- 7 Ocak 2016
- 814
- 322
- 23
Bende bu aksam kotuyum cok farkli bisey oluyo icime bi heyecan sonra nefesim kesiliyo gibi anlamirum ne oluyo yine karamsarliga bagladim gecsin su zaman artikkkkk lutfennnHamileliği zaten lustral ile tamamlamayı düşünüyorum. Hamilelikten sonra paxile geçerim diye düşünüyorum. Doktora danışıp yükselteyim belki daha iyi olurum.
Biliyor canım kayınpeder beyinde bitiyor herşey diyor ilteKaynananlar biliyormu rahatsızlığını
Beyinde bitiyor lafıda herkesin ağzında,ilaçla zor düzelen birşey.İlaçsız nasıl düzelecekmiş?Biliyor canım kayınpeder beyinde bitiyor herşey diyor ilte
Bilmeyen halden anlamaz canım kendi babam bile ne var onda deyip duruyor. Annem senelerce çekti bu derdi kimse anlamaz Allah kimseye vermesinBeyinde bitiyor lafıda herkesin ağzında,ilaçla zor düzelen birşey.İlaçsız nasıl düzelecekmiş?
Yok bugün çıktım. İnan hic araştırmadım farkını bilmiyorum. Hep genel istediğim için.
annen ın rahatsızlıgı gectımı pekı merak ettım gecen bırseymı panık atakBilmeyen halden anlamaz canım kendi babam bile ne var onda deyip duruyor. Annem senelerce çekti bu derdi kimse anlamaz Allah kimseye vermesin
yenidencan sesin çıkmıyor,iyi misin?
yenidencan evet cnm nerelerdesin?
İyi değilim aslında ya,garip bir dibe çöküş yaşıyorum nedenini çözemediğim.Fiziksel sıkıntılar yanında psikolojimin garip bir hal alması moralimi öyle bozuyor ki zaman zaman kendimi çok çaresiz hissediyorum.Sanki ilaca başlamadan önce daha mı iyiydim demeye başladım.Bir taraftan kendimi suçlu hissediyorum ilaç içtiğim için,bir taraftan doğum anından korkuyorum(bu korkunun detaylarını açıp hiç moralinizi bozmayayım.)
Bu arada yazdığınız,yaptığınız yorumları öylesine okumuştum,birazdan onları detaylı okuyup cevap da yazacağım.
Kilomdan dolayı belden uyuşma yapabilecekler mi acaba bana doktorla da hiç konuşmadım.Belki bunları detaylı konuşsak korkularımız da azalır.Yani neyle karşılaşacağımızı bilsek en sonunda kabullenir ona göre kendimizi hazırlar mıyız acaba diye düşünüyorum bazen.İnsan bu kadar korkar mı bu yaşta hem de ikinci hamileliğinde.Kızlar hic korkmayın spinal oldum zaten uyuşur uyuşmaz bebek hemen çıkıyor, ya korkulacak gibi değil sakin zindan etmeyin kendinize hiçbirşey yok rahat olun, inanın korkmayın .
Evet canım haklısın ama işte insan bazen duygularına hakim olamıyor malesef,ama burdaki estek ve morali hiçbiryerde bulamıyorum inanın.Cnm ilacı içen bir tek sen değilsin ve zorunluluktan içiyorsun.
Bu kadar rahat olabildin canım ya sondadan korkarken,tekrar geçmiş olsun,bebeğinle bir ömür boyu mutluluklar.Darısı bize inşallah seninki kadar keyifli bir doğum nasip etsin arkadan gelenlere.Evet özel de, @m.beauty bebek çıkarken anesteziciyle geyik yapıyorduk . Sakin korkmayın.
Evet aynı şeyi ben de hissediyorum,inan şaşırdım artık,kafayı yemek üzereyim diye düşünmeye başladım.Çok sıkılıyorum ya depresyon mu sıkılıyor muyum anlamadım ki. Ay ben bu ayrımı yapamıyorsam iyiyim sanki :) ama doğuma daha kaç hafta var sıkıldım artık ya
Geceleri uyuyanıyorum uzun süre uyuyamıyorum,gece passiflora içeyim bari dedim o da fayansa düşünce patladı.Bende oyle diyorum daha kac haftam daha var bende basliyorum sıkilmaya .. rahat bi sekilde uyumak dolasmak ostiyorum artikkkkk
Ben de de aynen öyle,kişisel temizlik sorun olmaya başladı artık tuvaletten sonra hele işyerinde,çorap giymek zaten sıkıntı dediğin gibi ben bir de 104 olmuşum da 105 e doğru tırmanmaya başlamışım.Ay aynen ayakkabı çorap giyemiyorum yanlarım sırtım ağrıyor. Psikolojik sıkıntılar yetmezmiş gibi fizyolojiklerde hat safhada.
