Panik Atak Yaşayan Hamileler, Hamile adayları...

Sağol, dun iyiydim, bugün çok sinirli ve stresiydim, ilaca devam, bi de süt gelmiyor iyice canım sıkıldı, ama mutluyum, annelik güzel biseymis :)
Daha erken 3 saate bir sağmaya devam et gelir.Gerginlik ağlamalar vs. Normalmiş.Vallaha bende ilaca devam ediyorum.

Benim yukarda kasıklarımda ağrı yok ama kaburgalarım felaket ağrıyor. Bu arada aklındaki isimler hepsi çok güzel.. :) Aynen yaa çok uzun bu hamilelik yaaa bitsin artık
Teşekkür ederim canım o isimlerden birine ikna olsa beyfendi memnun olacam. İnşallah hemen geçer zaman sıkıldım

Ağrı var gobegimde hala var, ağrı kesici ve antibiyotik verdi dr. Ama rahatladim o sancılar gitti.
Çok çok geçmiş olsun canım ya valla helal olsun Allah bi kuvvet veriyor o an herhalde bende çok korkuyorum o an dan normal istiyorum ya hatta çok kilo almasın bebek kolay doğuruyum istiyorum sadece kendimi düşünüyorum sanırsam. Allah'ım yardım etsin hepimize de inşallah

Korkma canım dediğin gibi cesaret geliyor Allah yardım ediyor.

Rahim baskısından ligamentler geriliyordur buyuk ihtimalle canım.gebelik dışı bir şikayet te olabilir.kötüyü düsünmeyelim ihmal de etmeyelim.

Hastanedesin demi canım hala spinalle epiduralin farkı ne ki
Her ikisinde de belden omuriliğe doğru iğne ile ilaç verilir .spinal anestezide ilaç omuriliğin etrafındaki zarı geçer sıvıya kadar verilir.epiduralde ilaç zarın dışına verilir sıvıya kadar geçmez.
Spinal anestezide etki hemen başlar,etkisi kısa sürer,ilaç bir kez verilir tekrar verilip süresi uzatılmaz.
Epiduralde hastanın belinde bir katater varrdir buradan tekrar ilac verilerek hastanin agrisi azaltilir.spinalde yoktur.
Spinalde ame.sonrası baş ağrısı gorulme riski daha fazladır umarım yarrdimci oldum canim:))

Doktorlar genelde spınal tercıh edıyolar sanırım kıme sorduysam spınal olmus yada bana ole denk geldı spınalde hemen uyusuyosan belkı daha cabuk oldugu ıcınmı tercıh edıyolar bılemedım

Çok sağol canım çok yardımcı oldun

Kızlar geçen arkadaşım böyle bi liste yollamişti ekledim yorumuma umarim gözükür. Alışveriş yapanınız var mı ?

Eklentiler

• image.webp
    24,9 KB · Görüntüleme: 39
  • image.webp
    26,1 KB · Görüntüleme: 42
Arkadaşlar garip duygular oluşuyor bende, kaynanama gıcık olmaya başladım,elayı sormalarını istemiyorum
Kıskançlık duygusu gibi, üzülüyorum saçma sapan duygular bunlar,lohusalıktan mı? Korkuyorum.

Lohusalık canım, kucağına bir al geçer :) o senin bebegin sen taşıdın karnında, o anneci gi sensin. İnan kucağına alınca geçecek, zamanla başkasının ela yi sevmesi hoşuna gidecek.

Ay bugün hamilelik takvimindeki kalan gün sayısı 3lü hanelerden 2 liye düşmüş ne sevindim

Hala alışveriş yapasım yok. Noldu takıntılar mı yoksa
babama,kardeşlerime sinirliyim kaç zamandır onları tartıştım annemle.üstüne dedim hani pasta,hediye bana?pasta aldım mutfaktaaaağğğaaa demesin mi benimki!dedim kendim mi mum dikip getireyim,keseyim kendi pastamı?ona da saydırdım bir posta,kayınvalide,görümce ne bulursam saydırdım valla,çılgın gibiydim akşam.coştum coştum nefret doluydum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…