Panik Atak Yaşayan Hamileler, Hamile adayları...

Hastaneden geliyorum, kıskançlık duyguları başladı. Eşim resim çekip, annesine babasına bile gönderdiğinde sinir oluyorum

Nerde yaptırdın bunu bıraaz bahsedermısın nasıl bırsey
Pskologa gidiyorum 4 5 aydir pskolog yapiyo bilgisayardan kulaklikla ses dalgalari dinletiyo korktugun yada yasadigin kotu olaylari gozunun onune getiriyosun ve o anda o korkuyu yasiyosun ve bi kac dakk sonra gozunu aciyosun pskolog ne hissettigini soruyo anlatiyosun ikinci kez dinletiyo tabi telkin vererek bunun normal bi durum oldugunu evet korkulmasi normal ama zirvesinde degil normal bir derecede yasanmasi gerektigini sonra tekrar dinletiyo o sesleri ve 2. De daha az tepki verdi vucudum degisik bisey ama cok guzel ve etkili bi yontem bi nevi beynimi yonetiyorum o anda yani herkesin yasadigi sezeryan anini normal kabul etmesini sagliyorum insallh anlatabildim

Selda53 ben anlatayım canım genel anestezi. önce damar yolunu aciyorlar klasik sonra ameliyathaneye gidiyorsun.sonra anestezi geliyor başına virvira basliyorsun korkuyorum fln sonra sondayi takiuorlar klasik basliyorlar vermeye ilacı say diyorlar ben 26 dedim en Son ictigimiz ilaclardan sanirim :) sonra uyusup hizlica bayılıyorsun uyanuyorsun çocuk yanında hepsi bu :)

Çocuklarının olması artı getiriyor.
Hemde nasil ben kotu oldugum donemlerde kucuk ogluma bir sarilirdim yatarken elini tutardim oyle uyumaya calisirdim allhim bu nasil bi kuvvet hatta korkuyodum ki ben rahatliyorum ya kotu enerjim ona gecerse diye o derece yani iyiki varlar rabbim olmayanlara nasip etsin insallhh

Çok teşekkür ederim L lazkizi6161

E ececem21 çok normal cnm :) bende kimsenin kucağına vermek istemiyordum.Annelik duyguların başlıyor :) sonra torpulenip dengeye girer canım merak etme

E ececem21 çok normal cnm :) bende kimsenin kucağına vermek istemiyordum.Annelik duyguların başlıyor :) sonra torpulenip dengeye girer canım merak etme
Eşimin babası telefon açmış resim gönderin, eşime dedim gönderme
Eşimde bir sinirlendi bana ne var bunda diyor.Hıçkıra hıçkıra ağladım duygularımı anlamıyorsun.

Sonra birde kendime kızdım delimiyim ben ne yapıyorum, birde ona ağladım.

Eşim hala anlayışsızca davranıyor, ya biz çok alınganız ya da eşim anlayışsız.
Aslında lohusalık döneminde bir alınganlık hali oluyor.Ama ailelerde de eğer de ilk torun ise ,ya da evladın ilk çocuğu ise garip bir heyecan oluyor onlarda da.
Ama canım bence diğer konularda anlayışsizliklarini bilmiyorum ama bence resim konusuna fazla takılma,normal bence.
Ama senin için normal değil,çünkü sen lohusasin ve aslında tepki gösterdiğin belkide resim gönderme değil,içinde düşündüğün farklı anlamlandirdigin şeyler var.

Bilmiyorum, garip duygular yaşıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…