Biri cıksa anlatsa ya su sezaryanı bastan sona kızlar gercekten nasıl bırsey neler hıssettınız heycanlanmadınızmı
Anlat anlat:))Epidural sezeryanı anlatsam olmaz mı :)
Ben de ben de canım ben de hissettim bunları..halâ dahada ürperiyorum bi yandan..Canım benim :) ben biraz korkmuştumda içinde bir canlı.. Bilim kurgu filmlerindeyim gibi hissettim.
bebeği mi kıskanıyosun kuzum babasından:)Hastaneden geliyorum, kıskançlık duyguları başladı. Eşim resim çekip, annesine babasına bile gönderdiğinde sinir oluyorum
Pskologa gidiyorum 4 5 aydir pskolog yapiyo bilgisayardan kulaklikla ses dalgalari dinletiyo korktugun yada yasadigin kotu olaylari gozunun onune getiriyosun ve o anda o korkuyu yasiyosun ve bi kac dakk sonra gozunu aciyosun pskolog ne hissettigini soruyo anlatiyosun ikinci kez dinletiyo tabi telkin vererek bunun normal bi durum oldugunu evet korkulmasi normal ama zirvesinde degil normal bir derecede yasanmasi gerektigini sonra tekrar dinletiyo o sesleri ve 2. De daha az tepki verdi vucudum degisik bisey ama cok guzel ve etkili bi yontem bi nevi beynimi yonetiyorum o anda yani herkesin yasadigi sezeryan anini normal kabul etmesini sagliyorum insallh anlatabildimNerde yaptırdın bunu bıraaz bahsedermısın nasıl bırsey
Bilgisayardan aciyo tabi ozwl program yuklemis kulaklikla dinliyosunSes dalgalarını makine ile mi oluşturuyor?Bilmiyorum çok isterdim,korkularım bitsin.Korku anksiyete vücudamdaki tüm sıkıntılarımı tetikleyen şey.
Hemde nasil ben kotu oldugum donemlerde kucuk ogluma bir sarilirdim yatarken elini tutardim oyle uyumaya calisirdim allhim bu nasil bi kuvvet hatta korkuyodum ki ben rahatliyorum ya kotu enerjim ona gecerse diye o derece yani iyiki varlar rabbim olmayanlara nasip etsin insallhhÇocuklarının olması artı getiriyor.
O kiskanclik herkeste oluyo sanirim bende cok kiskanirdimmm ama bi sure sonra gececek :)Hastaneden geliyorum, kıskançlık duyguları başladı. Eşim resim çekip, annesine babasına bile gönderdiğinde sinir oluyorum
Çok teşekkür ederim L lazkizi6161Pskologa gidiyorum 4 5 aydir pskolog yapiyo bilgisayardan kulaklikla ses dalgalari dinletiyo korktugun yada yasadigin kotu olaylari gozunun onune getiriyosun ve o anda o korkuyu yasiyosun ve bi kac dakk sonra gozunu aciyosun pskolog ne hissettigini soruyo anlatiyosun ikinci kez dinletiyo tabi telkin vererek bunun normal bi durum oldugunu evet korkulmasi normal ama zirvesinde degil normal bir derecede yasanmasi gerektigini sonra tekrar dinletiyo o sesleri ve 2. De daha az tepki verdi vucudum degisik bisey ama cok guzel ve etkili bi yontem bi nevi beynimi yonetiyorum o anda yani herkesin yasadigi sezeryan anini normal kabul etmesini sagliyorum insallh anlatabildim
bebeği mi kıskanıyosun kuzum babasından:)
Bence bu dönemde çok normal canım.Bende de olmuştu.Yaa ne bilim garip bir duygusinir oldum ya.
Anam bende neler olacak kimbilir...Yaa ne bilim garip bir duygusinir oldum ya.
Bence bu dönemde çok normal canım.Bende de olmuştu.
Eşimin babası telefon açmış resim gönderin, eşime dedim gönderme
Aslında lohusalık döneminde bir alınganlık hali oluyor.Ama ailelerde de eğer de ilk torun ise ,ya da evladın ilk çocuğu ise garip bir heyecan oluyor onlarda da.Eşim hala anlayışsızca davranıyor, ya biz çok alınganız ya da eşim anlayışsız.
Aslında lohusalık döneminde bir alınganlık hali oluyor.Ama ailelerde de eğer de ilk torun ise ,ya da evladın ilk çocuğu ise garip bir heyecan oluyor onlarda da.
Ama canım bence diğer konularda anlayışsizliklarini bilmiyorum ama bence resim konusuna fazla takılma,normal bence.
Ama senin için normal değil,çünkü sen lohusasin ve aslında tepki gösterdiğin belkide resim gönderme değil,içinde düşündüğün farklı anlamlandirdigin şeyler var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?