- 14 Mayıs 2015
- 2.979
- 5.072
- 108
Sancılar geçmeseydi bugün doğuracaktım, bunu düşünmek kucağımda bir bebek urkuttu beni, hazır değildim sanki, kucağımda sorumluluk ve ben bir anda büyüyüp anne olacaktım. Tuhaf , sonra etrafta bebekler vardı bir an istedim, ya sıkılırsam sevmezsem diye düşündüm. Zaten serum takılırken korkudan hastaneyi yıktım. İstemiyorum diye. Hepinize teşekkür ederim kızlar, hep yanımda oldunuz, sizi seviyorum
Biz de seni seviyoruzSancılar geçmeseydi bugün doğuracaktım, bunu düşünmek kucağımda bir bebek urkuttu beni, hazır değildim sanki, kucağımda sorumluluk ve ben bir anda büyüyüp anne olacaktım. Tuhaf , sonra etrafta bebekler vardı bir an istedim, ya sıkılırsam sevmezsem diye düşündüm. Zaten serum takılırken korkudan hastaneyi yıktım. İstemiyorum diye. Hepinize teşekkür ederim kızlar, hep yanımda oldunuz, sizi seviyorum
Sancılar geçmeseydi bugün doğuracaktım, bunu düşünmek kucağımda bir bebek urkuttu beni, hazır değildim sanki, kucağımda sorumluluk ve ben bir anda büyüyüp anne olacaktım. Tuhaf , sonra etrafta bebekler vardı bir an istedim, ya sıkılırsam sevmezsem diye düşündüm. Zaten serum takılırken korkudan hastaneyi yıktım. İstemiyorum diye. Hepinize teşekkür ederim kızlar, hep yanımda oldunuz, sizi seviyorum
Masallh sana belliki guclu bi yapin var hemen kalkip yurudum diyosun kalkarken karjindaki agridan bahsetmedin bilee helal sanaEpidural sezeryanda, belden iğne yaptılar, sandım ki acıdan kıvranacağım.Anestezi uzmanına çok acır mı diye sordum.Kalçadan yediğin iğne gibi dedi.
Sonra öne eğildim,belimden iğneyi yaptı, sağolsun beni hep konuşturdu ve bilgi verdi.ayaklarında şu olacak şunu hissetceksin diye.Zaten ameliyathanede sensin stresli olan, dr.lar daha anlayışlı davranıyor ve seni sakinleştiriyorlar.
Ayaklarım ve karnım uyuştu.Gözümün önünde bir perde, karnımda yapılan hiç birşeyi görmedim, ssdece baskıları hissettim ama korkulacak birşey değil her yapılan işlemi anestezi dr.u söyledi başımda ve ameliyt bitene kadar sohbet ettik :) bebeği 10-15dk da aldılar.Sonrası estetik dikiş vs.
Toplam 1 saat sürdü.Sonrası içten dikiş üstten yapıştırma bir kesik vardı.Ağrı falan çok hissetmedim,belki ağrı kesici yaptılar bilemiyorum.Sonra ayaklarımı hissedince birilerinin yardımıyla yavaş yavaş yürümeye naşladım.
Hemen kalktım çünkü insana bir cesaret geliyor.İyileşmem için ne gerekiyorsa yaptım.Masallh sana belliki guclu bi yapin var hemen kalkip yurudum diyosun kalkarken karjindaki agridan bahsetmedin bilee helal sana
Kızlar bende yakın zamanda evlenicem şimdiden hamilelikte ilacımı nasıl bırakcam korkusu war paxil20 mg kullanıyorum... Hamileyken antidepresan kullanan war mı aranızda
Çoğumuz :) kullanıyor.[/QUOTE içim rahatladı şuan inanırmısn...peki bebeğe zararı war mı bu hapların?
Anladım canım sagolasın nerdesın sen kım bu psıkytrPskologa gidiyorum 4 5 aydir pskolog yapiyo bilgisayardan kulaklikla ses dalgalari dinletiyo korktugun yada yasadigin kotu olaylari gozunun onune getiriyosun ve o anda o korkuyu yasiyosun ve bi kac dakk sonra gozunu aciyosun pskolog ne hissettigini soruyo anlatiyosun ikinci kez dinletiyo tabi telkin vererek bunun normal bi durum oldugunu evet korkulmasi normal ama zirvesinde degil normal bir derecede yasanmasi gerektigini sonra tekrar dinletiyo o sesleri ve 2. De daha az tepki verdi vucudum degisik bisey ama cok guzel ve etkili bi yontem bi nevi beynimi yonetiyorum o anda yani herkesin yasadigi sezeryan anini normal kabul etmesini sagliyorum insallh anlatabildim
Biz de seni.hele sırtında melek kanatları olan resmi daha çok seviyorum.Sancılar geçmeseydi bugün doğuracaktım, bunu düşünmek kucağımda bir bebek urkuttu beni, hazır değildim sanki, kucağımda sorumluluk ve ben bir anda büyüyüp anne olacaktım. Tuhaf , sonra etrafta bebekler vardı bir an istedim, ya sıkılırsam sevmezsem diye düşündüm. Zaten serum takılırken korkudan hastaneyi yıktım. İstemiyorum diye. Hepinize teşekkür ederim kızlar, hep yanımda oldunuz, sizi seviyorum
İnşallah canımGünaydın kızlar.. Panik ataksız, okb siz, depsiz, anksiyetesiz güzel bir gün diliyorum hepinize..
Bazen iyiyim bazen kötüyüm değişiyor canım. Ama şuan iyiyim evime gelmekten çok korkmuştum korktuğum kadar kasmadı beni. Sen nasılsın ilacın etki ediyor mu ?İnşallah canımilknursaid ,nasılsın?
Hatırlıyorum seni eski sayfalardan hoşgeldin :) çok geçmiş olsunKizlar kizlar gelemmi :)) Boyle yazdigima bakmayin kotuyum. 2 hamilelik gecirdik panik atakli dogurdum hamd olsun. Tekrar nuksetti simdi beyin tomografisi cektirdim. Dr ona gore ilac vericek. Icsen bir dert icmesen bir dert
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?