Çok kötü değilsen atlatırsın.Benim de öyle olmuştu yavaş yavaş alışmıştım.Canım döndüm kötü geçiyor. Çok korktuğum gibi olmadı ama iyi de değilim.
aaaa maşallah şaşırdım büyük cesaret varmış doktorda ...Bir arkadaşım bütün hamileliği boyunca efeksor 75 mg kullandı kızıda şuan 3 yaşında gayet sağlıklı çok şükür hatta burda tanışmıştık bilmıyorum bakalım nasip: )
Hayırlısı canım,Allah yardımcın olsun..Sancı var kızlar durdurmaya çalışıyorlar, geçmezse artarsa yarin ameliyat
Bir arkadaşım bütün hamileliği boyunca efeksor 75 mg kullandı kızıda şuan 3 yaşında gayet sağlıklı çok şükür hatta burda tanışmıştık bilmıyorum bakalım nasip: )
aaaa maşallah şaşırdım büyük cesaret varmış doktorda ...
Evet canım bebeğin hareket ediyor :) bende de öyle olmuştu bağırsak hareketi sandım sonradan kuvvetlenince bebeğim olduğunu anladım :) çok garip hissediyor insan dimi :)Kızlar ara ara karnımda pıt pıt bişeyler hissediyordum bağırsak hareketleri diye düşündüm ama bugün daha kuvvetli oldu pıt pıtlar ,bebeğin hareketleri mi acaba?tuhaf duygular yaşadım korktum ,duygulandım ...
Büyük bir ihtimalle bebektir canım.,,:)Kızlar ara ara karnımda pıt pıt bişeyler hissediyordum bağırsak hareketleri diye düşündüm ama bugün daha kuvvetli oldu pıt pıtlar ,bebeğin hareketleri mi acaba?tuhaf duygular yaşadım korktum ,duygulandım ...
Büyük bir ihtimalle bebektir canım.,,:)Kızlar ara ara karnımda pıt pıt bişeyler hissediyordum bağırsak hareketleri diye düşündüm ama bugün daha kuvvetli oldu pıt pıtlar ,bebeğin hareketleri mi acaba?tuhaf duygular yaşadım korktum ,duygulandım ...
Tarif bile edemiyorum yaşadığım duyguları...Evet canım bebeğin hareket ediyor :) bende de öyle olmuştu bağırsak hareketi sandım sonradan kuvvetlenince bebeğim olduğunu anladım :) çok garip hissediyor insan dimi :)
Once işyerinde yarım saat uzanmıştım yüzükoyun ,o zaman oldu..sonra ayaktaydım bu kez güm gümdü resmen...Büyük bir ihtimalle bebektir canım.,,:)
Ben hamilelik zehirlenmesinden haberim bile yoktu:) ameliyat olmadan yarım saat önce dr. Söyledi bende şaşırdım o nasıl birşey dedim :)Biz panik ataklılar, belirtiler sebebiyle hep bundan korkarız. Burada kaç arkadaşı biliyorum, sürekli idrar veriyolardı protein kaçağı var mı diye. Şükür sen de kurtulmuşsun.
Cnm neden yatıyorsun? Eğer doğum yapsan bile korkma 36 bitmiş bebeğini sağlıkla kucağına alırsın :)Hastanede yatıyorum kızlar
Öyle hızla geçiyor ki.Amin,evet haklısın,ama bazen gün oluyor ki sıkıntılardan günler geçmiyormuş gibi geliyor insana.
Yalnız şöle bişi var. Tam sebebinden emin değilim ama erken doğumlarda bebeğin göz arkası damarları belli bi süreye kadar kontrol ediliyor. Yani kuvöze konması, oksijen ve ışık tedavisi alması muhakkak gözlerini kontrol ettirmeyi gerektiriyor. Normalgöz doktoru değil de çocuk göz doktoruna götürmek lazım. İstanbulda Zeynep kamil bakıyo bi tek. Biz de oraya gittik. Bu konuyu doktorunuza danışmanızı öneririm. Göz muayenesinin adı ROP
Bebeğin hareketleridir.Bende korkudan ağlamıştım :)Kızlar ara ara karnımda pıt pıt bişeyler hissediyordum bağırsak hareketleri diye düşündüm ama bugün daha kuvvetli oldu pıt pıtlar ,bebeğin hareketleri mi acaba?tuhaf duygular yaşadım korktum ,duygulandım ...
Sancı var kızlar durdurmaya çalışıyorlar, geçmezse artarsa yarin ameliyat
Ece kuveze girer mi? Burda az önce bi kadın vardı yanimdakinin ziyaretçisi sonda çok kotu acıtıyor, ameliyat sonrası berbat hamilelere aciyorum dedi. Sonda çok mu kotu.Hayırlısıyla al kucağına,senden sonraydı benim ameliyat ama senden önce tecrübe kazandım :) ameliyattan korkma.Doğum yap kuş gibi hafifliyorsun.
Ece kuveze girer mi? Burda az önce bi kadın vardı yanimdakinin ziyaretçisi sonda çok kotu acıtıyor, ameliyat sonrası berbat hamilelere aciyorum dedi. Sonda çok mu kotu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?