Panik Atak Yaşayan Hamileler, Hamile adayları...

Yav kaldim tuvalet yollarinda nedir bu biktim gercekten disari cikiyorum eve gelene kadar karnim davul gibi ouyo gidemiyorum disardaki vc lere iyyyy .. sizde de oyle oluyomu

Rapor alıp başka şeylerle uğraş istersen. İş yerine gitme bir süre o metrobüs keşmekeşini çekme uzak dur biraz olmaz mı ?
Ne bileyim kuzum bir ay kullandım rapor belli süre miydi o?amaann yok yok evde oturmaktan iyi geliyor yine de calismak,dogum izni var onu bile dusunuyorum valla sıkılır mıyım depresyon gelir mi diye.

Yav kaldim tuvalet yollarinda nedir bu biktim gercekten disari cikiyorum eve gelene kadar karnim davul gibi ouyo gidemiyorum disardaki vc lere iyyyy .. sizde de oyle oluyomu
Benim bir ayagım hep tuvalette bacım,rahim mesaneye baskı yapıyor da ondan.hatta ben yapıyorum çıkıyorum bidaha geliyor o dereceyim.

Kızlar ben yine grip oldum bu hamilelikte 2.gribim. burnum çeşme gibi akıyo.offf ya ne zamandir bi rahat hafta geçiremedim.
Geçmiş olsun canım .bağışıklık sistemini zayıflatıyor hamilelik.normalde de olur muydun hep böyle grip.güzel ye iç canım etini meyveni sütünü eksik etme

Ne bileyim kuzum bir ay kullandım rapor belli süre miydi o?amaann yok yok evde oturmaktan iyi geliyor yine de calismak,dogum izni var onu bile dusunuyorum valla sıkılır mıyım depresyon gelir mi diye.
Yolda kulaklıkla müzik dinle bari konuşmalar sakız çiğnemeler yüksek sesli müzik sesini duymazsın en azından.

Kızlar depresyondan sıyrılıyorum ama kin,öfke,nefret duygularım coşuk patlayacak gibiyim.korkuyorum birine patlamaktan.iki tane savunmam var isyerinde bu patlamalardan

O bende de vardı, aşırı bir öfke ve nefret vardı ama şuan hala tamamen gitmesede hamilelikteki kadar yok.ÖZellikle eşimin annesi ve babasına karşı nefret var.Ne yapsalar batıyordu.

O bende de vardı, aşırı bir öfke ve nefret vardı ama şuan hala tamamen gitmesede hamilelikteki kadar yok.ÖZellikle eşimin annesi ve babasına karşı nefret var.Ne yapsalar batıyordu.
Ben ayırt edemiyorum artık takıntı mı gercekten nefret mi?

Birşey olmadığını öğrendik, bebişlerimizide seviyoruz :) şimdi asıl soruda 2. Yi nezaman düşünmek gerek :) hehe
Uuuuuuuuu bu coookkkk sertttt oldu ececigim biz kadinlar iste okadar zorluklarla mucadele ediyoruz ama unutuyoruz isteeeee :)) kiz ben unumu eledim elegimi asicam insallh 3. Yetr yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…