Panik Atak Yaşayan Hamileler, Hamile adayları...

Yok Kazen bende seni hatirliyorum. Kendimi iyi hissettigim anlardada yaziyordum Ama Cok cevap alamiyodum. Haklilar tabi insan yasayan insanla daha Cok dertlesebilyor. Benim hatirladigim sen ilk sayfalarda vardin.

Hos Bulduk merak etme canim Cok hareketli gunler biZi bekliyor. :)) beraberiiiiiiz sabahin korunde biz dertliler tlf lardayiz. Bende bugun baslicam ilaca.

Gel tabi gel çok sevindim seni gördüğüme.Geçmiş olsun bu arada.Allahım hepimize şifa,huzur,mutluluk versin.

Bazen iyiyim bazen kötüyüm değişiyor canım. Ama şuan iyiyim evime gelmekten çok korkmuştum korktuğum kadar kasmadı beni. Sen nasılsın ilacın etki ediyor mu ?
Ben çok iyi değilim bu günlerde tansiyon ilacı içtiğim halde tansiyonum yükseliyor 155 e kadar çıkıyor büyük,karnımda da gerginlik ve şişkinlikler var.İlacı tekrar 25mg a düşürdüm.

Kazen Ben ozel den Nasil gorusebiliriz bilmiyorum bu hesabi bana arkadasim acmisti. Ayyy Cok korkuyorum bugun ilaca baslicam baslayincada baska Turlu oluyo

Ben çok iyi değilim bu günlerde tansiyon ilacı içtiğim halde tansiyonum yükseliyor 155 e kadar çıkıyor büyük,karnımda da gerginlik ve şişkinlikler var.İlacı tekrar 25mg a düşürdüm.
Neden düşürdün ? 50 mg iyidir bana ancak etki etti biraz başlarda zordu forumda yazıyordum zaten ama 1 ayda ancak iş gördü

Kazen Ben ozel den Nasil gorusebiliriz bilmiyorum bu hesabi bana arkadasim acmisti. Ayyy Cok korkuyorum bugun ilaca baslicam baslayincada baska Turlu oluyo
Eski özel mesajlar ne kadar saklanıyor bilmiyorum.Sayfanın sağ üstünde rumuzunun yazdığı bölüm var orda özel mesaj bölümü var gelen mesajlarda uyarı alırsın.

Neden düşürdün ? 50 mg iyidir bana ancak etki etti biraz başlarda zordu forumda yazıyordum zaten ama 1 ayda ancak iş gördü
Tansiyonum ilacı içmeme rağmen yükseliyor bu da beni panikletti tabi.Acaba lustralın yan etkilerinden seyrek olarak görülen tansiyonu yükseltme ben de de olmuş olabilir mi diye düşürdüm.Birkaç gün düşürüp sonra yeniden yükselteyim diyorum ama belki yanlış yapıyorum.
Ama tansiyonda önemli tabi benim için.
2. Ay da dahada iş görüyor.
Evet ,25mg bana fayda etmedi,şimdi ilaç kullanamayacak mıyım korkusu da etkiliyor.Bilmiyorum bu da geçer inşallah.

Kızlar bende yakın zamanda evlenicem şimdiden hamilelikte ilacımı nasıl bırakcam korkusu war paxil20 mg kullanıyorum... Hamileyken antidepresan kullanan war mı aranızda
Tam yerine sordun canımiki satır yazışmalarımızı okuyaydın bari kuzum..
Evet canım burada depresyon,anksiyete,panik atak ve okb ile boğuşan ilaç tedavisi gören hamileleriz.

Canım, korkutmak gibi olmasın hastanede yanımda ustan kız 31 haftalikti tansiyonu 22 ye çıkmış tansiyon doğumu tetiklemişti, onun da sancısını durdurmaya çalışıyorlardı, 4 gündür yatıyordu. Limon suyu iç stres yapma dikkat et tansiyona, dışarda tavuk sucuk da yemeyin ben gibi ishal olursunuz Allah korusun o da tetikliyormus doğumu.

Etiketleme yapmazsan kazen bu mesajlarını goremez ve okuyamaz sanıyorum canım.@koy sonra o kisinin nickini yaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…