Panik Atak Yaşayan Hamileler, Hamile adayları...

m.beauty şişliklerin nasıl oldu,tahlile gidecektin değil mi?Gittin mi?
Şimdi kan vermekten geliyorum canım.şişlik aynı ayak bileklerimde.ayaklarımın üstü de şişiyor artik,ayakkabıları giymekte zorlanıyorum.tansiyonum 10a 4 cıktı canım.ara ara ölçtürüyorum korkudan.haftaya da tetanoz aşısının ilk dozunu olacağım.sende durumlar nasıl?

Ben de ara ara tansiyonum yükseliyor halen,belki korkularımdan kaynaklı bilemiyorum.Lustralı 50mg a çıkardık.Şimdilik olumlu etkisini görmedim,halen yan etkileri ile uğraşıyorum galiba.
Buraya doğum hikayelerimizi yazacağımız günleri sabırsızlıkla bekliyorum inşallah.Gerçi artık start verildi.Allahım hepimize hayırlısıyla nasip etsin o günleri.Sıkıntısı olanları sıkıntılarından kurtarsın inşallah .

Ilk defa bebek değil bebeğim dedin ece:)
Evet zaman geçtikçe alışıyorum, psikiyatriye gittik eşimle, her gün git dokun dedi.Ben alışmayayım diye gitmek istemiuordum, ama gideceksin dedi dr.
Her ne olursa olsun gidip dokuncaksın.
Alıştıkça kaybetme korkusu yaşıyorum çünkü

Canım anne olan herkes de hele ki bizim gibi duygusal yönden daha hassassa bu duygu bebeği olan herkesde oluyor.Allahım yavrularımızı korusun,onlara ve bize hayırlı uzun ömür versin.

Karaciğer enzimlerine bak normalse korkma, idrardada protein değeri önemli.

Travmayla doğum yaptım, dr. Dedi bebeği hemen küveze götürün, 2 gün sonra eşim yeni doğan yoğun bakımına götürdü, gittim gördüm minicik bebek günlerce ağladım dibe vurdum.Ne kucağıma aldım, nede direk emzirdim kaybetme korkusundan sahiplenemedim.Yeni yeni alışıyorum.

İnşallah o sana sen ona güç vereceksiniz canım zaman geçtikçe.Allahım ayırmasın uzun ömür versin.

Ettiler, amip le mikrop varmış. Bi suru ilaç yazdı.
Tamam canım,tespit etmiş olmaları güzel.Ona göre tedavin verilir ve hemen iyileşirsin.Bu tarz sıkıntılarda ilaç hemen işe yarıyor.Ama bağırsaktaki mikropları vücut atmak için ishalle savunma yapıyor galiba.Bir nevi temizleme işlemi gibi.

Kıyamam sana canım,herşey cok güzel olacak inşallah

Karaciğer enzimlerine bak normalse korkma, idrardada protein değeri önemli.
Daha ilk tetkiklerde karaciger enzimlerim yuksek cikmisti.dr.ilac kullanimina baglı deyip onemsemedi.bakalim simdi nasil cikacak?
Protein kaçağı da umarım yoktur.

Benim bildiğim yarım içiyodu efexor u. Sonra çeyreğe mi düşürdü, öyle hatırlıyorum.
37,75 ve 150 mg.lık efexor.ben sabah 150 mg.aksam 75 mg.alıyordum hamilelikten once.ha bu ay ha obur ay hamile kalıcam derken 8 ay icmedim.gebeligin 7.haftasinda da vurdu depresyon.diger haplar şeker çerez bana efexor güçlü bir antidepresandır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…