Kıymetini bildiğin tadına vararak daha güzel bir hamilelik yaşayacaksın Allahın izniyle canım.herşeyde bir hayır var unutma canım.bol bol dua arkadasım keşke bende sizin gbi bu konulardan muzdarip olmayı yeminle isterdim kıymetini bilemedim arkdasım
Aynen katiliyorum sana yasamayan bilemez istedigin kadar anlat sen o yuzden ben artik kimseye derdimi anlatmiyorum ihtiyacim da yok cok sukur sizler varsiniz esime bile yansitmiyorum cocuklarima ama icimde resmen firtinalar kopuyo ama onlar anlayamazlar anlatsak ne olcak kiKime anlatabiliyoruz ki kimse anlamıyor.takma kafana bişey diyolar yaa,gez,dolaş,alışveriş yap diyenler..diyorum tat almıyorum ki hicbirsey hissetmiyorum ki,tum duygularının yok oldugunu düşün ve bu elinde degil diyorum.depresyon içi boşaltılmış bir kavram olmuş malesef.her cani sıkılan,kederlenen,aşk acısi yaşayan etgen vs.yaşamak istemiyorum yeaahh hayat .oktan moruk depresyondayım ben diyen diyene.bir de aa haplar iyi değil,icilmesine karşıyım diyenler.tevekkül et şükürsüzlukten zayıf imandan diyenler.grip olunca tevekkülle mi iyileşiyorlar,midesi ağrıyan dua mi ediyor.ben namazımda zikirimdeydim.bu hastalik hicbirsey yaptirmiyor.yaşamıyorlar bunu ahkam kesiyorlar bir de.bizi bile isteye basini onune egip ota .oka kederlenen insanlar sanıyorlar.şımarıklıkla hayatta ne dertler var deyip dertsizlikle suclayanlar dahi var.o yuzden bizi biz anlarız.
Vallahi çok doğru yaa. O kadar saçma sapan çözüm yolları sunuyorlar ki gez toz alışveriş yap dediğin gibi nereye yapayım Allah aşkına ruhum hasta benim. Hele o iman zayıflığı ve şımarıklık ithamları yokmu.. Allah tan belanımı istiyorsun atandın sevdiğin adamla evlendin üstüne hamilesin daha ne olsunmuş. Tabiki şifayi veren Allah tabiki elimizden geldiğince zikir çekip dua ediyoruz ama sadece bunlarla iyileşilmezki dediğin gibi diğer hastalıklarda oturup sadece dua mı ediyorlar. Ben tek kızım, beni çok şuçluyorlar her istediğin oluyor o yüzden doyumsuzluk yaşadığından oluyor diye.Kime anlatabiliyoruz ki kimse anlamıyor.takma kafana bişey diyolar yaa,gez,dolaş,alışveriş yap diyenler..diyorum tat almıyorum ki hicbirsey hissetmiyorum ki,tum duygularının yok oldugunu düşün ve bu elinde degil diyorum.depresyon içi boşaltılmış bir kavram olmuş malesef.her cani sıkılan,kederlenen,aşk acısi yaşayan etgen vs.yaşamak istemiyorum yeaahh hayat .oktan moruk depresyondayım ben diyen diyene.bir de aa haplar iyi değil,icilmesine karşıyım diyenler.tevekkül et şükürsüzlukten zayıf imandan diyenler.grip olunca tevekkülle mi iyileşiyorlar,midesi ağrıyan dua mi ediyor.ben namazımda zikirimdeydim.bu hastalik hicbirsey yaptirmiyor.yaşamıyorlar bunu ahkam kesiyorlar bir de.bizi bile isteye basini onune egip ota .oka kederlenen insanlar sanıyorlar.şımarıklıkla hayatta ne dertler var deyip dertsizlikle suclayanlar dahi var.o yuzden bizi biz anlarız.
inşallah rabbimin izniyle o günlerde gelir sizleride merak ediyorum alıştım çokKıymetini bildiğin tadına vararak daha güzel bir hamilelik yaşayacaksın Allahın izniyle canım.herşeyde bir hayır var unutma canım.
