Ayak ve ayak bileklerim km.ler yürümüş gibi ağrıyor ara ara yürürken benim de..hep şiş zaten...bir de eğilemiyorum artık..Kızlar ben eşofman falan giyerken zorlanıyorum çok bacağım ağrıyor gibi yük binince normal mi sizin de oluyor mu
Canım benim kasıklardan ağrıyor tek ayak ustu duramıyorm canım yanıyor yururkende kasıktan vuran bir ağrı var bebek buyuyor ondan mı ya bana herkes bebek kasıkta senin falan diyorAyak ve ayak bileklerim km.ler yürümüş gibi ağrıyor ara ara yürürken benim de..hep şiş zaten...bir de eğilemiyorum artık..
Bebek kasıkta derken aşağıda mı demek istiyorlar?en son kontrolün ne zamandı canım,dr.un yolunda gördü dimi herşeyi?dayanılmaz ağrılar mı?Canım benim kasıklardan ağrıyor tek ayak ustu duramıyorm canım yanıyor yururkende kasıktan vuran bir ağrı var bebek buyuyor ondan mı ya bana herkes bebek kasıkta senin falan diyor
İyi de çok ciyakliyor :) adi berfin. Seninki ne adi ne olacakBebiş nasıl adını ne koydunuz :)
Senin ilk çocuğun mu ? Bende Taha düşünüyorum:)İyi de çok ciyakliyor :) adi berfin. Seninki ne adi ne olacak
doktor bişey demedi ama detaylı ultrasonda başı aşada demişti. Ağrılarla gittim enfeksiyon çıktı ama enfeksiyon ağrısı gibi değil bu sefer ki. Çarşamba yine gidecem idrar vericem. Ve soylicem de merak ettim normal bi durum mu diye çünkü biley giyerken hani tek ayak durarız ya duramıyorum canım yanıyor. Erken doğum falan mı olacak kiBebek kasıkta derken aşağıda mı demek istiyorlar?en son kontrolün ne zamandı canım,dr.un yolunda gördü dimi herşeyi?dayanılmaz ağrılar mı?
Senin ilk çocuğun mu ? Bende Taha düşünüyorum:)
Benim kardeşim adı da Talha taha da güzel bi işim adıyla yaşasınlar. Ben hala isim bulamadım eşim beyfendi beğenmiyorSenin ilk çocuğun mu ? Bende Taha düşünüyorum:)
Sağol canım. Senin aklında ne isimler var ?Benim kardeşim adı da Talha taha da güzel bi işim adıyla yaşasınlar. Ben hala isim bulamadım eşim beyfendi beğenmiyor
Canim bebek buyudukce kasik agrisi oluyo merak etme bacaklarinda kramplar da oluyo hamileleikte benimde o haftalarda cok kasiklarim agrirdi ilarledikce sirt kaburga agrilari basladi benim bebegimde kasiklarimda merak etme bisey olmaz erkek bebekler genelde kasiklarda olurDodoktor bişey demedi ama detaylı ultrasonda başı aşada demişti. Ağrılarla gittim enfeksiyon çıktı ama enfeksiyon ağrısı gibi değil bu sefer ki. Çarşamba yine gidecem idrar vericem. Ve soylicem de merak ettim normal bi durum mu diye çünkü biley giyerken hani tek ayak durarız ya duramıyorum canım yanıyor. Erken doğum falan mı olacak ki
Bende Ahmet ege, enes,doruk, utku falan düşünüyorum eşime beğendiremiyorum. En çok enes içime sindi bakalım. Eşimde Muhammed istiyor da yanına ek isim olsun demiSağol canım. Senin aklında ne isimler var ?
Bende Ahmet ege, enes,doruk, utku falan düşünüyorum eşime beğendiremiyorum. En çok enes içime sindi bakalım. Eşimde Muhammed istiyor da yanına ek isim olsun demiSağol canım. Senin aklında ne isimler var ?
Çok sıkıcı canım ya karnım yok ama içinde bi can var onu bilmek bile bazen kötü ediyor. Kasıklarım falan nasıl ağrıyor ya. Bacaklarımı oynattıkça. Bitsin artık hamilelik ya çok uzunCanim bebek buyudukce kasik agrisi oluyo merak etme bacaklarinda kramplar da oluyo hamileleikte benimde o haftalarda cok kasiklarim agrirdi ilarledikce sirt kaburga agrilari basladi benim bebegimde kasiklarimda merak etme bisey olmaz erkek bebekler genelde kasiklarda olur
Bebek yukarda mı senin canım benim hep aşada duruyor bir hafta falan öndesin sanırım bendenKaburgalarımın ağrısı öldürecek beni. Sol kaburgalarım felaket ağrıyor pozisyon değiştirmekte işe yaramıyor. Özellikle bişeyler yedikten sonra çok fena.
Evet ilk :)Senin ilk çocuğun mu ? Bende Taha düşünüyorum:)
Benim yukarda kasıklarımda ağrı yok ama kaburgalarım felaket ağrıyor. Bu arada aklındaki isimler hepsi çok güzel.. :) Aynen yaa çok uzun bu hamilelik yaaa bitsin artıkBebek
Bebek yukarda mı senin canım benim hep aşada duruyor bir hafta falan öndesin sanırım benden
Allah bağışlasın belki erken ama psikolojik olarak nasılsın ?Evet ilk :)
Sağol, dun iyiydim, bugün çok sinirli ve stresiydim, ilaca devam, bi de süt gelmiyor iyice canım sıkıldı, ama mutluyum, annelik güzel biseymis :)Allah bağışlasın belki erken ama psikolojik olarak nasılsın ?
Çok şükür.. İnşallah daha da iyi olursun. Rabbim bebeğinle sağlıklı günler nasip etsin canımSağol, dun iyiydim, bugün çok sinirli ve stresiydim, ilaca devam, bi de süt gelmiyor iyice canım sıkıldı, ama mutluyum, annelik güzel biseymis :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?