Geçmedi ama yine de çok iyi çok şukur ilaç kullanıyorO
annen ın rahatsızlıgı gectımı pekı merak ettım gecen bırseymı panık atak
Ne kötü birşeymiş bu depresyon,korku...Beni yoruyor,bıktırıyor ve korkutuyor.Herşey insanlar için...
Hepimizin hayatını zehreden şey korku,aslında korkumuz depresyonu,okb yi, p.a yı tetikliyor.Korkumuzun hangi birisi gerçekleşti ki bugüne kadar,bir ara bende birisine zarar verirsem korkusu vardı, sonra işimi düzgün yapamazsam, daha sonra hamileliği götürebilirmiyim, şimdi ise hastanede yatan kızıma, daha ne olduğunu bilemediğim annelik korkusu.Hepsinin beynin ürettiğini hepimiz çok iyi biliyoruz, ama korkular ilk günkü gibi taze ve bizi aynı şiddette korkutuyor.Bizim elimizde değil bunlar geçmişte yaşadıklarımızın uzantısı, hepimizin ayrı hikayesi ayrı travmaları var,belki ilaç alarak korkulara çok odaklanmamak çözüm şuanda.
Belinden vurulan iğne cooook az acıtıyor, ayni damar yolu açma gibi, zaten ayakların direk beton gibi oluyor, kaldırmak istiyorsun kalkmıyor, zaten heyecandan bisey düşünemiyorsun, korkarım ağlarım bayılırım diyodum hiçbişey olmadı zaten koşturuyor seni sen konuşurken bebek çıkıyor, kucağına alınca aşık oluyorsun, normalde ben çocuklardan nefret ederim ama kızıma aşığım, bebek yaninda evdeysen ohooo zaman hemen geçiyor :) sakin ol, stres yapma.kızlar merhaba 8 aylık hamile panik atak hastasıyım. evde yalnız kalamıyorum, hep sıkıntı içimde. biyere gidemiyorum gitmek istemiyorum. bebeğim doğunca napıcam diye korkar oldum, doğumdan zaten çok korkuyorum sanırım atağıda doğum ve bebek korkum tetikliyor buara. spinal doğum yapan p.a lı arkadaşlar varsa beni biraz rahatlatabilirlermi? ayaklarımı hissetmeyince atak geçirmekten korkuyorum,nasıl bir his.
Evet spinal, güzeldi o an unutulmuyor :)Ben epiduralle yaptım.dreamy07 sanırım spinalle yaptı.
Her doğum yapan öyle diyor kuzum sen de diyeceksin inşallah..Ah ulen bende desem surda kızlar aman ne korkuyorsunuz dogumdan hıcbırsey yok korkulacak ne hava beee :)
Ben de çok demek istiyorumAh ulen bende desem surda kızlar aman ne korkuyorsunuz dogumdan hıcbırsey yok korkulacak ne hava bee :)
Ben de aynı plan içerisindeyim,kreşler nasıl ki bu konuda?Toplamda 5-6 ay bakabileceğim.Sonrada bakıcıya bırakacağım, bulamazsam işimi bırakacağım.
Allah Allah kuzum ya ne inatçiymış senin depresyon da,düzenli gidiyor musun psikiyatriye sen?Depresyonum çok arttı yaa iyiye gidiyordu ya nerden çıktı yine bu
Malesef benim pskiyatri babamların kaldığı şehirde ben şuan evimdeyim. Gidemiyorum şuan. Ruhum ölüyor resmen m.beauty yaAllah Allah kuzum ya ne inatçiymış senin depresyon da,düzenli gidiyor musun psikiyatriye sen?
