Bebek alınırken ne yaptın sohbet mi ettin?:)Kızlar hic korkmayın spinal oldum zaten uyuşur uyuşmaz bebek hemen çıkıyor, ya korkulacak gibi değil sakin zindan etmeyin kendinize hiçbirşey yok rahat olun, inanın korkmayın .
Evet özel de,Özel de mi doğum yaptın canım
Canim tebrik ederim.doğum yapmışsin.sıra bizde.Allah yavrunu sana ailene bağîşlasin.Kızlar hic korkmayın spinal oldum zaten uyuşur uyuşmaz bebek hemen çıkıyor, ya korkulacak gibi değil sakin zindan etmeyin kendinize hiçbirşey yok rahat olun, inanın korkmayın .
başında uğraşıyorlar,sen geyikteydin heEvet özel de,m.beauty bebek çıkarken anesteziciyle geyik yapıyorduk . Sakin korkmayın.
Senin canın sıkılmış,ben de aynı durumdayım pofff patlıycam..Çok sıkılıyorum ya depresyon mu sıkılıyor muyum anlamadım ki. Ay ben bu ayrımı yapamıyorsam iyiyim sanki :) ama doğuma daha kaç hafta var sıkıldım artık ya
1000 parçalık puzzle aldım belki sıkıntım gider depresyonum hafifler diyeSenin canın sıkılmış,ben de aynı durumdayım pofff patlıycam..
:)) dogru diyosun normalde sira sendeydiVardı da artık yok :)
Bende oyle diyorum daha kac haftam daha var bende basliyorum sıkilmaya .. rahat bi sekilde uyumak dolasmak ostiyorum artikkkkkÇok sıkılıyorum ya depresyon mu sıkılıyor muyum anlamadım ki. Ay ben bu ayrımı yapamıyorsam iyiyim sanki :) ama doğuma daha kaç hafta var sıkıldım artık ya
Senden sonra yenidencan ve nurok galiba. Sonra ben özge ve m.beauty sonra da selda galiba :):)) dogru diyosun normalde sira sendeydi
Ay aynen ayakkabı çorap giyemiyorum yanlarım sırtım ağrıyor. Psikolojik sıkıntılar yetmezmiş gibi fizyolojiklerde hat safhada.Bende oyle diyorum daha kac haftam daha var bende basliyorum sıkilmaya .. rahat bi sekilde uyumak dolasmak ostiyorum artikkkkk
Ayy puzzle beni fena yapar sabırsızım :)bence senin depresyonun hafiflemiş1000 parçalık puzzle aldım belki sıkıntım gider depresyonum hafifler diye
Sorma iki parça birleştirdim bıraktım. Çok şükür galiba .. Çünkü mide bulantım ile iştahsızlığım yok artık çok şükür. Lustral iyi geldi. Ama tamamen bitse günde bikaç saat iyi olmak değil sürekli iyi olmak istiyorum. Senin takıntılar ne alemde bugün neler vardı metrobüsteAyy puzzle beni fena yapar sabırsızım :)bence senin depresyonun hafiflemiş
Şimdi onu yazıyordum cok gerildim yine,bu saatte bile kalabalik durak,bindigim hat gelmedi üç kez dördüncüye anca bindim simdi.oturmak icin ittiriyorlar saldırıyorlar resmen.tam kapı önünü denk getiriyorum yoksa imkani yok oturamazsın.görsen ne rezil insanlar koşuyorlar itiyorlar birbirlerini.güya rahatlamış saatler cuma diye midir bilmem bir izdiham var yine.yıldım ilknur yıldım.neyseki sakiz cigneyen ,muzik dinleyen,tesbih ceken,bagırarak konuşanlar yokSorma iki parça birleştirdim bıraktım. Çok şükür galiba .. Çünkü mide bulantım ile iştahsızlığım yok artık çok şükür. Lustral iyi geldi. Ama tamamen bitse günde bikaç saat iyi olmak değil sürekli iyi olmak istiyorum. Senin takıntılar ne alemde bugün neler vardı metrobüste
Sakin ol kiz ne bu siddet bu celal ..Kızlar depresyondan sıyrılıyorum ama kin,öfke,nefret duygularım coşuk patlayacak gibiyim.korkuyorum birine patlamaktan.iki tane savunmam var isyerinde bu patlamalardan
Rapor alıp başka şeylerle uğraş istersen. İş yerine gitme bir süre o metrobüs keşmekeşini çekme uzak dur biraz olmaz mı ?Kızlar depresyondan sıyrılıyorum ama kin,öfke,nefret duygularım coşuk patlayacak gibiyim.korkuyorum birine patlamaktan.iki tane savunmam var isyerinde bu patlamalardan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?