Panik Atak Yaşayan Hamileler, Hamile adayları...

Kizlar benim sexeryan olacak ya hani allh izin verirse dogumu 10 nu yada 15 de istesem erken olurmu ya doktor 31 bekleriz bi sorun olmazsa diyo kafayi yemis ya sancilanirsam ne olcak 15 de 38 +5 olcam zaten ne yapayim sizce israr edeyim mi

kızlar merhaba 8 aylık hamile panik atak hastasıyım. evde yalnız kalamıyorum, hep sıkıntı içimde. biyere gidemiyorum gitmek istemiyorum. bebeğim doğunca napıcam diye korkar oldum, doğumdan zaten çok korkuyorum sanırım atağıda doğum ve bebek korkum tetikliyor buara. spinal doğum yapan p.a lı arkadaşlar varsa beni biraz rahatlatabilirlermi? ayaklarımı hissetmeyince atak geçirmekten korkuyorum,nasıl bir his.

Kizlar benim sexeryan olacak ya hani allh izin verirse dogumu 10 nu yada 15 de istesem erken olurmu ya doktor 31 bekleriz bi sorun olmazsa diyo kafayi yemis ya sancilanirsam ne olcak 15 de 38 +5 olcam zaten ne yapayim sizce israr edeyim mi
38+5 erken değil ama genelde 39 hatayı doldurmayı bekliyor doktorlar,Benim doktorum bana tansiyon sorunu olmazsa 38-39 gibi olur demişti.Bilmiyorum canım ya senin hesabınla doktorun hesabı tutmuyor mu acaba?

38+5 erken değil ama genelde 39 hatayı doldurmayı bekliyor doktorlar,Benim doktorum bana tansiyon sorunu olmazsa 38-39 gibi olur demişti.Bilmiyorum canım ya senin hesabınla doktorun hesabı tutmuyor mu acaba?
Yok benim haftasiyle uyumlu bebek yani ama bazi doktorlar beklemek istiyo o yuzden heralde 2 hafta sonra giddicem insallh net bi gun isticem bakalim ne der

canım dr.a ısrar olur mu bilemedim.onlar daha iyi bilmez mi?

E ececem21 ve dreamy07 yeni doğum yaptılar canım mesajını görsünler diye etiketledim.amam bildiğim korkuların hep boşa çıktığı,doğumların güzel geçtiği:)

Haklısın sağol canım moral oldun vallahi

Hem yan etkiler hemde kuvvetli hormonlarımız sayesinde bu huzursuzluklar. Hoş geldin bu arada özlemiştik seni :)

E ececem21 ve dreamy07 yeni doğum yaptılar canım mesajını görsünler diye etiketledim.amam bildiğim korkuların hep boşa çıktığı,doğumların güzel geçtiği:)
Allahın izniyle güzel geçecek dee, gel onu benim kafa yapıma anlat. ay şöyle uyuşursam ay böyle hissedersem bebek çok ağlayınca panik yaparsam bakamazsam bisürü kuruntu. Allahım hepimize sakinlik ve güzel pozitif düşünceler, kolay doğumlar nasibetsin

Canım lütfen böyle deme,sonra pişman oluyoruz,bebişin üzülmesin annesi..bir yoklamıştır depresyon hormonlarından dolayı..
Yemişim hormonları yaa bütün bir bünye hormondan ibaret olabilir mi bu hormonlar nemene despot istilacı kuvvetmiş arkadaş

Evet vallaha banada iyi gelir inş, bakıcı bulamıyoruz sanırım işi bırakcam o da sıkıntı verir oldu.Evde oturmaya alışık değilim.

Bu arada ne de konuşulmuş burda kendimi çok gerise hissettim sabah bi baktım 4-5 sayfa ilerlemiş muhabbet yalnız hepimizde şu sıralar sıkıntılar ataklar ortak hortlamış yine kızlar..

Hem yan etkiler hemde kuvvetli hormonlarımız sayesinde bu huzursuzluklar. Hoş geldin bu arada özlemiştik seni :)
Teşekkür ederim canım,ben de öyle alıştım ki sizlere gözüm sürekli forumda ve sizlerde.Bilmiyorum nasıl olacak devam etmeye çalışacağım,tansiyonumun yüksek çıkması beni tedirgin ediyor.

Evet vallaha banada iyi gelir inş, bakıcı bulamıyoruz sanırım işi bırakcam o da sıkıntı verir oldu.Evde oturmaya alışık değilim.
Evde oturmak zor oluyor tabi çalışmaya alışan insan için ama zaman da çabuk geçiyor bu arada.

Herşey insanlar için...
Hepimizin hayatını zehreden şey korku,aslında korkumuz depresyonu,okb yi, p.a yı tetikliyor.Korkumuzun hangi birisi gerçekleşti ki bugüne kadar,bir ara bende birisine zarar verirsem korkusu vardı, sonra işimi düzgün yapamazsam, daha sonra hamileliği götürebilirmiyim, şimdi ise hastanede yatan kızıma, daha ne olduğunu bilemediğim annelik korkusu.Hepsinin beynin ürettiğini hepimiz çok iyi biliyoruz, ama korkular ilk günkü gibi taze ve bizi aynı şiddette korkutuyor.Bizim elimizde değil bunlar geçmişte yaşadıklarımızın uzantısı, hepimizin ayrı hikayesi ayrı travmaları var,belki ilaç alarak korkulara çok odaklanmamak çözüm şuanda.

Merhaba hoşgeldin,aynı korkuları yaşıyorum,yaşıyoruz.Bu aralar ben de ilaca başlamış olmama rağmen kendimi kötü hissediyorum.
Ama artık senin çok az kalmış,bu kadar dayanabildiysen bundan sonra daha rahat dayanırsın canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…