Panik Atak Yaşayan Hamileler, Hamile adayları...

Ama haklıymışsın. Doğum gününün hatırlanmasını beklemen kadar doğal ne olabilir hele böyle psikolojik sıkıntımız varken , hamileyken..

aman bende de var kuzum,şimdiden düşünüyorum ben bunları sinir olup duruyorum kendi kendime...garip bir duygu kaplıyor benim de içimi.babaannesi,halası olacak o insanlar ne sinir bir durum,mıy mıy mıy kucaklarına alacaklar falan..

Lohusalık canım, kucağına bir al geçer :) o senin bebegin sen taşıdın karnında, o anneci gi sensin. İnan kucağına alınca geçecek, zamanla başkasının ela yi sevmesi hoşuna gidecek.

Cnm hastaneye gidip geliyorum küvezde seviyorum,hastanede iyi hissediyorum eve geliyorum takıntılr başlıo.Buda yeni başladı.
Sanırım daha eve gelmedi ondandır diye düşünüyorum annelik bile yaşamadım.İnek gibi süt sağ götür başkada bişi yok.

Cnm vallaha bende hamileyken vardı bu duygu :) hala da var.İNş geçer yoksa sıkıntı.Çünkü babannesi dedesi sormak kadar doğal ne olabilir.Ben konuşmak istemiyorum eşim resim video gönderiyor sinirleniyorum.

Ama haklıymışsın. Doğum gününün hatırlanmasını beklemen kadar doğal ne olabilir hele böyle psikolojik sıkıntımız varken , hamileyken..
ben pasta aldım mutfakta diyor ya!yıllarca peşimden koştu,işyerlerime pasta,çiçek gönderiyordu ne oldu?en hassas dönemde hadi hediye almadın bari pastayı koy önüme,mumlarını dik,öküz ben de boşamazsam onu...

Cnm vallaha bende hamileyken vardı bu duygu :) hala da var.İNş geçer yoksa sıkıntı.Çünkü babannesi dedesi sormak kadar doğal ne olabilir.Ben konuşmak istemiyorum eşim resim video gönderiyor sinirleniyorum.
şimdi dr.a soracağım bu durumu o da mıy mıy mıy...

Dur bakalım şu çocuk bi doğsunbelki de herşey rayına girecek tekrardan. Şu günleri bi atlatalım. Adamda seni elde etmiş olmanın rehaveti var sanırım

Eve gelsin melek onunla bi uyu hepsi geçer.

Ah hepsi gebelikten, doğunca hiçbirşeyi takmıyorsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…