Yarın gidicem soylicem belime falan ağrı giriyor yoruluyor muyum anlamadım yaDr.a gittin mi?
Ne zaman geliyordu fıstığımız nisan sonu muydu?Aslında ben yapıyorum, yanımda yardımcım yok.Ama ela eve geldiğinde ne yapcam bilemiyorum :)
Sağol bitanemDreamy07 doğum yapmışsın cnm Allah analı babalı sağlıklı bir şekilde büyütsun cnm
Bak bi gelsin ohooo :) benimseyemem deme herşey değişecek daha güzel keyifli mutlu olacaksınBenim kızım evde değil ama banyo yapmaya zaman bulamıyorum eve gelse ne olur düşünemiyorum :)
amin cnm bnm sizlerede sağlıklı bir doğum yapmayı nasip etsin rabbim inşallahdido _dido Allahım en kısa zamanda sağlıklı hayırlı evlat versin canım sana.
amin inşallah rabbim sabır versin bizlere inşallah o güzel şansı tekrar yaşatmayı nasip eder rabbim ben donmuş gbiyim ne aglayabiliyorum ne dogru düzgün konusabiliyorum sanki bunları ben yasamamısım sanki hiç hamil kalmamışım o güzelliğin kıymetini bilmeyi nasip etsin inşallah rabbim1. Buçuk ay önce ben de bu platformdaydim cnm ben de senin durumunu yaşadım kolay değil Allah yardım etsin herkese hala içim bir cız ediyor burkuluyor ara sıra hala agliyorum ne yapalım Rabbim yazmis daha zorlarini yasatmasin inşallah
Amin canım.amin inşallah rabbim sabır versin bizlere inşallah o güzel şansı tekrar yaşatmayı nasip eder rabbim ben donmuş gbiyim ne aglayabiliyorum ne dogru düzgün konusabiliyorum sanki bunları ben yasamamısım sanki hiç hamil kalmamışım o güzelliğin kıymetini bilmeyi nasip etsin inşallah rabbim
Senin ağzındn bunları duymak güzel :)Bak bi gelsin ohooo :) benimseyemem deme herşey değişecek daha güzel keyifli mutlu olacaksın
Uyurken gülüyorlar, agliyorlar suratına bakıp duruyorsun aşk gibi :)Senin ağzındn bunları duymak güzel :)
Canım 2 hafta daha kalır.Ne zaman geliyordu fıstığımız nisan sonu muydu?
Az kalmış:))Canım 2 hafta daha kalır.
Evet uyurken gülmesi benimde dikkatimi çekti, hep uyuyor ama uyuyada eli ayağı hep oynuyor, ayy bugün bir zıbın giydirmişler içüne düşmüş :) yeni doğan zıbını ama büyük gelmiş :)Uyurken gülüyorlar, agliyorlar suratına bakıp duruyorsun aşk gibi :)
Paxera pekiiiiiiiKızlar paxil ve lustrali premature çocuk dr.una sordum hastanede, iç birşey olmaz dedi.
Cnm onu sormadım ya.Paxera pekiiiiiii
Paxille aynı etken maddesi diyorlar tam da bilmiyorumCnm onu sormadım ya.
Maşallah demekki hareketli, o kendini toparlar sana gelir, kilo almış miEvet uyurken gülmesi benimde dikkatimi çekti, hep uyuyor ama uyuyada eli ayağı hep oynuyor, ayy bugün bir zıbın giydirmişler içüne düşmüş :) yeni doğan zıbını ama büyük gelmiş :)
Çok şükürKızlar paxil ve lustrali premature çocuk dr.una sordum hastanede, iç birşey olmaz dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?