- 7 Ocak 2016
- 814
- 322
- 23
Ezelden beri var bu bende,asabiyet ve ofke kontrolsüzlüğü,ilk bunlarla gitmiştim ben psikiyatriye..Sakin ol kiz ne bu siddet bu celal ..
Ne bileyim kuzum bir ay kullandım rapor belli süre miydi o?amaann yok yok evde oturmaktan iyi geliyor yine de calismak,dogum izni var onu bile dusunuyorum valla sıkılır mıyım depresyon gelir mi diye.Rapor alıp başka şeylerle uğraş istersen. İş yerine gitme bir süre o metrobüs keşmekeşini çekme uzak dur biraz olmaz mı ?
Benim bir ayagım hep tuvalette bacım,rahim mesaneye baskı yapıyor da ondan.hatta ben yapıyorum çıkıyorum bidaha geliyor o dereceyim.Yav kaldim tuvalet yollarinda nedir bu biktim gercekten disari cikiyorum eve gelene kadar karnim davul gibi ouyo gidemiyorum disardaki vc lere iyyyy .. sizde de oyle oluyomu
Geçmiş olsun canım .bağışıklık sistemini zayıflatıyor hamilelik.normalde de olur muydun hep böyle grip.güzel ye iç canım etini meyveni sütünü eksik etmeKızlar ben yine grip oldumbu hamilelikte 2.gribim. burnum çeşme gibi akıyo.offf ya ne zamandir bi rahat hafta geçiremedim.
Yolda kulaklıkla müzik dinle bari konuşmalar sakız çiğnemeler yüksek sesli müzik sesini duymazsın en azından.Ne bileyim kuzum bir ay kullandım rapor belli süre miydi o?amaann yok yok evde oturmaktan iyi geliyor yine de calismak,dogum izni var onu bile dusunuyorum valla sıkılır mıyım depresyon gelir mi diye.
Geçmiş olsun canım.Kızlar ben yine grip oldumbu hamilelikte 2.gribim. burnum çeşme gibi akıyo.offf ya ne zamandir bi rahat hafta geçiremedim.
Müzik te dinlemiyorum depresyonun başından beri ona da taktımYolda kulaklıkla müzik dinle bari konuşmalar sakız çiğnemeler yüksek sesli müzik sesini duymazsın en azından.
Kızlar depresyondan sıyrılıyorum ama kin,öfke,nefret duygularım coşuk patlayacak gibiyim.korkuyorum birine patlamaktan.iki tane savunmam var isyerinde bu patlamalardan
Ay yapamadığım şeyleri sana niye söylüyorsamMüzik te dinlemiyorum depresyonun başından beri ona da taktım
Ben ayırt edemiyorum artık takıntı mı gercekten nefret mi?O bende de vardı, aşırı bir öfke ve nefret vardı ama şuan hala tamamen gitmesede hamilelikteki kadar yok.ÖZellikle eşimin annesi ve babasına karşı nefret var.Ne yapsalar batıyordu.
Kız halimize bak ahahaha güldüm vallaAy yapamadığım şeyleri sana niye söylüyorsambende dinleyemiyorum o kadar da severdim
Kız halimize bak ahahaha güldüm vallaAy yapamadığım şeyleri sana niye söylüyorsambende dinleyemiyorum o kadar da severdim
Birşey olmadığını öğrendik, bebişlerimizide seviyoruz :) şimdi asıl soruda 2. Yi nezaman düşünmek gerek :) heheKızlar vallahi korkmayın, inanın ecenin dediği gibi bisey yokmuş
Temizleyip giydirip gösterdiler.başında uğraşıyorlar,sen geyikteydin hebebek çıkınca hemen gösterdiler mi?
Uuuuuuuuu bu coookkkk sertttt oldu ececigim biz kadinlar iste okadar zorluklarla mucadele ediyoruz ama unutuyoruz isteeeee :)) kiz ben unumu eledim elegimi asicam insallh 3. Yetr yaniBirşey olmadığını öğrendik, bebişlerimizide seviyoruz :) şimdi asıl soruda 2. Yi nezaman düşünmek gerek :) hehe
Aynen :))Birşey olmadığını öğrendik, bebişlerimizide seviyoruz :) şimdi asıl soruda 2. Yi nezaman düşünmek gerek :) hehe
Ayyyyyyy minnnaaaakkkkk op koklaaa ohhhh mis misTemizleyip giydirip gösterdiler.
Sen benden daha rahat olursun 2. De,ben yine diken üstünde acaba yine zehirleniyor muyum diye paniklerim.Aynen :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?