Panik Atak Yaşayan Hamileler, Hamile adayları...

Slm kizlar tesaduf buldum bu sayfayi bende depresyon ve panik atak hastasiyim 10 yil oldu aralikli araliksiz hap kullandim hatta 4 gun once kendime soz verdim icmiyorum artik zor oluyo beynim bulanik acayip bi haldeyim ama vucudum alisacak insh cevremdekiler evlenince gecer diyoladi ama alakasi yok hep pesimde 2,5 senelik evliyim bi yikimida evlenince yasadim kizlar bebegimiz olmuyo esim azosperm bebeklerinizin kiymetini cok cok bilin ben hasretim ona bir mucize bekliyorum artik hamis olanlar dua etsin bana nolur onlarin duasi kabul olurmus belki hamile olunca duzelirim diyordum ama allah nasip etmiyo iste daha anlatcak nelerim var ama buraya sigmaz mesala bu saat oldu uyku yok dahagozumde cok uzun oldu kusuruma bakmayin rabbim hepimizin yardimcisi olsun bu sayfayi bulabilirmiyim bi daha bilmiyorum hakkinizi helal edin

Evet uyurken gülmesi benimde dikkatimi çekti, hep uyuyor ama uyuyada eli ayağı hep oynuyor, ayy bugün bir zıbın giydirmişler içüne düşmüş :) yeni doğan zıbını ama büyük gelmiş :)
Maşallah Ela ya.Daha dur inşallah seni tanımaya başlasın sana bakışına aşık olacaksın annesi.

Ben de panik ilacina başladım yeniden olmuyor şimdi pek takmiyorum herseyi kafaya biraz rahatlatıyor yoksa ağlar dururdum hep
Çok iyi yapmışsın canım biran önce ilaca başlamakla.Sabretmeye çalışmak bazen işe yaramıyor ve daha kötü olabiliyorsun.,
Allahım sana da sağlık ve hayırlı evlat versin inşallah.

Ben de ikinci çok istiyorum ama ilacı bırakır bırakmaz başa dönüyorumAllahyardımcımız olsunnn.
Allah yardımcımız olsun.Etrafımdan hep dediler 2.yi yap biran önce diye ama ben cesaret edemedim,yaş 40 a vardı baktım pişman olacağım bir cearet ilaç kullanırım ne yapayım bir ben değilim ilaç kullanan dedim.Öyle böyle derken işte 7. ayı doldurdum inşallah.
Eğer düşünüyorsan doktorunla konuş ve fazla vakit geçirmeden hamileliği düşün.Düşünmüyorsan da Allahım olan yavrularımıza hayırlı uzun ömür versin,yeter bir tane ne yapalım bir sürü tek çocuklu aile hayatta.

Benim kızım evde değil ama banyo yapmaya zaman bulamıyorum eve gelse ne olur düşünemiyorum :)
O zaman da mecburi olan işleri yaparsın canım merak etme,Elaya bak yeter boşver gerisini.Ev dağılmış tozluymuş kime ne.Onun baslenmesi temizliği yeter zaten daha ne olsun.Başkaları da ne bulursa yesin giysin dersin.

amin cnm bnm sizlerede sağlıklı bir doğum yapmayı nasip etsin rabbim inşallah
Amin canım inşallah,Allahım sana da hayırlı,sağlıklı evlat nasip etsin inşallah.

Allahım hayırlı evlat versin canım,azosperm ne demek bilmiyorum ama herşeyin bir çaresi vardır eminim.Ama herşeyin başı sağlık hiç kendini üzme.Biz burdayız artık herkes birbirini arar oldu destek vermek ve almak için.

Yine ağrımm var offfffffff
Benımde dun gece cok sıddetlı agrım vardı dogum sancısı gıbı dıcem ama nasıl bısey bılmıyorum kemıklerım kırılıyo gıbı karnım agırıyodu cok korktum erken dogum dıye gectı sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…