Panik Atak Yaşayan Hamileler, Hamile adayları...

Off kızlarrrrrr var mı böyle ağrınız bacaklarım oynadıkça kasıklarım çok acıyor ya. Anormal bi durum mu varsa biri yazabilir mi????????

Kızlar ben eşofman falan giyerken zorlanıyorum çok bacağım ağrıyor gibi yük binince normal mi sizin de oluyor mu
Ayak ve ayak bileklerim km.ler yürümüş gibi ağrıyor ara ara yürürken benim de..hep şiş zaten...bir de eğilemiyorum artık..

Ayak ve ayak bileklerim km.ler yürümüş gibi ağrıyor ara ara yürürken benim de..hep şiş zaten...bir de eğilemiyorum artık..
Canım benim kasıklardan ağrıyor tek ayak ustu duramıyorm canım yanıyor yururkende kasıktan vuran bir ağrı var bebek buyuyor ondan mı ya bana herkes bebek kasıkta senin falan diyor

Canım benim kasıklardan ağrıyor tek ayak ustu duramıyorm canım yanıyor yururkende kasıktan vuran bir ağrı var bebek buyuyor ondan mı ya bana herkes bebek kasıkta senin falan diyor
Bebek kasıkta derken aşağıda mı demek istiyorlar?en son kontrolün ne zamandı canım,dr.un yolunda gördü dimi herşeyi?dayanılmaz ağrılar mı?

Do
Bebek kasıkta derken aşağıda mı demek istiyorlar?en son kontrolün ne zamandı canım,dr.un yolunda gördü dimi herşeyi?dayanılmaz ağrılar mı?
doktor bişey demedi ama detaylı ultrasonda başı aşada demişti. Ağrılarla gittim enfeksiyon çıktı ama enfeksiyon ağrısı gibi değil bu sefer ki. Çarşamba yine gidecem idrar vericem. Ve soylicem de merak ettim normal bi durum mu diye çünkü biley giyerken hani tek ayak durarız ya duramıyorum canım yanıyor. Erken doğum falan mı olacak ki

Canim bebek buyudukce kasik agrisi oluyo merak etme bacaklarinda kramplar da oluyo hamileleikte benimde o haftalarda cok kasiklarim agrirdi ilarledikce sirt kaburga agrilari basladi benim bebegimde kasiklarimda merak etme bisey olmaz erkek bebekler genelde kasiklarda olur

Kaburgalarımın ağrısı öldürecek beni. Sol kaburgalarım felaket ağrıyor pozisyon değiştirmekte işe yaramıyor. Özellikle bişeyler yedikten sonra çok fena.

Çok sıkıcı canım ya karnım yok ama içinde bi can var onu bilmek bile bazen kötü ediyor. Kasıklarım falan nasıl ağrıyor ya. Bacaklarımı oynattıkça. Bitsin artık hamilelik ya çok uzun

Bebek
Kaburgalarımın ağrısı öldürecek beni. Sol kaburgalarım felaket ağrıyor pozisyon değiştirmekte işe yaramıyor. Özellikle bişeyler yedikten sonra çok fena.
Bebek yukarda mı senin canım benim hep aşada duruyor bir hafta falan öndesin sanırım benden

Bebek
Bebek yukarda mı senin canım benim hep aşada duruyor bir hafta falan öndesin sanırım benden
Benim yukarda kasıklarımda ağrı yok ama kaburgalarım felaket ağrıyor. Bu arada aklındaki isimler hepsi çok güzel.. :) Aynen yaa çok uzun bu hamilelik yaaa bitsin artık

Sağol, dun iyiydim, bugün çok sinirli ve stresiydim, ilaca devam, bi de süt gelmiyor iyice canım sıkıldı, ama mutluyum, annelik güzel biseymis :)
Çok şükür.. İnşallah daha da iyi olursun. Rabbim bebeğinle sağlıklı günler nasip etsin canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…