şu an hiç bi ilaç içmiyorum kendimi iyileştirmeye çalıştırıyorum ilaç içerken hamile kaldıım için bu konudada kendimi suçluyorum kanımdan tamamen gtsin istiyorum eşimde içmemi istemiyor ilaçları oun için savaş veriyorumCanım adına çok sevindim. Tabiki anne olacaksin biiznillah. Ama önce tedavini ol ruhun iyileşsin. Sonra bebişini al kucağına. Biliyorsun çok çektin. Görüyorsun bizde çekiyoruz. Ben tedavi olmadan hamile kaldım.
Dedim ya biz bile isteye kötü ve olumsuz düsünüp yogun can sıkıntısı yaşıyoruz onlara göre.beynin kimyası bozuluyor,gerekli hormonları üretemiyor,salgılayamıyor senin o ictigin kahveden aldığın haz,sevdiğine şefkatin bile bundan bilmiyorlar kii..ben bilmiyor muyum Allahım bana lütfetti bebek verdi,isim var cok sükür ama kalp gibi bobrek gibi beyin de hastalanır,ruh ta çöker,sinir sistemi de çöker...Vallahi çok doğru yaa. O kadar saçma sapan çözüm yolları sunuyorlar ki gez toz alışveriş yap dediğin gibi nereye yapayım Allah aşkına ruhum hasta benim. Hele o iman zayıflığı ve şımarıklık ithamları yokmu.. Allah tan belanımı istiyorsun atandın sevdiğin adamla evlendin üstüne hamilesin daha ne olsunmuş. Tabiki şifayi veren Allah tabiki elimizden geldiğince zikir çekip dua ediyoruz ama sadece bunlarla iyileşilmezki dediğin gibi diğer hastalıklarda oturup sadece dua mı ediyorlar. Ben tek kızım, beni çok şuçluyorlar her istediğin oluyor o yüzden doyumsuzluk yaşadığından oluyor diye.
Ah kuzum böyle düşünme bak bizim kanımızda da ilaç dolaşıyor ve içiyoruz hamile hamile.. Yaşadığın bebeğinin kaderiydi. Tabiki ilaçsız atlatabilsen ne ala. Ama ihtiyacın olursa suçluluk duyup daha da kötüye gitme derim.şu an hiç bi ilaç içmiyorum kendimi iyileştirmeye çalıştırıyorum ilaç içerken hamile kaldıım için bu konudada kendimi suçluyorum kanımdan tamamen gtsin istiyorum eşimde içmemi istemiyor ilaçları oun için savaş veriyorum
şu an hiçbişi sağlıklı düşünemiyorum ki hiç aklıma gelmeyen bi sebepten kaybettm bebeğimi böle olması gerekiyodu belkideAh kuzum böyle düşünme bak bizim kanımızda da ilaç dolaşıyor ve içiyoruz hamile hamile.. Yaşadığın bebeğinin kaderiydi. Tabiki ilaçsız atlatabilsen ne ala. Ama ihtiyacın olursa suçluluk duyup daha da kötüye gitme derim.
Bende tek cocugum ya banada dıyorlarVallahi çok doğru yaa. O kadar saçma sapan çözüm yolları sunuyorlar ki gez toz alışveriş yap dediğin gibi nereye yapayım Allah aşkına ruhum hasta benim. Hele o iman zayıflığı ve şımarıklık ithamları yokmu.. Allah tan belanımı istiyorsun atandın sevdiğin adamla evlendin üstüne hamilesin daha ne olsunmuş. Tabiki şifayi veren Allah tabiki elimizden geldiğince zikir çekip dua ediyoruz ama sadece bunlarla iyileşilmezki dediğin gibi diğer hastalıklarda oturup sadece dua mı ediyorlar. Ben tek kızım, beni çok şuçluyorlar her istediğin oluyor o yüzden doyumsuzluk yaşadığından oluyor diye.
