75mg sana iyi geldimi diğer ilaç.Cnm lustrali kaç mg kullanıyorsun şuan
Demek seni paxile geçirdi. İyi hissedersen paylaş olur mu hayalimdeki ilaç malum..Cnm aslında selectra 75 mg bana iyi gelmişti dr. Paxile geçti biliyorsun 20 mg dı.2 gün önce 30 mg çıkardı, iyi geldi ama çokta iyi değil.Aslında hamilelikte 2.5 selectra aldım tam iyi gelmişti sonra paxile geçtim vucut şimdi ona alışmaya çalışıyor.
Tam etkisi için 2-3 hafta daha geçmesi gerek..
Evet cnm emzirirken süte en az geçen ilaç bu dedi.Demek seni paxile geçirdi. İyi hissedersen paylaş olur mu hayalimdeki ilaç malum..
Sen şuan hangi ilacı kaç mg ve ne zamandır alıyorsun?Nasılsınız kızlar ya? Ben yine kötüyüm depresyonum nüksetmiş durumda bıktım yaa
Lustral 50 mg 20. Haftadan beri canımSen şuan hangi ilacı kaç mg ve ne zamandır alıyorsun?
Allah a şukur canım ama yine de canım sıkılıyor bişey yapasım gelmiyor. Kaynanama geldim bi iki gün bideNasılsınız kızlar ya? Ben yine kötüyüm depresyonum nüksetmiş durumda bıktım yaa
Sıkılmıyor musun kaynananda? Keşke sadece sıkılsam. Depresyonum yine zorluyor beni.Allah a şukur canım ama yine de canım sıkılıyor bişey yapasım gelmiyor. Kaynanama geldim bi iki gün bide
Canım epeydir annemdeyim iki gün dw burda kalıp istanbula oyle donecem yoksa kalmadı diye kocama soyleniyorlar bana kalsa kalmam ya. Ne kadar iyi de olsa olmuyor yani napim. İlaçların iyi gelmedi miSıkılmıyor musun kaynananda? Keşke sadece sıkılsam. Depresyonum yine zorluyor beni.
Lustral günden güne iyiydi gibi yine çok kötüledim. Nolacak halim bilmiyorumCanım epeydir annemdeyim iki gün dw burda kalıp istanbula oyle donecem yoksa kalmadı diye kocama soyleniyorlar bana kalsa kalmam ya. Ne kadar iyi de olsa olmuyor yani napim. İlaçların iyi gelmedi mi
Bazen oluyor canım öyle şeyler napalım bende de oluyor ataklarım oluyor tek başıma eve donecem nasıl donecem düşünüp duruyorumLustral günden güne iyiydi gibi yine çok kötüledim. Nolacak halim bilmiyorum
Zaten o eve dönüş yok mu resmen kabustu benim için Allah yardım etsin canım vallahi zorBazen oluyor canım öyle şeyler napalım bende de oluyor ataklarım oluyor tek başıma eve donecem nasıl donecem düşünüp duruyorum
Korkuyorum vallahi ya inşallah iyi geçer. Bıktım hastalıktan falan bide seni anlamayan insanlar yokmu çileden çıkıyorum oy oyZaten o eve dönüş yok mu resmen kabustu benim için Allah yardım etsin canım vallahi zor
Kaynananlar biliyormu rahatsızlığınıKorkuyorum vallahi ya inşallah iyi geçer. Bıktım hastalıktan falan bide seni anlamayan insanlar yokmu çileden çıkıyorum oy oy
Cnm 75 mg aslında daha iyi gelir.Birde 2 ay geçmesi lazım.Lustral 50 mg 20. Haftadan beri canım
Yükseltsem mi ki.. Sen paxille nasılsınCnm 75 mg aslında daha iyi gelir.Birde 2 ay geçmesi lazım.
Paxille iniş çıkışlar var dozuda yeni artırdı dr. Ama benim etkisini görmem için 2-3 hafta kullanmam gerek.Yükseltsem mi ki.. Sen paxille nasılsın
Hamileliği zaten lustral ile tamamlamayı düşünüyorum. Hamilelikten sonra paxile geçerim diye düşünüyorum. Doktora danışıp yükselteyim belki daha iyi olurum.Paxille iniş çıkışlar var dozuda yeni artırdı dr. Ama benim etkisini görmem için 2-3 hafta kullanmam gerek.
Hemen lustralden vazgeçme dr.una sor belki dozunu artırır.
Ben son 3 hafta 75 mg yapmıştım rahatlamıştım.dreamy07 de 75mg la daha rahatlamıştı sanırım ama dr.una sor mutlaka
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?