- 15 Şubat 2016
- 1.077
- 411
- 123
- 37
Ama haklıymışsın. Doğum gününün hatırlanmasını beklemen kadar doğal ne olabilir hele böyle psikolojik sıkıntımız varken , hamileyken..babama,kardeşlerime sinirliyim kaç zamandır onları tartıştım annemle.üstüne dedim hani pasta,hediye bana?pasta aldım mutfaktaaaağğğaaa demesin mi benimki!dedim kendim mi mum dikip getireyim,keseyim kendi pastamı?ona da saydırdım bir posta,kayınvalide,görümce ne bulursam saydırdım valla,çılgın gibiydim akşam.coştum coştum nefret doluydum..
aman bende de var kuzum,şimdiden düşünüyorum ben bunları sinir olup duruyorum kendi kendime...garip bir duygu kaplıyor benim de içimi.babaannesi,halası olacak o insanlar ne sinir bir durum,mıy mıy mıy kucaklarına alacaklar falan..Arkadaşlar garip duygular oluşuyor bende, kaynanama gıcık olmaya başladım,elayı sormalarını istemiyorum
Kıskançlık duygusu gibi, üzülüyorum saçma sapan duygular bunlar,lohusalıktan mı? Korkuyorum.
Lohusalık canım, kucağına bir al geçer :) o senin bebegin sen taşıdın karnında, o anneci gi sensin. İnan kucağına alınca geçecek, zamanla başkasının ela yi sevmesi hoşuna gidecek.
aman bende de var kuzum,şimdiden düşünüyorum ben bunları sinir olup duruyorum kendi kendime...garip bir duygu kaplıyor benim de içimi.babaannesi,halası olacak o insanlar ne sinir bir durum,mıy mıy mıy kucaklarına alacaklar falan..
ben pasta aldım mutfakta diyor ya!yıllarca peşimden koştu,işyerlerime pasta,çiçek gönderiyordu ne oldu?en hassas dönemde hadi hediye almadın bari pastayı koy önüme,mumlarını dik,öküz ben de boşamazsam onu...Ama haklıymışsın. Doğum gününün hatırlanmasını beklemen kadar doğal ne olabilir hele böyle psikolojik sıkıntımız varken , hamileyken..
şimdi dr.a soracağım bu durumu o da mıy mıy mıy...Cnm vallaha bende hamileyken vardı bu duygu :) hala da var.İNş geçer yoksa sıkıntı.Çünkü babannesi dedesi sormak kadar doğal ne olabilir.Ben konuşmak istemiyorum eşim resim video gönderiyor sinirleniyorum.
Dur bakalım şu çocuk bi doğsunbelki de herşey rayına girecek tekrardan. Şu günleri bi atlatalım. Adamda seni elde etmiş olmanın rehaveti var sanırımben pasta aldım mutfakta diyor ya!yıllarca peşimden koştu,işyerlerime pasta,çiçek gönderiyordu ne oldu?en hassas dönemde hadi hediye almadın bari pastayı koy önüme,mumlarını dik,öküz ben de boşamazsam onu...
göstericem bacım ben ona rehaveti..Dur bakalım şu çocuk bi doğsunbelki de herşey rayına girecek tekrardan. Şu günleri bi atlatalım. Adamda seni elde etmiş olmanın rehaveti var sanırım
Dr.a sorma cnm mıymıy edip duruyorlar.En iyisi burdakiler.Burda yaşayanlara sormak gerek.şimdi dr.a soracağım bu durumu o da mıy mıy mıy...
sen de düşünüyor musun kucaklarına alıp şapur şupur öperler diye...Dr.a sorma cnm mıymıy edip duruyorlar.En iyisi burdakiler.Burda yaşayanlara sormak gerek.
Cnm düşünüyoeum ama bir süre öyle şansları olmayacak,premature olduğu için benim bile öpmem yasak.sen de düşünüyor musun kucaklarına alıp şapur şupur öperler diye...
ileride diyorum zaten canım,o zamana kadar geçer belki hislerin...Cnm düşünüyoeum ama bir süre öyle şansları olmayacak,premature olduğu için benim bile öpmem yasak.
İnş geçer, çünkü güzel bir his değil.ileride diyorum zaten canım,o zamana kadar geçer belki hislerin...
Eve gelsin melek onunla bi uyu hepsi geçer.Cnm hastaneye gidip geliyorum küvezde seviyorum,hastanede iyi hissediyorum eve geliyorum takıntılr başlıo.Buda yeni başladı.
Sanırım daha eve gelmedi ondandır diye düşünüyorum annelik bile yaşamadım.İnek gibi süt sağ götür başkada bişi yok.
Dr. Yerine tecrübeliye sormak daha rahatlatıcı çok tşkler :)Eve gelsin melek onunla bi uyu hepsi geçer.
Ah hepsi gebelikten, doğunca hiçbirşeyi takmıyorsun.ben pasta aldım mutfakta diyor ya!yıllarca peşimden koştu,işyerlerime pasta,çiçek gönderiyordu ne oldu?en hassas dönemde hadi hediye almadın bari pastayı koy önüme,mumlarını dik,öküz ben de boşamazsam onu...
Cnm lustrali kaç mg kullanıyorsun şuanAh hepsi gebelikten, doğunca hiçbirşeyi takmıyorsun.
Sarıl bi kokla zaten senden vazgeçemez annesi sensin, sen doğurdun, kokunu alınca bile bırakmıyor, alınca sarılınca onunla kucağında uyuyunca dünya umrunda olmuyor.Dr. Yerine tecrübeliye sormak daha rahatlatıcı çok tşkler :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?