Panik Atak Yaşayan Hamileler, Hamile adayları...

Kızlar ya bısey sorucam bebegın hareketlerını nezaman hıssetmeye basladınız ben onceden ufak bıseyler hıssedıyodum ama bırkacgundur hıssetmıyorum hıcbırsey sız ılk nezaman hıssettınız ve nasıldı gunde kackere hıssedıyodunuz ılk zamanlar cok hareket oluyormuydu

Öncesinde vermem bebek çıksın öyle veririm dedi, sonra baktı iyiyim vermedi.
Bebek cıkmadan vermıyorlarmı yanı bazıları verıyo ıste anlamıyorum bu doktorları sana ınsallah banada gerek kalmaz dokunmaları falan hıssettınmı cıkartırken

Ufak ufak başladı benim de gaz sandım.bir iki gün hissettim sonra azaldı.neredeyse yok yani

Ufak ufak başladı benim de gaz sandım.bir iki gün hissettim sonra azaldı.neredeyse yok yani
Ya canım benımde ole oldu ben dondugunu falan hıssettım bıkackere ama 2 gundur ses seda yok kontrolumde 3 hafta sonra aklıma takıyorum gerci aklıma cok seyı takıyorum dogumdan önce sakınlestırıcı verırler dıye sevınıyodum onuda vermemısler sımdıde ona taktım kafayı valla dogurmuycam ben ya

Bu haftalarda hissetmemwn normal 22 den sonra cok net hissedeceksin hatta keske dursada uyusam diceksin

Bende bu sabaha yakin bir karin agrisiyla uyandimki anlatamam sirtima da vurdu bagirsaklarimdan sesler geliyodu galiba usuttum hatta erken dogum belirtilerine baktim gecmeseydi doktora gidecektim cok sukur gecti midem de cok bulanmisti ayyyy cok kotuydum

Bu dönemde sürekli hareket hissetmemek normal galiba,ben de de öyleydi.zaten vücut bebegin tüm hareketlerini hissetmiyor,güçlü tekmeler ya da dönmeleri hissediyor.
Ben de halen az hareket etsin korkarım,çok hareket etsin gene korkarım.
ne olacak bu halim bilmem.

Geçmiş olsun L lazkizi6161 ,
Tlf da yazı yazmak eziyet geliyor bana

Bebek cıkmadan vermıyorlarmı yanı bazıları verıyo ıste anlamıyorum bu doktorları sana ınsallah banada gerek kalmaz dokunmaları falan hıssettınmı cıkartırken
Dokunmaları hissediyorsun ama aci yok, bence hic korma, bak ben serum takılırken bile böğürüyorum

Sacmalama korkma yaw:)) bak ece korkak ben korkak panik evhamlı, ya ben bile ya, uyuyamiyordum korkudan ama inan keyfini çıkar korkuyla boşuna zehir etme günleri. Anne olmak güzel şey kızlar :) hic severmişim demeyin kaka temizlerken bile poposunu öpmek istiyorsunuz, aşk , bi de korkmayın!

Du bakalım senin daha 20.haftan bile değil kuzum.21 22 23.haftalarda bile başlamasını normal kabul ediyor dr.lar.senin bebişi erken bile hissetmişsin sayılır canım.kimi dr.lar ve kimi durumlarda veriliyor sakinleştirici rahat ol canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…