Panik Atak Yaşayan Hamileler, Hamile adayları...

Sancılar geçmeseydi bugün doğuracaktım, bunu düşünmek kucağımda bir bebek urkuttu beni, hazır değildim sanki, kucağımda sorumluluk ve ben bir anda büyüyüp anne olacaktım. Tuhaf , sonra etrafta bebekler vardı bir an istedim, ya sıkılırsam sevmezsem diye düşündüm. Zaten serum takılırken korkudan hastaneyi yıktım. İstemiyorum diye. Hepinize teşekkür ederim kızlar, hep yanımda oldunuz, sizi seviyorum

Sevmezsem istemezsem vs. Korkuları bende vardı taaa baştan beri ama öyle olmuyormuş

Biz de seni seviyoruz

Kim hazır ki cnm burda? Herkes korku yaşıypr,korkuyu yok ediyorsun şimdi bu dönemde başka şey başlıyor.
Her gün yeni bir ben oluşuyor,kendime bile şaşırıyorum.
Hamileyken günlerce ağladım ben bebeğimi severmiyim.Karnımda ama anne gibi hissetmiyorum, reddedermiyim diye
Ama bizim her zamanki kafamızda kurduğumuz şeylermiş.

Epidural sezeryanda, belden iğne yaptılar, sandım ki acıdan kıvranacağım.Anestezi uzmanına çok acır mı diye sordum.Kalçadan yediğin iğne gibi dedi.
Sonra öne eğildim,belimden iğneyi yaptı, sağolsun beni hep konuşturdu ve bilgi verdi.ayaklarında şu olacak şunu hissetceksin diye.Zaten ameliyathanede sensin stresli olan, dr.lar daha anlayışlı davranıyor ve seni sakinleştiriyorlar.

Ayaklarım ve karnım uyuştu.Gözümün önünde bir perde, karnımda yapılan hiç birşeyi görmedim, ssdece baskıları hissettim ama korkulacak birşey değil her yapılan işlemi anestezi dr.u söyledi başımda ve ameliyt bitene kadar sohbet ettik :) bebeği 10-15dk da aldılar.Sonrası estetik dikiş vs.

Toplam 1 saat sürdü.Sonrası içten dikiş üstten yapıştırma bir kesik vardı.Ağrı falan çok hissetmedim,belki ağrı kesici yaptılar bilemiyorum.Sonra ayaklarımı hissedince birilerinin yardımıyla yavaş yavaş yürümeye naşladım.

Masallh sana belliki guclu bi yapin var hemen kalkip yurudum diyosun kalkarken karjindaki agridan bahsetmedin bilee helal sana

Kızlar bende yakın zamanda evlenicem şimdiden hamilelikte ilacımı nasıl bırakcam korkusu war paxil20 mg kullanıyorum... Hamileyken antidepresan kullanan war mı aranızda

İlk üç ay genelde vermiyorlar,organ oluşumu için, sonra genelde lustral veriyorlar.Zararını ben görmedim,zaten olsa drlar vermez.

Anladım canım sagolasın nerdesın sen kım bu psıkytr

Biz de seni.hele sırtında melek kanatları olan resmi daha çok seviyorum.
Gerçekten de yüzlerimizi görmesek,nefeslerimizi hissetmesek de garip bir bağ oluşuyor.Ben öyle oluyorum.İşe geliyorum ilk işim foruma bakmak,eve gidiyorum ilk işim foruma bakmak oluyor.Garip bir bağ,bağımlılık oluştu.Eşim bile kızıyor bazen.

Kizlar kizlar gelemmi :)) Boyle yazdigima bakmayin kotuyum. 2 hamilelik gecirdik panik atakli dogurdum hamd olsun. Tekrar nuksetti simdi beyin tomografisi cektirdim. Dr ona gore ilac vericek. Icsen bir dert icmesen bir dert

Kizlar kizlar gelemmi :)) Boyle yazdigima bakmayin kotuyum. 2 hamilelik gecirdik panik atakli dogurdum hamd olsun. Tekrar nuksetti simdi beyin tomografisi cektirdim. Dr ona gore ilac vericek. Icsen bir dert icmesen bir dert
Hatırlıyorum seni eski sayfalardan hoşgeldin :) çok geçmiş olsun şuan hamilelik veya emzirme varmı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…