Panik Atak Yaşayan Hamileler, Hamile adayları...

Tamam genel olursun, hic korkma, korkarak bu güzel hamileliği kendine zehir etme.
Teşekkür ederim canım,inşallah iyi geçer hepimizinki.Doktorda öyle demişti bana bunları düşünme hamileliğin tadını çıkar diye.Normal hamileler etrafına eziyet eder,canım biz de kendimize eziyet ediyoruz valla haklısın.

Ben de ilaç içmeye başladığımda daha kötü olmuştum.ne kadar oldu ki senin başlayalı?

Birşey olmadığını öğrendik, bebişlerimizide seviyoruz :) şimdi asıl soruda 2. Yi nezaman düşünmek gerek :) hehe
Ben de hep korkmuştum kızlar 2.yi düşünmekten bile.Ama eğer düşünüyorsanız çok geçiktirmeyin herkes için geçerli değil tabi ama yaş ilerledikçe zor oluyormuş en azından benim için öyle oldu.

Kızlar bende sizin gibi daral geçiriyorum sabah kalkınca nefes alamıyorum. Bide 2 çocuk o kapı bu kapı atıyorum kendimi
Zor canım zor,çocukla daha da zor tabi.Gene gezebiliyorsan iyi.Ben gezme işini de pek beceremiyorum,EVE BİRİ GELSİN BEN GİDEYİM çok istiyorum ama korkuyorum da insanlarla görüşmekten bu ara kırmaktan ve kırılmaktan.
Yaw benim ne kötü durumum varmışta haberim yokmuş,yazdıkça utandım valla.

Sağol, dun iyiydim, bugün çok sinirli ve stresiydim, ilaca devam, bi de süt gelmiyor iyice canım sıkıldı, ama mutluyum, annelik güzel biseymis :)
Sütün hemen gelmemesi normal canım.Ben humana still tea diye ürün kullanmıştım,emziren anneler için diyordu üstünde onunla gelmişti,Ecenin de dediği gibi emzir ya da sağ hangisini yapıyorsan.İnşallah Allah bol süt versin sana da Ece ye de.

Kızlar geçen arkadaşım böyle bi liste yollamişti ekledim yorumuma umarim gözükür. Alışveriş yapanınız var mı ?
Liste için teşekkürler canım.
Ben daha hiç alışveriş yapmadım diyebilirim,2 tane çıtçıtlı badi ve 3 tane çorap aldım.İzne ayrılınca alacağım çok geçiktirmeden inşallah.Çükü benim için zor olacak zaman ilerledikçe gezmek eminim.

Hiç üzülme canım böyle duygular hissettiğin için ben de de olmuştu ben de gıcık oluyordum ama sebepsiz değildi,Gerçekten insanlar da bazen gıcık oluyorlar.Hatta kalkıp evden bile kovası geliyor insanın ama ben o kadar cesur olamadım hiçbir zaman.

Olur mu hiç,şuan onun için en önemli şeylerden biri de anne sütü,senden başka kimden alabilir,kim verir canım ya.Zaten eve gelsin takıntı yapack vakit bulamayacaksın merak etme.Emzir altını değiştir,çamaşırlarını yıka,yemek yap.Koştur Ece koştur durmak yok tekrar koş :)

Canım senin durumun bence daha farklı halen sıkıntılı dönemden geçiyorsun,herşey tam yerli yerine oturmadı.Ama bence rahat olmaya bak.Bebeğin emin ellerde sen de zorlukları olsa da istediğin zaman gidip görebiliyorsun.Sütün var Elaya sağıp verebileceğin bu bile bir nimet,sağ salim kurtuldunuz o sıkıntılardan.Bebek de kilo alıyor inşallah.
Paxil de iyi bir ilaç ben kullanmıştım,o dönemlerde çok mutlu olup etrafıma gülücükler saçtığımı hatırlıyorum,eminim sana da iyi gelecek.

Evet cnm emzirirken süte en az geçen ilaç bu dedi.
Ben de öyle biliyordum,en son gittiğimde psikiyatrit lustral dedi ben de anlamıyorum bu doktorları olmazsa kendim belki doğumdan sonra paxil denerim artık kendimizin doktoru olduk.

Lustral günden güne iyiydi gibi yine çok kötüledim. Nolacak halim bilmiyorum
Ben de aynı şeyleri yaşıyorum,ilacın yan etkileri olabilir mi acaba.Her bünyede aynı etkiyi göstermeyebilir belki.

slm arkadaşlar. ilknursaid canım lustral muadili selectrayı 4 aydır kullanıyorum.halen ara ara üstüste 3 gün falan kötü hissedebiliyorum.bunun sebebi hormonal dalgalanmalar.yani ilaç kullanmasaydın da böyle hissediyo olabilirdin.önemli olan dibe çöküşün 1 haftayı geçmemesi.hamileliğimiz ilerledikçe hormonlar artıyor.

Ben şimdiden yoruluyorum.Uykusuzummm.

Vallaha inş zamanla geçer, gıcık oldum yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…