- 7 Ocak 2016
- 814
- 322
- 23
38+5 erken değil ama genelde 39 hatayı doldurmayı bekliyor doktorlar,Benim doktorum bana tansiyon sorunu olmazsa 38-39 gibi olur demişti.Bilmiyorum canım ya senin hesabınla doktorun hesabı tutmuyor mu acaba?Kizlar benim sexeryan olacak ya hani allh izin verirse dogumu 10 nu yada 15 de istesem erken olurmu ya doktor 31 bekleriz bi sorun olmazsa diyo kafayi yemis ya sancilanirsam ne olcak 15 de 38 +5 olcam zaten ne yapayim sizce israr edeyim mi
Yok benim haftasiyle uyumlu bebek yani ama bazi doktorlar beklemek istiyo o yuzden heralde 2 hafta sonra giddicem insallh net bi gun isticem bakalim ne der38+5 erken değil ama genelde 39 hatayı doldurmayı bekliyor doktorlar,Benim doktorum bana tansiyon sorunu olmazsa 38-39 gibi olur demişti.Bilmiyorum canım ya senin hesabınla doktorun hesabı tutmuyor mu acaba?
canım dr.a ısrar olur mu bilemedim.onlar daha iyi bilmez mi?Kizlar benim sexeryan olacak ya hani allh izin verirse dogumu 10 nu yada 15 de istesem erken olurmu ya doktor 31 bekleriz bi sorun olmazsa diyo kafayi yemis ya sancilanirsam ne olcak 15 de 38 +5 olcam zaten ne yapayim sizce israr edeyim mi
E ececem21 vekızlar merhaba 8 aylık hamile panik atak hastasıyım. evde yalnız kalamıyorum, hep sıkıntı içimde. biyere gidemiyorum gitmek istemiyorum. bebeğim doğunca napıcam diye korkar oldum, doğumdan zaten çok korkuyorum sanırım atağıda doğum ve bebek korkum tetikliyor buara. spinal doğum yapan p.a lı arkadaşlar varsa beni biraz rahatlatabilirlermi? ayaklarımı hissetmeyince atak geçirmekten korkuyorum,nasıl bir his.
Haklısın sağol canım moral oldun vallahislm arkadaşlar.ilknursaid canım lustral muadili selectrayı 4 aydır kullanıyorum.halen ara ara üstüste 3 gün falan kötü hissedebiliyorum.bunun sebebi hormonal dalgalanmalar.yani ilaç kullanmasaydın da böyle hissediyo olabilirdin.önemli olan dibe çöküşün 1 haftayı geçmemesi.hamileliğimiz ilerledikçe hormonlar artıyor.
Hem yan etkiler hemde kuvvetli hormonlarımız sayesinde bu huzursuzluklar. Hoş geldin bu arada özlemiştik seni :)Ben de öyle biliyordum,en son gittiğimde psikiyatrit lustral dedi ben de anlamıyorum bu doktorları olmazsa kendim belki doğumdan sonra paxil denerim artık kendimizin doktoru olduk.
Ben de aynı şeyleri yaşıyorum,ilacın yan etkileri olabilir mi acaba.Her bünyede aynı etkiyi göstermeyebilir belki.
Allahın izniyle güzel geçecek dee, gel onu benim kafa yapıma anlat. ay şöyle uyuşursam ay böyle hissedersem bebek çok ağlayınca panik yaparsam bakamazsam bisürü kuruntu. Allahım hepimize sakinlik ve güzel pozitif düşünceler, kolay doğumlar nasibetsin
Yemişim hormonları yaa bütün bir bünye hormondan ibaret olabilir mi bu hormonlar nemene despot istilacı kuvvetmiş arkadaşCanım lütfen böyle deme,sonra pişman oluyoruz,bebişin üzülmesin annesi..bir yoklamıştır depresyon hormonlarından dolayı..
Canım senin durumun bence daha farklı halen sıkıntılı dönemden geçiyorsun,herşey tam yerli yerine oturmadı.Ama bence rahat olmaya bak.Bebeğin emin ellerde sen de zorlukları olsa da istediğin zaman gidip görebiliyorsun.Sütün var Elaya sağıp verebileceğin bu bile bir nimet,sağ salim kurtuldunuz o sıkıntılardan.Bebek de kilo alıyor inşallah.
Paxil de iyi bir ilaç ben kullanmıştım,o dönemlerde çok mutlu olup etrafıma gülücükler saçtığımı hatırlıyorum,eminim sana da iyi gelecek.
Ayyy bu laf yok mu beni çıldırtıyor resmen zaten bozulan gariban beynin dengesi !Biliyor canım kayınpeder beyinde bitiyor herşey diyor ilte
Teşekkür ederim canım,ben de öyle alıştım ki sizlere gözüm sürekli forumda ve sizlerde.Bilmiyorum nasıl olacak devam etmeye çalışacağım,tansiyonumun yüksek çıkması beni tedirgin ediyor.Hem yan etkiler hemde kuvvetli hormonlarımız sayesinde bu huzursuzluklar. Hoş geldin bu arada özlemiştik seni :)
Evet benim tam hortladı hem de zombi oldu valla.Bu arada ne de konuşulmuş burda kendimi çok gerise hissettim sabah bi baktım 4-5 sayfa ilerlemiş muhabbetyalnız hepimizde şu sıralar sıkıntılar ataklar ortak hortlamış yine kızlar..
Evde oturmak zor oluyor tabi çalışmaya alışan insan için ama zaman da çabuk geçiyor bu arada.Evet vallaha banada iyi gelir inş, bakıcı bulamıyoruz sanırım işi bırakcam o da sıkıntı verir oldu.Evde oturmaya alışık değilim.
Evde oturmak zor oluyor tabi çalışmaya alışan insan için ama zaman da çabuk geçiyor bu arada.
Merhaba hoşgeldin,aynı korkuları yaşıyorum,yaşıyoruz.Bu aralar ben de ilaca başlamış olmama rağmen kendimi kötü hissediyorum.Allahın izniyle güzel geçecek dee, gel onu benim kafa yapıma anlat. ay şöyle uyuşursam ay böyle hissedersem bebek çok ağlayınca panik yaparsam bakamazsam bisürü kuruntu. Allahım hepimize sakinlik ve güzel pozitif düşünceler, kolay doğumlar nasibetsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?