ilaca alışma evresi mi acaba?Bana da olmuştu..Hamileyken selectra kullandım şimdi paxile geçtim,ya 2-3 haftadır paxile devam ediyorum sürekli iniş çıkışlar var.Depresyondan bıktım, ilaçtan mı anlamıyorumda.
Ela gelince geçecek, kesin konuşuyorum :)Hamileyken selectra kullandım şimdi paxile geçtim,ya 2-3 haftadır paxile devam ediyorum sürekli iniş çıkışlar var.Depresyondan bıktım, ilaçtan mı anlamıyorumda.
İnş, ağzından bal damlıyor.Artık dr.u mu aradım ben premature annesiyim güçlü olmam gerek, niye böyle oldum diye, dedi hem yaşadıkların ağırdı hemde ilacı değiştirdik,daha yeni almaya başladın sabır dedi.Ela gelince geçecek, kesin konuşuyorum :)
Ben de ikinci çok istiyorum ama ilacı bırakır bırakmaz başa dönüyorumAllahyardımcımız olsunnn.Ben de hep korkmuştum kızlar 2.yi düşünmekten bile.Ama eğer düşünüyorsanız çok geçiktirmeyin herkes için geçerli değil tabi ama yaş ilerledikçe zor oluyormuş en azından benim için öyle oldu.
Tabiki, acilen ameliyat, ondan uzakta uyumak anne oldun ama sarılamiyorsun, zor şeyler. Bak gör onunla yasamaya başla ne okb ne stres depresyon alayı hic kalır.İnş, ağzından bal damlıyor.Artık dr.u mu aradım ben premature annesiyim güçlü olmam gerek, niye böyle oldum diye, dedi hem yaşadıkların ağırdı hemde ilacı değiştirdik,daha yeni almaya başladın sabır dedi.
canım her işini kendi görüyor değil mi insan sezaryandan sonra?Tabiki, acilen ameliyat, ondan uzakta uyumak anne oldun ama sarılamiyorsun, zor şeyler. Bak gör onunla yasamaya başla ne okb ne stres depresyon alayı hic kalır.
1. Buçuk ay önce ben de bu platformdaydim cnm ben de senin durumunu yaşadım kolay değil Allah yardım etsin herkese hala içim bir cız ediyor burkuluyor ara sıra hala agliyorum ne yapalım Rabbim yazmis daha zorlarini yasatmasin inşallahbende sizin gbiydim daha gecen hafta şu anda size özeniyorum ama canımdan da bezmiştim ben yine canımdan bezmek istiyorum ne kadar kıymetli oldugunu kaybedincre anladım ben dedğin gbi belki de sağlıksız bebekler böle oluyo offf içim okadar kötü ki anlatamam buraya yazıyorum az da olsa rahatlıyorum şimdi işe başlıycam rabbim bi yerden aglatırken bi yerden güldüryrm aylardr iş arıyodum hamile kalınca bırakmıştım iş aramıyo hayırlısı buymuş belkide rabbim daha kötüsünden korsun hepimizi inşallah
Canım nasılsın aklımdan geçiyordun yazmışsın,özledik seni...1. Buçuk ay önce ben de bu platformdaydim cnm ben de senin durumunu yaşadım kolay değil Allah yardım etsin herkese hala içim bir cız ediyor burkuluyor ara sıra hala agliyorum ne yapalım Rabbim yazmis daha zorlarini yasatmasin inşallah
Yok canım biri yemeğini bulasigini yapmalı, zaten çocuktan vakit bulamıyorsun. Ben bugün yüzümü yıkamayı bile unutmusum.canım her işini kendi görüyor değil mi insan sezaryandan sonra?
İyiyim cnm sizler nasilsiniz Selda53 mesaj atmış sağolsun ben de bi girip buraya ugrayim dedimCanım nasılsın aklımdan geçiyordun yazmışsın,özledik seni...
Yazacaktım selda yazmış:)aynıyız canım korkular depresyonlar :))İyiyim cnm
İyiyim cnm sizler nasilsiniz Selda53 mesaj atmış sağolsun ben de bi girip buraya ugrayim dedim
Ben de panik ilacina başladım yeniden olmuyor şimdi pek takmiyorum herseyi kafaya biraz rahatlatıyor yoksa ağlar dururdum hepYazacaktım selda yazmış:)aynıyız canım korkular depresyonlar :))
Dreamy07 doğum yapmışsın cnm Allah analı babalı sağlıklı bir şekilde büyütsun cnmTabiki, acilen ameliyat, ondan uzakta uyumak anne oldun ama sarılamiyorsun, zor şeyler. Bak gör onunla yasamaya başla ne okb ne stres depresyon alayı hic kalır.
Gel uğra buraya kuzum yaz yine...Ben de panik ilacina başladım yeniden olmuyor şimdi pek takmiyorum herseyi kafaya biraz rahatlatıyor yoksa ağlar dururdum hep
Vallaha inş cnm, hastaneye gidiyorum ama birşey anlamıyorum ki, buda beni korkutuyor ve üzüyor.Acaba diyorum benimseyemedim mi?Tabiki, acilen ameliyat, ondan uzakta uyumak anne oldun ama sarılamiyorsun, zor şeyler. Bak gör onunla yasamaya başla ne okb ne stres depresyon alayı hic kalır.
Benim kızım evde değil ama banyo yapmaya zaman bulamıyorum eve gelse ne olur düşünemiyorum :)Yok canım biri yemeğini bulasigini yapmalı, zaten çocuktan vakit bulamıyorsun. Ben bugün yüzümü yıkamayı bile unutmusum.
Aslında ben yapıyorum, yanımda yardımcım yok.Ama ela eve geldiğinde ne yapcam bilemiyorum :)canım her işini kendi görüyor değil mi insan sezaryandan sonra?
Dr.a gittin mi?Yine ağrımm var offfffffff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?