Panik Atak Yaşayan Hamileler, Hamile adayları...

Ne kötü birşeymiş bu depresyon,korku...Beni yoruyor,bıktırıyor ve korkutuyor.

Hepimiz aynıyız kızlar çok düşünmek geleceği düşünmekten yoruldum. Hamileliğe hazır değilmişim gibiyim hala. İlaç kullanmasam herhalde hiç bişey yapamayacakmışım. Arada ataklarım oluyor beyin düşünüyor sonra hoop atak yaşarken buluyorum kendimi. Hayırlısıyla evime donebilsem onun derdi sardı beni. Bide ne iş yaparsam yapıyım canım sıkılıyor hep ya anlamadım boğuluyorum sanki.

Belinden vurulan iğne cooook az acıtıyor, ayni damar yolu açma gibi, zaten ayakların direk beton gibi oluyor, kaldırmak istiyorsun kalkmıyor, zaten heyecandan bisey düşünemiyorsun, korkarım ağlarım bayılırım diyodum hiçbişey olmadı zaten koşturuyor seni sen konuşurken bebek çıkıyor, kucağına alınca aşık oluyorsun, normalde ben çocuklardan nefret ederim ama kızıma aşığım, bebek yaninda evdeysen ohooo zaman hemen geçiyor :) sakin ol, stres yapma.

Malesef benim pskiyatri babamların kaldığı şehirde ben şuan evimdeyim. Gidemiyorum şuan. Ruhum ölüyor resmen m.beauty ya
Seni düzenli takip eden artık tanıyan bir dr.olsa iyi olurdu tabi.simdi bulunduğun yerde gitsen ilacın dozunu falan ayarlar mı acaba?bazı sabahlar gelir gibi oluyor bana da depresyon ,aklım gidiyor valla.yine sabahları mı basıyor seni akşam ve gece nasılsın?

Yine sabahları basıyor ve gün boyu devam etti iki gündür. Çok bunaldım iyileşmek istiyorum bide kendi evimde çok zor oluyor böyle sen nasılsın canım

Canım aynıyım genel ama gün içinde bikaç saat iyi olduğum oluyor. Esas sen nasılsın tatlım ?
Kuzum ben de seni düşünüyordum,tam yazacaktım sen yazmışsın yine,iyi olmaya uğraşıyorum canım,sen nasılsın?
ben daha iyim arkdasım işe başladım çocuklarla ugrasıyorum daha iyi geliyor bana inşallah sizler gbi bende anne adayı olacagım günü bekliyorum kıymetini bilemedim rabbim inşallah yeniden nasip eder cnm sen nasılsın

Canım adına çok sevindim. Tabiki anne olacaksin biiznillah. Ama önce tedavini ol ruhun iyileşsin. Sonra bebişini al kucağına. Biliyorsun çok çektin. Görüyorsun bizde çekiyoruz. Ben tedavi olmadan hamile kaldım.

Keşke benimde öyle olsaydı.. İyi ki varsın, varsınız ya.. Dilerdim ki yaşamayın bu sıkıntıları ama anlayan birilerinin olması çok iyi geliyor
Kime anlatabiliyoruz ki kimse anlamıyor.takma kafana bişey diyolar yaa,gez,dolaş,alışveriş yap diyenler..diyorum tat almıyorum ki hicbirsey hissetmiyorum ki,tum duygularının yok oldugunu düşün ve bu elinde degil diyorum.depresyon içi boşaltılmış bir kavram olmuş malesef.her cani sıkılan,kederlenen,aşk acısi yaşayan etgen vs.yaşamak istemiyorum yeaahh hayat .oktan moruk depresyondayım ben diyen diyene.bir de aa haplar iyi değil,icilmesine karşıyım diyenler.tevekkül et şükürsüzlukten zayıf imandan diyenler.grip olunca tevekkülle mi iyileşiyorlar,midesi ağrıyan dua mi ediyor.ben namazımda zikirimdeydim.bu hastalik hicbirsey yaptirmiyor.yaşamıyorlar bunu ahkam kesiyorlar bir de.bizi bile isteye basini onune egip ota .oka kederlenen insanlar sanıyorlar.şımarıklıkla hayatta ne dertler var deyip dertsizlikle suclayanlar dahi var.o yuzden bizi biz anlarız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…