- 7 Ocak 2016
- 814
- 322
- 23
Ayyy bende o ilk zamanlarimi hatirlamak dahi istemiyorum panik yogun anksiyete ve depresyon vardi 3 bir arada yani ayyyy allahim ne gunlerdi ya resmen les gibi dolastim ne banyo ne yemek ama suanda kendimi iadare edebiliyorum alistim mi acaba yada artik ilac kullanmama gerek olmazmi pskolog oyle diyo bana ama gercekten cok cabaladim her aksam diyodumki sabah gidicem ilac kullanican bu nedir boyle yasanirmi sabah oluyodu bugunde sabredeyim yarin giderim derken oldum 31 haftalik :)) suanda okadar kotu degilim anksiyete var ama idare ediyorum suanda hamilelik sorunlariyla bogusuyorum ama o gecici bi sure nasil olsa .. emzirdigim surece pskologa devam edicem insallh benimde ayilirken nefes alamama korkum vardi dun emdr diye bi uyguluma yapti okadar etkiliki su anda dogum yapsam gule oynaya giderim gibi geliyo tabi 38. Haftada ne olur bilemem :)) @Yyenidencan sende pskologa gitsen korkularin biraz hafifler canim37,75 ve 150 mg.lık efexor.ben sabah 150 mg.aksam 75 mg.alıyordum hamilelikten once.ha bu ay ha obur ay hamile kalıcam derken 8 ay icmedim.gebeligin 7.haftasinda da vurdu depresyon.diger haplar şeker çerez bana efexor güçlü bir antidepresandır.
Evet haklısın L lazkizi6161 ,ama malesef burda deneyimli bir psikolog yok.emdr dediğin uyugulama nasıl birşey ki?Ayyy bende o ilk zamanlarimi hatirlamak dahi istemiyorum panik yogun anksiyete ve depresyon vardi 3 bir arada yani ayyyy allahim ne gunlerdi ya resmen les gibi dolastim ne banyo ne yemek ama suanda kendimi iadare edebiliyorum alistim mi acaba yada artik ilac kullanmama gerek olmazmi pskolog oyle diyo bana ama gercekten cok cabaladim her aksam diyodumki sabah gidicem ilac kullanican bu nedir boyle yasanirmi sabah oluyodu bugunde sabredeyim yarin giderim derken oldum 31 haftalik :)) suanda okadar kotu degilim anksiyete var ama idare ediyorum suanda hamilelik sorunlariyla bogusuyorum ama o gecici bi sure nasil olsa .. emzirdigim surece pskologa devam edicem insallh benimde ayilirken nefes alamama korkum vardi dun emdr diye bi uyguluma yapti okadar etkiliki su anda dogum yapsam gule oynaya giderim gibi geliyo tabi 38. Haftada ne olur bilemem :)) @Yyenidencan sende pskologa gitsen korkularin biraz hafifler canim
Farkındayım canım,kendim kovalamasam kimsenin umurunda değilim..Benide öyle önemsemediler :)
Çok iradeli,çok güçlüsün canım,sana imrenmemek elde değil:)Ayyy bende o ilk zamanlarimi hatirlamak dahi istemiyorum panik yogun anksiyete ve depresyon vardi 3 bir arada yani ayyyy allahim ne gunlerdi ya resmen les gibi dolastim ne banyo ne yemek ama suanda kendimi iadare edebiliyorum alistim mi acaba yada artik ilac kullanmama gerek olmazmi pskolog oyle diyo bana ama gercekten cok cabaladim her aksam diyodumki sabah gidicem ilac kullanican bu nedir boyle yasanirmi sabah oluyodu bugunde sabredeyim yarin giderim derken oldum 31 haftalik :)) suanda okadar kotu degilim anksiyete var ama idare ediyorum suanda hamilelik sorunlariyla bogusuyorum ama o gecici bi sure nasil olsa .. emzirdigim surece pskologa devam edicem insallh benimde ayilirken nefes alamama korkum vardi dun emdr diye bi uyguluma yapti okadar etkiliki su anda dogum yapsam gule oynaya giderim gibi geliyo tabi 38. Haftada ne olur bilemem :)) @Yyenidencan sende pskologa gitsen korkularin biraz hafifler canim
Ses dalgalariyla korkularini normallestiriyo tamamen yok etmiyo tabiki ama en aza indiriyo degisik bi uygulamaEvet haklısın L lazkizi6161 ,ama malesef burda deneyimli bir psikolog yok.emdr dediğin uyugulama nasıl birşey ki?
