Bi de bebeklerin karışma ihtimali var mi, ondan da çok korkuyorum. Özel hastanedeyim. Zaten serum takılırken ağlamaktan helak oldum.Kesinlikle hayır, bana güven.Panik biriyim ilk anda bende yapmalarını istemedim ama mecburdum sonra yaptılar sen aklıma geldn.Dedim yazayım korkulacak gibi değil diye.
Küveze hafta itibariyle girmez.Ama bazen premature olmasa bile solunum sıkıntısı olan bebeği alıyorlar.diyelim ki aldılar, her Küveze giren bebeğe birşey olacak diye bir kural yok.Benim bebek 1 ay kalacak :) senin 36 bitmiş.Kalsa kalsa 1 hafta o bile olmaz.
Karışma ihtimali yok çünkü, senle birlikte kaç kişi aynı anda doğum yapıyor ki? Hala korkuyorsan eşine söyle, ameliyat kapısında beklesin bebek çıkarken takip etsin.Bana sorsan ona bile gerek yok.Bi de bebeklerin karışma ihtimali var mi, ondan da çok korkuyorum. Özel hastanedeyim. Zaten serum takılırken ağlamaktan helak oldum.
Ece kuveze girer mi? Burda az önce bi kadın vardı yanimdakinin ziyaretçisi sonda çok kotu acıtıyor, ameliyat sonrası berbat hamilelere aciyorum dedi. Sonda çok mu kotu.
Oy maşallah. İnşallah sende sağlıcakla kucağına alırsın.Karışma ihtimali yok çünkü, senle birlikte kaç kişi aynı anda doğum yapıyor ki? Hala korkuyorsan eşine söyle, ameliyat kapısında beklesin bebek çıkarken takip etsin.Bana sorsan ona bile gerek yok.
Ameliyat oldum, bebeğin yüzünü bile görmedim 2 gün.Bebek yan binaya bebek yoğunbakımına gitmiş.Vallaha o anda koskoca hastanede 1 kadın doğum ameliyatında bir ben vardım :) bebeğimde bana benziyor.
Ben hamilelik zehirlenmesinden haberim bile yoktu:) ameliyat olmadan yarım saat önce dr. Söyledi bende şaşırdım o nasıl birşey dedim :)
Keşke bilseydim önlem alırdım panik işe yarardı.
Haklısın, kırsalda takılacak mecbur, hayırlısı olsun. Bakalım yarın ne olacak.Yahuu şurda 9 ay ölüp ölüp dirildik. Siz keza öyle. Bir kaç saat sonda takılsa ne olacak? Çok da acıtıcı bişey değil.
Yenidoğan sarılığı olabiliyor bebeklerde. Korkulacak bişey değil. Gününü doldurmadan doğarsa, yeni doğan sarılığı olabilir. Korkma sakın. geçici bişey ve gerçek sarılık hastalığıyla bi ilgisi yok.
Yahuu şurda 9 ay ölüp ölüp dirildik. Siz keza öyle. Bir kaç saat sonda takılsa ne olacak? Çok da acıtıcı bişey değil.
Yenidoğan sarılığı olabiliyor bebeklerde. Korkulacak bişey değil. Gününü doldurmadan doğarsa, yeni doğan sarılığı olabilir. Korkma sakın. geçici bişey ve gerçek sarılık hastalığıyla bi ilgisi yok.
Bişey diyim mi, iyi ki haberin yokmuş. Çok çok tehlikeli bişi ama, panikliyiz. gebelik zehirlenmesinde de tansiyon yükseliyor haliyle. Düşünsene, üstüne panik. Al sana biraz daha tansiyon yükselmesi. Allah korumuş gerçekten de. Kazasız belasız, tansiyonsuz geçmiş hamileliğin :)
Ya dinleme sen onlariEce kuveze girer mi? Burda az önce bi kadın vardı yanimdakinin ziyaretçisi sonda çok kotu acıtıyor, ameliyat sonrası berbat hamilelere aciyorum dedi. Sonda çok mu kotu.
Ay inş kuveze alınmaz. Belki sancimi keserler.Bende bu haftalarda dogurdum 2. Oglumu merak etme kuveze almazlar senin koynuna verecekler insallhh ayyyy benim yerimede ye op bebeisi
Evet melek :) 75 mg azalttımı sonra?Benim dönemimdensin :) Melek'den bahsediyoruz dimi? :))
Ay inş kuveze alınmaz. Belki sancimi keserler.
HaklısınRahat ol,bizim zaten hastalığımız, kafamızda kurmak değil mi? Hangi kurduğumuz gerçekleşti?
Ağrında azalma var mı?Haklısın
Nasıl oldun kestılermı sancımıHaklısın
Sondadan hiç korkma canım,bak ben de korkuyorum doğumdan ama benim korkum farklı.Sonda çok basit ve kolay sen hiç hissetmiyorsun bile,emin ol .Ece kuveze girer mi? Burda az önce bi kadın vardı yanimdakinin ziyaretçisi sonda çok kotu acıtıyor, ameliyat sonrası berbat hamilelere aciyorum dedi. Sonda çok mu kotu.
Ilk defa bebek değil bebeğim dedin ece:)Karışma ihtimali yok çünkü, senle birlikte kaç kişi aynı anda doğum yapıyor ki? Hala korkuyorsan eşine söyle, ameliyat kapısında beklesin bebek çıkarken takip etsin.Bana sorsan ona bile gerek yok.
Ameliyat oldum, bebeğin yüzünü bile görmedim 2 gün.Bebek yan binaya bebek yoğunbakımına gitmiş.Vallaha o anda koskoca hastanede 1 kadın doğum ameliyatında bir ben vardım :) bebeğimde bana benziyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?