Panik Atak Yaşayan Hamileler, Hamile adayları...

Ela gelince geçecek, kesin konuşuyorum :)
İnş, ağzından bal damlıyor.Artık dr.u mu aradım ben premature annesiyim güçlü olmam gerek, niye böyle oldum diye, dedi hem yaşadıkların ağırdı hemde ilacı değiştirdik,daha yeni almaya başladın sabır dedi.

Son düzenleme:
Ben de ikinci çok istiyorum ama ilacı bırakır bırakmaz başa dönüyorumAllahyardımcımız olsunnn.

Tabiki, acilen ameliyat, ondan uzakta uyumak anne oldun ama sarılamiyorsun, zor şeyler. Bak gör onunla yasamaya başla ne okb ne stres depresyon alayı hic kalır.

1. Buçuk ay önce ben de bu platformdaydim cnm ben de senin durumunu yaşadım kolay değil Allah yardım etsin herkese hala içim bir cız ediyor burkuluyor ara sıra hala agliyorum ne yapalım Rabbim yazmis daha zorlarini yasatmasin inşallah

Canım nasılsın aklımdan geçiyordun yazmışsın,özledik seni...

Tabiki, acilen ameliyat, ondan uzakta uyumak anne oldun ama sarılamiyorsun, zor şeyler. Bak gör onunla yasamaya başla ne okb ne stres depresyon alayı hic kalır.
Vallaha inş cnm, hastaneye gidiyorum ama birşey anlamıyorum ki, buda beni korkutuyor ve üzüyor.Acaba diyorum benimseyemedim mi?
Saçma sapan şeyler kafamda zaten okb kafada de saçma sapan şeyler uydırmaya meyilli oluyor.
Çok saol desteğin için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…