Yanında yatan kız 85 kiloydu ona yaptılar, sen kaç kilosun, sor. Anim hic korkma.Kilomdan dolayı belden uyuşma yapabilecekler mi acaba bana doktorla da hiç konuşmadım.Belki bunları detaylı konuşsak korkularımız da azalır.Yani neyle karşılaşacağımızı bilsek en sonunda kabullenir ona göre kendimizi hazırlar mıyız acaba diye düşünüyorum bazen.İnsan bu kadar korkar mı bu yaşta hem de ikinci hamileliğinde.
Ben de geçen hafta çok kötüydüm canım ya günde 3 tane parol içtim valla ne yapayım.Benim de ya 3. ya 4. oldu?Allahım şifa versin hepimize inşallah.Kızlar ben yine grip oldumbu hamilelikte 2.gribim. burnum çeşme gibi akıyo.offf ya ne zamandir bi rahat hafta geçiremedim.
Valla ben evden çıkmadan 5 dk arayla gidiyorum tuvalete dışarda sorun yaşamayayım diye ama nafile.Dışarda normalse tuvalet gidiyorum canım ya ne yapayım dayanamıyorum ben.Yav kaldim tuvalet yollarinda nedir bu biktim gercekten disari cikiyorum eve gelene kadar karnim davul gibi ouyo gidemiyorum disardaki vc lere iyyyy .. sizde de oyle oluyomu
Ben şuan 104 kiloyum canım ya boyum da 1,63 zor gibi geliyor bana,bir de bu korku ve heyecanla.85 dediğin nedir ki diyorum ben şimdi, offff offff ne olacak benim halim.Yanında yatan kız 85 kiloydu ona yaptılar, sen kaç kilosun, sor. Anim hic korkma.
Dur canini sıkma korkacak bisey yok, dr â konuş canım spinal olabilir miyim de, olması genel olursun, belki de normal. Korkma beni görüyordun korkudan ölüyordum, meğerse boşa korkmuşum.Ben şuan 104 kiloyum canım ya boyum da 1,63 zor gibi geliyor bana,bir de bu korku ve heyecanla.85 dediğin nedir ki diyorum ben şimdi, offff offff ne olacak benim halim.
Valla ben de 1,5 sene önce müdürümle kavga etmiştim,haksızlıklar hat safhaya ulaşmıştı artık,çok istemiştim savunma istesin ben de ona sonra ona mobbing davası açacaktım gözümü karartmıştım artık.İnsanlar artık hak hukuk,saygıyı unutmuş valla.Allahım iyilerle karşılaştırsın.Kızlar depresyondan sıyrılıyorum ama kin,öfke,nefret duygularım coşuk patlayacak gibiyim.korkuyorum birine patlamaktan.iki tane savunmam var isyerinde bu patlamalardan
Ama galiba ben normal yapamam zaten korkuyorum bir de ilk çocuğum sezeryan olmuştu benim.Dur canini sıkma korkacak bisey yok, dr â konuş canım spinal olabilir miyim de, olması genel olursun, belki de normal. Korkma beni görüyordun korkudan ölüyordum, meğerse boşa korkmuşum.
Tamam genel olursun, hic korkma, korkarak bu güzel hamileliği kendine zehir etme.Ama galiba ben normal yapamam zaten korkuyorum bir de ilk çocuğum sezeryan olmuştu benim.
Ben de 1-2 haftaya ayrılacağım doğum iznine bilmiyorum doğru mu yapıyorum.Ama artık zorlanıyorum git gel.Öyle ev gezmesi arkadaşlarla git gel olaylarını da pek beceremiyorum bu psikolojiyle birilerini de rahatsız etmek istemiyorum.Ne bileyim kuzum bir ay kullandım rapor belli süre miydi o?amaann yok yok evde oturmaktan iyi geliyor yine de calismak,dogum izni var onu bile dusunuyorum valla sıkılır mıyım depresyon gelir mi diye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?