bol bol dua arkadasım keşke bende sizin gbi bu konulardan muzdarip olmayı yeminle isterdim kıymetini bilemedim arkdasım
Evet anlamıyorlar,zaten anlatmaya da çalışmıyorum artık kimseye kaçar oldum.Yoruldum çünkülerden amalardan açıklama yaparken.''Bak o da çok sıkıntılı hamilelik geçirdi,evet biliyorum ama ben...''Sen beni hiç dinledin mi ne kadar sıkıntı çektiğimi hiç hissettin mi ki...Kime anlatabiliyoruz ki kimse anlamıyor.takma kafana bişey diyolar yaa,gez,dolaş,alışveriş yap diyenler..diyorum tat almıyorum ki hicbirsey hissetmiyorum ki,tum duygularının yok oldugunu düşün ve bu elinde degil diyorum.depresyon içi boşaltılmış bir kavram olmuş malesef.her cani sıkılan,kederlenen,aşk acısi yaşayan etgen vs.yaşamak istemiyorum yeaahh hayat .oktan moruk depresyondayım ben diyen diyene.bir de aa haplar iyi değil,icilmesine karşıyım diyenler.tevekkül et şükürsüzlukten zayıf imandan diyenler.grip olunca tevekkülle mi iyileşiyorlar,midesi ağrıyan dua mi ediyor.ben namazımda zikirimdeydim.bu hastalik hicbirsey yaptirmiyor.yaşamıyorlar bunu ahkam kesiyorlar bir de.bizi bile isteye basini onune egip ota .oka kederlenen insanlar sanıyorlar.şımarıklıkla hayatta ne dertler var deyip dertsizlikle suclayanlar dahi var.o yuzden bizi biz anlarız.
Alışveriş falan yapmak nerde o günler.Ben hamileyken alışveriş yapmak bana iyi gelirdi diyenler ama ben zaten alışveriş yapamıyorum ki iyi gelsin.Tek pantolonla kaldım ortada valla.Ne gücüm ne takatim kaldı sanki,ilerleyen zamanda daha da iyi olmayı hamileliğe alışmayı beklerken neden böyle oluyor anlamıyorum.Vallahi çok doğru yaa. O kadar saçma sapan çözüm yolları sunuyorlar ki gez toz alışveriş yap dediğin gibi nereye yapayım Allah aşkına ruhum hasta benim. Hele o iman zayıflığı ve şımarıklık ithamları yokmu.. Allah tan belanımı istiyorsun atandın sevdiğin adamla evlendin üstüne hamilesin daha ne olsunmuş. Tabiki şifayi veren Allah tabiki elimizden geldiğince zikir çekip dua ediyoruz ama sadece bunlarla iyileşilmezki dediğin gibi diğer hastalıklarda oturup sadece dua mı ediyorlar. Ben tek kızım, beni çok şuçluyorlar her istediğin oluyor o yüzden doyumsuzluk yaşadığından oluyor diye.
Uzmanlar diyor ki diye söze başlamaktan nefret ediyorum artık ama,ilk 2 yıl tek kişi ile büyümesi çocuğun gelişimi için önemli diyorlar.Mecbur kalınırsa kreş de alternatif tabi en azından güvenlik açısından her şey göz önünde oluyor.Ben de aynı plan içerisindeyim,kreşler nasıl ki bu konuda?
Altına pijama giyilmiyor ciplaksin kanamani kontrol ediyorlar, sonra sonda çıkıyor sonra bebek bezinin kenarlarını yırtıp orkit gibi takip pijama giydiritorlar. Gecelik üşütür bence pijama çorap al bebeğe 2 kundak al. Ağız bezi al.2 takim pijama al önü düğmeli olsun ki rahat emzirsin.
Altına pijama giyilmiyor ciplaksin kanamani kontrol ediyorlar, sonra sonda çıkıyor sonra bebek bezinin kenarlarını yırtıp orkit gibi takip pijama giydiritorlar. Gecelik üşütür bence pijama çorap al bebeğe 2 kundak al. Ağız bezi al.2 takim pijama al önü düğmeli olsun ki rahat emzirsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?