Canım benim :) ben biraz korkmuştumda içinde bir canlı.. Bilim kurgu filmlerindeyim gibi hissettim.Tarif bile edemiyorum yaşadığım duyguları...
Ayy gerçi doktor karar verecek durumuma göre ama efexormu talep etsem yoksa paxilmi bilemiyorum efexor 150 lik kullandım 2009-2010 arasında iyiydi ama bırakmak zor olmuştu.37,75 ve 150 mg.lık efexor.ben sabah 150 mg.aksam 75 mg.alıyordum hamilelikten once.ha bu ay ha obur ay hamile kalıcam derken 8 ay icmedim.gebeligin 7.haftasinda da vurdu depresyon.diger haplar şeker çerez bana efexor güçlü bir antidepresandır.
Ses dalgalarını makine ile mi oluşturuyor?Bilmiyorum çok isterdim,korkularım bitsin.Korku anksiyete vücudamdaki tüm sıkıntılarımı tetikleyen şey.Ses dalgalariyla korkularini normallestiriyo tamamen yok etmiyo tabiki ama en aza indiriyo degisik bi uygulama
Belkide iki tane daha cocugum oldugu icin iradeli olmak zorundayim diyeyeim yoksa dayanilmasi cok zor bir durum ..Çok iradeli,çok güçlüsün canım,sana imrenmemek elde değil:)
Geçmiş olsun canım şimdi gördüm yazılanları nasıl oldun şimdi sancı vs nasılEttiler, amip le mikrop varmış. Bi suru ilaç yazdı.
Çok şükür sancı yok, erken doğumu engelleyen ilaç verdi.sağol canım.Geçmiş olsun canım şimdi gördüm yazılanları nasıl oldun şimdi sancı vs nasıl
Ben de ara ara tansiyonum yükseliyor halen,belki korkularımdan kaynaklı bilemiyorum.Lustralı 50mg a çıkardık.Şimdilik olumlu etkisini görmedim,halen yan etkileri ile uğraşıyorum galiba.
Buraya doğum hikayelerimizi yazacağımız günleri sabırsızlıkla bekliyorum inşallah.Gerçi artık start verildi.Allahım hepimize hayırlısıyla nasip etsin o günleri.Sıkıntısı olanları sıkıntılarından kurtarsın inşallah .[/QUOTAmin canım sen ne k
senın ne gıbı korkuların vr canım dogumla ılgılıSes dalgalarını makine ile mi oluşturuyor?Bilmiyorum çok isterdim,korkularım bitsin.Korku anksiyete vücudamdaki tüm sıkıntılarımı tetikleyen şey.
Nerde yaptırdın bunu bıraaz bahsedermısın nasıl bırseyBelkide iki tane daha cocugum oldugu icin iradeli olmak zorundayim diyeyeim yoksa dayanilmasi cok zor bir durum ..
Belkide iki tane daha cocugum oldugu icin iradeli olmak zorundayim diyeyeim yoksa dayanilmasi cok zor bir durum ..
Valla aslında tanımlayabileceğim korkular değil.Önceki doğumumdan sonra lohusalıkta yaşadığım bazı sıkıntıların bilinçaltına yerleşmesinden kaynaklandığını düşünüyorum aslında.Am
senın ne gıbı korkuların vr canım dogumla ılgılı
herkesın korkuları baska :) bende dogumdan cok korkuyorum sezaryandanda ameliyat anına kalbım nasıl dayanıcak bılmıyorum ekstrasistollerle ve asırı heycanla basım belada her sabah atak gecırıyorumValla aslında tanımlayabileceğim korkular değil.Önceki doğumumdan sonra lohusalıkta yaşadığım bazı sıkıntıların bilinçaltına yerleşmesinden kaynaklandığını düşünüyorum aslında.
Az kaldı ben anlatıcam sana hayırlısıylaBiri cıksa anlatsa ya su sezaryanı bastan sona kızlar gercekten nasıl bırsey neler hıssettınız heycanlanmadınızmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?