyaretçisi sonda çok kotu acıtıyor, ameliyat sonrası berbat hamilelere aciyorum dedi. Sonda çok mu kotu.

Ece kuveze girer mi? Burda az önce bi kadın vardı yanimdakinin ziyaretçisi sonda çok kotu acıtıyor, ameliyat sonrası berbat hamilelere aciyorum dedi. Sonda çok mu kotu.

Kesinlikle hayır, bana güven.Panik biriyim ilk anda bende yapmalarını istemedim ama mecburdum sonra yaptılar sen aklıma geldn.Dedim yazayım korkulacak gibi değil diye.

Küveze hafta itibariyle girmez.Ama bazen premature olmasa bile solunum sıkıntısı olan bebeği alıyorlar.diyelim ki aldılar, her Küveze giren bebeğe birşey olacak diye bir kural yok.Benim bebek 1 ay kalacak :) senin 36 bitmiş.Kalsa kalsa 1 hafta o bile olmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…