Panik Atak Yaşayan Hamileler, Hamile adayları...

Bilmiyorum stresten mi benim de dün karnım gerildi kasıldı,bebek dayandı sanki çıkmak istiyordu karnımdan,öyle oldukça ben daha çok korktum ve gerildim.
Galiba midedeki gaz şişkinlik de bu tarz sıkıntılara yol açıyor.Bilmiyorum ki hangi durumlarda doktora başvurmamız gerekiyor.

O dedıgın gerılme baskı bendede nerdeyse her aksam yemekten sonra oluyor aksamları o yuzden yuruyus yapıyorum yuruyusun faydasını goruyorum bh anlamda akupunturada devam bır yandan dun gıtmedım ondanmı agrım oldu bılmıyorum ama kızlar vaktınız varsa yuruyus yapın sımdı yogayada basladık haftada 3 gun cd var ordan baka baka yapıyorum kendınızı saglıklı hıssettırıyor ruhen ve bedenen sporun faydasına bukadar ınanmazdım ama hamılelıkte ınandım

Benim dr.umda yürüyüş önermişti.Karnım çok geriliyordu.

Bilmiyorum canım ya ben çok isteksizim bu konularda,canım istemeyince de eziyet haline geliyor.Zaten midemde şişkinlik varken yürüyüş eziyet haline geliyor bana.

Kızlar azcık kendime geleyim diye isteksizde olsam kuaföre geldim.
Saçımı boyatıp gestireceğim, bu arada hamilelikte devam ettiğiniz ilaca devam edebiliyorsanız edin,vallaha ben değiştirdim vucut ona alışmaya çalışıyor bir iyiyim bir kötü.

İyi yapmışsın gitmekle nasıl buldun o gücü kendinde. Ya lustralden daha iyi diyorlar paxil için alışma sürecinde olabilirsin. Seni sıkı takip edicem paxil kullanmak istediğimden inşallah iyiye doğru gidersin canım

Birde lütfen benim durumumu asla kendinize referans almayın, şunu demeyin hamilelikten sonra yine mi depresyon geçireceğiz.

1. Ben ilacımı değiştirdim, daha önce denemediğim ilacı kullanıyorum.Fayda edecekmi onuda bilmiyorum.
2. HELLP sendrom, geçirdim, ve hamilelikte en ağır hastalık,ölümle burun buruna geldim.Bu bile bir travma,
3. Bebeğim yanımda değil.

Bunlar önemli etkenler olduğunu düşünüyorum.

Cnm belki bana etki etmeyecek, sana edecek vucutlar farklı ama tabi etkisini burda yazarım, %100 etkisini göremedim 30 mg a yeni çıktım, dr.u dün aradım daha yeni biraz sabret dedi. Birde yanında başka ilaç başladı ama ben daha başlayamadım korkudan :)

Çok iyi yapmışsın canım,kendini daha iyi hissedeceğine inanıyorum.Evet sabret canım kolay değil lohusalıkda.40 gün derler ya eskiler inşallah 40 güne varmaz daha da iyi olacaksın.
Şu an ben lustral kullanıyorum ama halen kendime gelemedim vücut savunmaya geçiyor sanki.Beynim de acaba neden oluyor sıkıntım tansiyonum mu yükseldi,aha erken doğum mu olacak beynimde saçma sapan düşünceler.Bu düşüncelermiz normal aslında anormal olan sürekli olması gibi gelmeye başladı bana.

Bu arada ben daha önce paxil kullanmıştım çok iyi gelmişti bilmiyorum belki mevsimin de etkisi olabilir mi ilaçların vücudumuzda yaptığı etkiler.

Bu arada ben daha önce paxil kullanmıştım çok iyi gelmişti bilmiyorum belki mevsimin de etkisi olabilir mi ilaçların vücudumuzda yaptığı etkiler.

Cnm senim üçin daha çok erken ortalama 2 hafta olmuş 50mg a başlayalı, sen daha 2 haftaya ancak kendine gelirsin, benim içinde dr. Dedi 2 hafta daha bekleyelim.

Haklısın bünyeden bünyeye değişiyor 15 günü geçtimi kullandığın ? En azından ilk yan etkileri bitmiş olur

Evet canım tespitlerin bence de çok doğru.Bence çok iyi gidiyorsun ve daha da iyi olacaksın.Paxil de çok iyi gelecek sana.

Lustral bende 1 ayda ancak etki etti. Ha şimdi mükemmelmiyim değilim ama o ilk halime şükürler olsun. 50 mg yetmiyor hormonlu bünyeye tabi.

Hangi ilacı verdi ek olarak?

İlacı bırakınca hamilelik olmuştu sende de mi canım?. Ben çok istiyorum yaşım geçicek diye de korkuyorum ama doktor ilacı tamamen bırakmadan sakın düşünme diyo.bense bırakamıyorum..Bi cesarete ihtiyacım var benim De senin ilk kaç yaşında canım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…