Panik Atak Yaşayan Hamileler, Hamile adayları...

Bi de bebeklerin karışma ihtimali var mi, ondan da çok korkuyorum. Özel hastanedeyim. Zaten serum takılırken ağlamaktan helak oldum.

Benim etrafımda öyle boş boğaz konuşan birileri olmadı, ben özel oda tuttum ki eşim yanımda kalabilsin.Gelen ziyaretçilerin hepsi boşboş konuşuyorlr. Snki hepsi prof.
Ben yaşadım korkma,zaten sonda dediğin şey 5 snde takıyor, sonrasında istersen üzerine otur bişi ablamıyorsun.

Bi de bebeklerin karışma ihtimali var mi, ondan da çok korkuyorum. Özel hastanedeyim. Zaten serum takılırken ağlamaktan helak oldum.
Karışma ihtimali yok çünkü, senle birlikte kaç kişi aynı anda doğum yapıyor ki? Hala korkuyorsan eşine söyle, ameliyat kapısında beklesin bebek çıkarken takip etsin.Bana sorsan ona bile gerek yok.

Ameliyat oldum, bebeğin yüzünü bile görmedim 2 gün.Bebek yan binaya bebek yoğunbakımına gitmiş.Vallaha o anda koskoca hastanede 1 kadın doğum ameliyatında bir ben vardım :) bebeğimde bana benziyor.

Ece kuveze girer mi? Burda az önce bi kadın vardı yanimdakinin ziyaretçisi sonda çok kotu acıtıyor, ameliyat sonrası berbat hamilelere aciyorum dedi. Sonda çok mu kotu.

Yahuu şurda 9 ay ölüp ölüp dirildik. Siz keza öyle. Bir kaç saat sonda takılsa ne olacak? Çok da acıtıcı bişey değil.

Yenidoğan sarılığı olabiliyor bebeklerde. Korkulacak bişey değil. Gününü doldurmadan doğarsa, yeni doğan sarılığı olabilir. Korkma sakın. geçici bişey ve gerçek sarılık hastalığıyla bi ilgisi yok.

Oy maşallah. İnşallah sende sağlıcakla kucağına alırsın.

Ben hamilelik zehirlenmesinden haberim bile yoktu:) ameliyat olmadan yarım saat önce dr. Söyledi bende şaşırdım o nasıl birşey dedim :)

Keşke bilseydim önlem alırdım panik işe yarardı.

Bişey diyim mi, iyi ki haberin yokmuş. Çok çok tehlikeli bişi ama, panikliyiz. gebelik zehirlenmesinde de tansiyon yükseliyor haliyle. Düşünsene, üstüne panik. Al sana biraz daha tansiyon yükselmesi. Allah korumuş gerçekten de. Kazasız belasız, tansiyonsuz geçmiş hamileliğin :)

Haklısın, kırsalda takılacak mecbur, hayırlısı olsun. Bakalım yarın ne olacak.

Benim sonda 48 saat durdu :) idrardaki protein seviyesine bakmak için, ne yaparken çok acıdı nede çılarırken.

7. Aydan 8. Aya kadar yavaş yavaş yükseldi, ben fark ettim ama mide ağrım daha baskındı, tansiyonu düşünecek durumda değildim.Düşünsene dr.a gittim 19-11 tansiyon :) magnezyum aldım gece boyunca ama hiç düşmedi tansiyonum.

Bende bu haftalarda dogurdum 2. Oglumu merak etme kuveze almazlar senin koynuna verecekler insallhh ayyyy benim yerimede ye op bebeisi

Ece kuveze girer mi? Burda az önce bi kadın vardı yanimdakinin ziyaretçisi sonda çok kotu acıtıyor, ameliyat sonrası berbat hamilelere aciyorum dedi. Sonda çok mu kotu.
Sondadan hiç korkma canım,bak ben de korkuyorum doğumdan ama benim korkum farklı.Sonda çok basit ve kolay sen hiç hissetmiyorsun bile,emin ol .

Ilk defa bebek değil bebeğim dedin ece:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…