Seni düzenli takip eden artık tanıyan bir dr.olsa iyi olurdu tabi.simdi bulunduğun yerde gitsen ilacın dozunu falan ayarlar mı acaba?bazı sabahlar gelir gibi oluyor bana da depresyon ,aklım gidiyor valla.yine sabahları mı basıyor seni akşam ve gece nasılsın?Malesef benim pskiyatri babamların kaldığı şehirde ben şuan evimdeyim. Gidemiyorum şuan. Ruhum ölüyor resmen m.beauty ya
Yine sabahları basıyor ve gün boyu devam etti iki gündür. Çok bunaldım iyileşmek istiyorum bide kendi evimde çok zor oluyor böyleSeni düzenli takip eden artık tanıyan bir dr.olsa iyi olurdu tabi.simdi bulunduğun yerde gitsen ilacın dozunu falan ayarlar mı acaba?bazı sabahlar gelir gibi oluyor bana da depresyon ,aklım gidiyor valla.yine sabahları mı basıyor seni akşam ve gece nasılsın?
Depresyon yok şükürler olsun.sinir ve takıntılar arttı..Yine sabahları basıyor ve gün boyu devam etti iki gündür. Çok bunaldım iyileşmek istiyorum bide kendi evimde çok zor oluyor böylesen nasılsın canım
Keşke benimde öyle olsaydı.. İyi ki varsın, varsınız ya.. Dilerdim ki yaşamayın bu sıkıntıları ama anlayan birilerinin olması çok iyi geliyorDepresyon yok şükürler olsun.sinir ve takıntılar arttı..
Canım aynıyım genel ama gün içinde bikaç saat iyi olduğum oluyor. Esas sen nasılsın tatlım ?
ben daha iyim arkdasım işe başladım çocuklarla ugrasıyorum daha iyi geliyor bana inşallah sizler gbi bende anne adayı olacagım günü bekliyorum kıymetini bilemedim rabbim inşallah yeniden nasip eder cnm sen nasılsınKuzum ben de seni düşünüyordum,tam yazacaktım sen yazmışsın yine,iyi olmaya uğraşıyorum canım,sen nasılsın?
bol bol dua arkadasım keşke bende sizin gbi bu konulardan muzdarip olmayı yeminle isterdim kıymetini bilemedim arkdasımCanım aynıyım genel ama gün içinde bikaç saat iyi olduğum oluyor. Esas sen nasılsın tatlım ?
Canım adına çok sevindim. Tabiki anne olacaksin biiznillah. Ama önce tedavini ol ruhun iyileşsin. Sonra bebişini al kucağına. Biliyorsun çok çektin. Görüyorsun bizde çekiyoruz. Ben tedavi olmadan hamile kaldım.ben daha iyim arkdasım işe başladım çocuklarla ugrasıyorum daha iyi geliyor bana inşallah sizler gbi bende anne adayı olacagım günü bekliyorum kıymetini bilemedim rabbim inşallah yeniden nasip eder cnm sen nasılsın
Kime anlatabiliyoruz ki kimse anlamıyor.takma kafana bişey diyolar yaa,gez,dolaş,alışveriş yap diyenler..diyorum tat almıyorum ki hicbirsey hissetmiyorum ki,tum duygularının yok oldugunu düşün ve bu elinde degil diyorum.depresyon içi boşaltılmış bir kavram olmuş malesef.her cani sıkılan,kederlenen,aşk acısi yaşayan etgen vs.yaşamak istemiyorum yeaahh hayat .oktan moruk depresyondayım ben diyen diyene.bir de aa haplar iyi değil,icilmesine karşıyım diyenler.tevekkül et şükürsüzlukten zayıf imandan diyenler.grip olunca tevekkülle mi iyileşiyorlar,midesi ağrıyan dua mi ediyor.ben namazımda zikirimdeydim.bu hastalik hicbirsey yaptirmiyor.yaşamıyorlar bunu ahkam kesiyorlar bir de.bizi bile isteye basini onune egip ota .oka kederlenen insanlar sanıyorlar.şımarıklıkla hayatta ne dertler var deyip dertsizlikle suclayanlar dahi var.o yuzden bizi biz anlarız.Keşke benimde öyle olsaydı.. İyi ki varsın, varsınız ya.. Dilerdim ki yaşamayın bu sıkıntıları ama anlayan birilerinin olması çok iyi geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?