- 7 Ocak 2016
- 814
- 322
- 23
Karnin bosaldi rahat hissediyomusun yada degisik geliyomu sana . Agrin falan nasil gectimi birazEvet ilk :)
Daha erken 3 saate bir sağmaya devam et gelir.Gerginlik ağlamalar vs. Normalmiş.Vallaha bende ilaca devam ediyorum.Sağol, dun iyiydim, bugün çok sinirli ve stresiydim, ilaca devam, bi de süt gelmiyor iyice canım sıkıldı, ama mutluyum, annelik güzel biseymis :)
Teşekkür ederim canım o isimlerden birine ikna olsa beyfendi memnun olacam. İnşallah hemen geçer zaman sıkıldımBenim yukarda kasıklarımda ağrı yok ama kaburgalarım felaket ağrıyor. Bu arada aklındaki isimler hepsi çok güzel.. :) Aynen yaa çok uzun bu hamilelik yaaa bitsin artık
Ağrı var gobegimde hala var, ağrı kesici ve antibiyotik verdi dr. Ama rahatladim o sancılar gitti.Karnin bosaldi rahat hissediyomusun yada degisik geliyomu sana . Agrin falan nasil gectimi biraz
Çok çok geçmiş olsun canım ya valla helal olsun Allah bi kuvvet veriyor o an herhalde bende çok korkuyorum o an dan normal istiyorum ya hatta çok kilo almasın bebek kolay doğuruyum istiyorum sadece kendimi düşünüyorum sanırsam. Allah'ım yardım etsin hepimize de inşallahAğrı var gobegimde hala var, ağrı kesici ve antibiyotik verdi dr. Ama rahatladim o sancılar gitti.
Korkma canım dediğin gibi cesaret geliyor Allah yardım ediyor.Çok çok geçmiş olsun canım ya valla helal olsun Allah bi kuvvet veriyor o an herhalde bende çok korkuyorum o an dan normal istiyorum ya hatta çok kilo almasın bebek kolay doğuruyum istiyorum sadece kendimi düşünüyorum sanırsam. Allah'ım yardım etsin hepimize de inşallah
Hastanedesin demi canım hala spinalle epiduralin farkı ne kiKorkma canım dediğin gibi cesaret geliyor Allah yardım ediyor.
Yok bugün çıktım. İnan hic araştırmadım farkını bilmiyorum. Hep genel istediğim için.Hastanedesin demi canım hala spinalle epiduralin farkı ne ki
Maşallah canım gözün aydın bebişinde ne tatlıdır. Allah sağlıklı sıhhatli omurler versin bize de dua et bol bol.Yok bugün çıktım. İnan hic araştırmadım farkını bilmiyorum. Hep genel istediğim için.
Rahim baskısından ligamentler geriliyordur buyuk ihtimalle canım.gebelik dışı bir şikayet te olabilir.kötüyü düsünmeyelim ihmal de etmeyelim.Dodoktor bişey demedi ama detaylı ultrasonda başı aşada demişti. Ağrılarla gittim enfeksiyon çıktı ama enfeksiyon ağrısı gibi değil bu sefer ki. Çarşamba yine gidecem idrar vericem. Ve soylicem de merak ettim normal bi durum mu diye çünkü biley giyerken hani tek ayak durarız ya duramıyorum canım yanıyor. Erken doğum falan mı olacak ki
Her ikisinde de belden omuriliğe doğru iğne ile ilaç verilir .spinal anestezide ilaç omuriliğin etrafındaki zarı geçer sıvıya kadar verilir.epiduralde ilaç zarın dışına verilir sıvıya kadar geçmez.Hastanedesin demi canım hala spinalle epiduralin farkı ne ki
Çok sağol canım çok yardımcı oldunHer ikisinde de belden omuriliğe doğru iğne ile ilaç verilir .spinal anestezide ilaç omuriliğin etrafındaki zarı geçer sıvıya kadar verilir.epiduralde ilaç zarın dışına verilir sıvıya kadar geçmez.
Spinal anestezide etki hemen başlar,etkisi kısa sürer,ilaç bir kez verilir tekrar verilip süresi uzatılmaz.
Epiduralde hastanın belinde bir katater varrdir buradan tekrar ilac verilerek hastanin agrisi azaltilir.spinalde yoktur.
Spinalde ame.sonrası baş ağrısı gorulme riski daha fazladır umarım yarrdimci oldum canim:))
Ben de liste soracaktım iyi oldu eklediğin..annem geldi dün,almış kıyafetler daha bakmadım.sinirliydim akşam..Kızlar geçen arkadaşım böyle bi liste yollamişti ekledim yorumuma umarim gözükür. Alışveriş yapanınız var mı ?
Lohusalık canım, kucağına bir al geçer :) o senin bebegin sen taşıdın karnında, o anneci gi sensin. İnan kucağına alınca geçecek, zamanla başkasının ela yi sevmesi hoşuna gidecek.Arkadaşlar garip duygular oluşuyor bende, kaynanama gıcık olmaya başladım,elayı sormalarını istemiyorum
Kıskançlık duygusu gibi, üzülüyorum saçma sapan duygular bunlar,lohusalıktan mı? Korkuyorum.
Hala alışveriş yapasım yok. Noldu takıntılar mı yoksaBen de liste soracaktım iyi oldu eklediğin..annem geldi dün,almış kıyafetler daha bakmadım.sinirliydim akşam..
babama,kardeşlerime sinirliyim kaç zamandır onları tartıştım annemle.üstüne dedim hani pasta,hediye bana?pasta aldım mutfaktaaaağğğaaa demesin mi benimki!dedim kendim mi mum dikip getireyim,keseyim kendi pastamı?ona da saydırdım bir posta,kayınvalide,görümce ne bulursam saydırdım valla,çılgın gibiydim akşam.coştum coştum nefret doluydum..Hala alışveriş yapasım yok. Noldu takıntılar mı yoksa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?