Panik Atak Yaşayan Hamileler, Hamile adayları...

Anladim da asil merak ettigim panikleri aliyomu sersemlesmektende korkuyorum
Evet aslında daha çok panik anındaki belirtileri,çarpıntı titreme gibi yok ediyor ortaya çıkmasını engelliyor.
Siz de panik atak mı var yoksa heyecan mı?
Ben de hiç sersemlik yapmamıştı.Ama herkesde farklı olabilir tabi,ama hiç zannetmiyorum.Günde kaç tane alacaksınız?

Yenicandan 40 mg ilac dr yarim al dedi Beni Cok etkiledikleri icin korkuyorum. Bide cipralex Verdi 5 mg 10 gun sonra cikcak mg off zorlu surec basliyo. Istahimda yok. Sen ne kullaniyosun ilac hamileydin degilmi kac aylik

Bende panikde var takintida heyecan bazen tavan yapiyo kac gundur acillerdeyim coook zor kizlar cok

Yenicandan 40 mg ilac dr yarim al dedi Beni Cok etkiledikleri icin korkuyorum. Bide cipralex Verdi 5 mg 10 gun sonra cikcak mg off zorlu surec basliyo. Istahimda yok. Sen ne kullaniyosun ilac hamileydin degilmi kac aylik
Ben iki hafta önce lustrale başladım 25mg ile.Passiflora da içiyorum bazen.Tansiyon ilacım var.29 haftalık hamileyim.
İalç ne yönden etkiliyor seni,daha önce hiç ilaç kullanmamış mıydın?

Yeni candan
Kullandim 2. Hamileligimde cipralex kullandim Ama gebelikle birlesince daha zordu sanirim lustral de Cok oncelerden kullanmistim. Baslarda Cok etkilenmisti sonra duzelmistim. Sen gebelikten oturumu kullanamiyosun dideral bu ilk gebeliginmi

Evet hamilelikten dolayı kullanamıyorum diderali.2.hamileliğim.

Sende hamilemisin

F fuja gecmis olsn rabbm sifanj wersn inallh bisey sorucm hanilelik donemlerinde kullandm dedin cocujlarn nasil peki birde emzirdinmi ilacla?

Sağolsın yasocum ilk gebeliğimde kullanmadım 2. Sinde kullandım son 3 hafta kala bıraktım Dr kontrolünde. Hamd olsun sağlıklılar. Emzirme döneminde içmedim.

F fuja bende ilk gebeligimde kullanmamistim 2.de kullaniyirum 5.aydan beri emzirme donemjndede hic cesaret edemiyorum birakmaya o konuda karaszm iste

Ben Bebeğimi kaybettim arkdaslar kalbi atmıyor durmuş tu sizlere de burdan söleme k istedim şoktayım şu an allah sizin çocuklar ını zı size bağışlasın

Yasocum onu sen zaten kendinden anlarsın gayet iyiysen Dr uygun görürse bırakırsın inşallah. Ben iyi hissediyordum bıraktım sende hissediyorsan bırakabilirsin. Ama uygun olmazsa emzirirken içebileceğin ilaçlar var. Önce sen sağlıklıgın önemli sen iyiysen evladında iyi olur. Hiç olmadı mama verirsin. Sütü gelmeyen insanlar var ne yapcan Can'ım senden önemlimi. Önce sen iyi olacanki bebeğine faydalı olabilesin:)

Ben Bebeğimi kaybettim arkdaslar kalbi atmıyor durmuş tu sizlere de burdan söleme k istedim şoktayım şu an allah sizin çocuklar ını zı size bağışlasın
Geçmiş olsun canım ,Allah sana da yeni hamilelik ve hayırlı evlat versin inşallah.
HER şeyde bir hayır var derler Allahım sabrımızı artırsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…