- 14 Mayıs 2015
- 2.979
- 5.072
- 108
Evet aslında daha çok panik anındaki belirtileri,çarpıntı titreme gibi yok ediyor ortaya çıkmasını engelliyor.Anladim da asil merak ettigim panikleri aliyomu sersemlesmektende korkuyorum
Ben iki hafta önce lustrale başladım 25mg ile.Passiflora da içiyorum bazen.Tansiyon ilacım var.29 haftalık hamileyim.Yenicandan 40 mg ilac dr yarim al dedi Beni Cok etkiledikleri icin korkuyorum. Bide cipralex Verdi 5 mg 10 gun sonra cikcak mg off zorlu surec basliyo. Istahimda yok. Sen ne kullaniyosun ilac hamileydin degilmi kac aylik
Dideral heyecanına çok iyi gelecek eminim.Bende panikde var takintida heyecan bazen tavan yapiyo kac gundur acillerdeyim coook zor kizlar cok
Evet hamilelikten dolayı kullanamıyorum diderali.2.hamileliğim.Yeni candan
Kullandim 2. Hamileligimde cipralex kullandim Ama gebelikle birlesince daha zordu sanirim lustral de Cok oncelerden kullanmistim. Baslarda Cok etkilenmisti sonra duzelmistim. Sen gebelikten oturumu kullanamiyosun dideral bu ilk gebeliginmi
Sende hamilemisinYeni candan
Kullandim 2. Hamileligimde cipralex kullandim Ama gebelikle birlesince daha zordu sanirim lustral de Cok oncelerden kullanmistim. Baslarda Cok etkilenmisti sonra duzelmistim. Sen gebelikten oturumu kullanamiyosun dideral bu ilk gebeliginmi
Gecmis olsun canim cok uzuldum.Senin icin hayirlisi. Neyse o olsun.Kac haftaliktinBen Bebeğimi kaybettim arkdaslar kalbi atmıyor durmuş tu sizlere de burdan söleme k istedim şoktayım şu an allah sizin çocuklar ını zı size bağışlasın
Geçmiş olsun canım. Allah'ım bida hayırlısıyla nasip etsin inşallahBen Bebeğimi kaybettim arkdaslar kalbi atmıyor durmuş tu sizlere de burdan söleme k istedim şoktayım şu an allah sizin çocuklar ını zı size bağışlasın
Canım benim nezaman oldu neden olmuskıBen Bebeğimi kaybettim arkdaslar kalbi atmıyor durmuş tu sizlere de burdan söleme k istedim şoktayım şu an allah sizin çocuklar ını zı size bağışlasın
Geçmiş olsun canım ,Allah sana da yeni hamilelik ve hayırlı evlat versin inşallah.Ben Bebeğimi kaybettim arkdaslar kalbi atmıyor durmuş tu sizlere de burdan söleme k istedim şoktayım şu an allah sizin çocuklar ını zı size bağışlasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?