Bir daha hayatımı tehlikeye atsmam,risk altındayım,birdaha yok cocuk falan diyordun.nasıl değişiyor dimi duygular,hetşey unutuluyor annelik ağır basıyor demekki:))Birşey olmadığını öğrendik, bebişlerimizide seviyoruz :) şimdi asıl soruda 2. Yi nezaman düşünmek gerek :) hehe
Canım dogum gunun olsun o vakit bıdakı yasgunun bebekınlen olsunBir daha hayatımı tehlikeye atsmam,risk altındayım,birdaha yok cocuk falan diyordun.nasıl değişiyor dimi duygular,hetşey unutuluyor annelik ağır basıyor demekki:))
tamam tamam dogurucam :)Sacmalama korkma yaw:)) bak ece korkak ben korkak panik evhamlı, ya ben bile ya, uyuyamiyordum korkudan ama inan keyfini çıkar korkuyla boşuna zehir etme günleri. Anne olmak güzel şey kızlar :) hic severmişim demeyin kaka temizlerken bile poposunu öpmek istiyorsunuz, aşk , bi de korkmayın!
Biliyordum hatırlayacağınısağol canım
Doğum günün ne zaman di, doğum günün kutlu olsun canım :)Bir daha hayatımı tehlikeye atsmam,risk altındayım,birdaha yok cocuk falan diyordun.nasıl değişiyor dimi duygular,hetşey unutuluyor annelik ağır basıyor demekki:))
Bebiş nasıl adını ne koydunuz :)Doğum günün ne zaman di, doğum günün kutlu olsun canım :)
Rabbim yardımcin olsun yaa nedir bu çektiklerimiz sağlıklı insanlara nasıl gıpta ediyorumKızlar bende sizin gibi daral geçiriyorum sabah kalkınca nefes alamıyorum. Bide 2 çocuk o kapı bu kapı atıyorum kendimi
Banada geçmiyor valla bende çol sıkılıyorum napsam sıkılıyorum bıkıyorum neden anlamadımGünler geçmiyoooooooooonasılsınız kızlar daralıyorum yine yaa.
Çok sağol canımCanım dogum gunun olsun o vakit bıdakı yasgunun bebekınlen olsun
BugünDoğum günün ne zaman di, doğum günün kutlu olsun canım :)
Canım aynıyım genel ama gün içinde bikaç saat iyi olduğum oluyor. Esas sen nasılsın tatlım ?nasılsınız arkadaslar
Aynen..Banada geçmiyor valla bende çol sıkılıyorum napsam sıkılıyorum bıkıyorum neden anlamadım
A adını berfin koyacaktı dimi :)Bugünberfin bebiş birgün daha duraydı aynı gün doğacaktık,sağol canım
Kuzum ben de seni düşünüyordum,tam yazacaktım sen yazmışsın yine,iyi olmaya uğraşıyorum canım,sen nasılsın?nasılsınız arkadaslar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?