Panik Atak Yaşayan Hamileler, Hamile adayları...

Kızlar hic korkmayın spinal oldum zaten uyuşur uyuşmaz bebek hemen çıkıyor, ya korkulacak gibi değil sakin zindan etmeyin kendinize hiçbirşey yok rahat olun, inanın korkmayın .
Canim tebrik ederim.doğum yapmışsin.sıra bizde.Allah yavrunu sana ailene bağîşlasin.

Çok sıkılıyorum ya depresyon mu sıkılıyor muyum anlamadım ki. Ay ben bu ayrımı yapamıyorsam iyiyim sanki :) ama doğuma daha kaç hafta var sıkıldım artık ya

Bende oyle diyorum daha kac haftam daha var bende basliyorum sıkilmaya .. rahat bi sekilde uyumak dolasmak ostiyorum artikkkkk
Ay aynen ayakkabı çorap giyemiyorum yanlarım sırtım ağrıyor. Psikolojik sıkıntılar yetmezmiş gibi fizyolojiklerde hat safhada.

Ayy puzzle beni fena yapar sabırsızım :)bence senin depresyonun hafiflemiş
Sorma iki parça birleştirdim bıraktım. Çok şükür galiba .. Çünkü mide bulantım ile iştahsızlığım yok artık çok şükür. Lustral iyi geldi. Ama tamamen bitse günde bikaç saat iyi olmak değil sürekli iyi olmak istiyorum. Senin takıntılar ne alemde bugün neler vardı metrobüste

Şimdi onu yazıyordum cok gerildim yine,bu saatte bile kalabalik durak,bindigim hat gelmedi üç kez dördüncüye anca bindim simdi.oturmak icin ittiriyorlar saldırıyorlar resmen.tam kapı önünü denk getiriyorum yoksa imkani yok oturamazsın.görsen ne rezil insanlar koşuyorlar itiyorlar birbirlerini.güya rahatlamış saatler cuma diye midir bilmem bir izdiham var yine.yıldım ilknur yıldım.neyseki sakiz cigneyen ,muzik dinleyen,tesbih ceken,bagırarak konuşanlar yok

Işyerindeki birkaç kişiye de fena takığım.sanki bana inat gülüyor birtanesi ,konuşmuyorum onunla,yüzünü görmek istemiyorum,olur olmadık herşeye gülüyor bana duyuruyor.bagıra bağıra konuşan endonezyalıya da sinir oluyorum bu ara.bugün de elma yedi ağzını sapırdata şapırdata.saçını taradığı fırçayı masaya koymuş piss

Kızlar depresyondan sıyrılıyorum ama kin,öfke,nefret duygularım coşuk patlayacak gibiyim.korkuyorum birine patlamaktan.iki tane savunmam var isyerinde bu patlamalardan

Kızlar ben yine grip oldum bu hamilelikte 2.gribim. burnum çeşme gibi akıyo.offf ya ne zamandir bi rahat hafta geçiremedim.

Kızlar depresyondan sıyrılıyorum ama kin,öfke,nefret duygularım coşuk patlayacak gibiyim.korkuyorum birine patlamaktan.iki tane savunmam var isyerinde bu patlamalardan
Rapor alıp başka şeylerle uğraş istersen. İş yerine gitme bir süre o metrobüs keşmekeşini çekme uzak dur biraz olmaz mı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…