- 14 Mayıs 2015
- 2.979
- 5.072
- 108
Bilmiyorum stresten mi benim de dün karnım gerildi kasıldı,bebek dayandı sanki çıkmak istiyordu karnımdan,öyle oldukça ben daha çok korktum ve gerildim.Benımde dun gece cok sıddetlı agrım vardı dogum sancısı gıbı dıcem ama nasıl bısey bılmıyorum kemıklerım kırılıyo gıbı karnım agırıyodu cok korktum erken dogum dıye gectı sonra
O dedıgın gerılme baskı bendede nerdeyse her aksam yemekten sonra oluyor aksamları o yuzden yuruyus yapıyorum yuruyusun faydasını goruyorum bh anlamda akupunturada devam bır yandan dun gıtmedım ondanmı agrım oldu bılmıyorum ama kızlar vaktınız varsa yuruyus yapın sımdı yogayada basladık haftada 3 gun cd var ordan baka baka yapıyorum kendınızı saglıklı hıssettırıyor ruhen ve bedenen sporun faydasına bukadar ınanmazdım ama hamılelıkte ınandımBilmiyorum stresten mi benim de dün karnım gerildi kasıldı,bebek dayandı sanki çıkmak istiyordu karnımdan,öyle oldukça ben daha çok korktum ve gerildim.
Galiba midedeki gaz şişkinlik de bu tarz sıkıntılara yol açıyor.Bilmiyorum ki hangi durumlarda doktora başvurmamız gerekiyor.
O dedıgın gerılme baskı bendede nerdeyse her aksam yemekten sonra oluyor aksamları o yuzden yuruyus yapıyorum yuruyusun faydasını goruyorum bh anlamda akupunturada devam bır yandan dun gıtmedım ondanmı agrım oldu bılmıyorum ama kızlar vaktınız varsa yuruyus yapın sımdı yogayada basladık haftada 3 gun cd var ordan baka baka yapıyorum kendınızı saglıklı hıssettırıyor ruhen ve bedenen sporun faydasına bukadar ınanmazdım ama hamılelıkte ınandım
Bilmiyorum canım ya ben çok isteksizim bu konularda,canım istemeyince de eziyet haline geliyor.Zaten midemde şişkinlik varken yürüyüş eziyet haline geliyor bana.O dedıgın gerılme baskı bendede nerdeyse her aksam yemekten sonra oluyor aksamları o yuzden yuruyus yapıyorum yuruyusun faydasını goruyorum bh anlamda akupunturada devam bır yandan dun gıtmedım ondanmı agrım oldu bılmıyorum ama kızlar vaktınız varsa yuruyus yapın sımdı yogayada basladık haftada 3 gun cd var ordan baka baka yapıyorum kendınızı saglıklı hıssettırıyor ruhen ve bedenen sporun faydasına bukadar ınanmazdım ama hamılelıkte ınandım
Ben çocukta sevmem ha.. Bakalım inşallahBi doğsun göreyim seni :)
İyi yapmışsın gitmekle nasıl buldun o gücü kendinde. Ya lustralden daha iyi diyorlar paxil için alışma sürecinde olabilirsin. Seni sıkı takip edicem paxil kullanmak istediğimden inşallah iyiye doğru gidersin canımKızlar azcık kendime geleyim diye isteksizde olsam kuaföre geldim.
Saçımı boyatıp gestireceğim, bu arada hamilelikte devam ettiğiniz ilaca devam edebiliyorsanız edin,vallaha ben değiştirdim vucut ona alışmaya çalışıyor bir iyiyim bir kötü.
İyi yapmışsın gitmekle nasıl buldun o gücü kendinde. Ya lustralden daha iyi diyorlar paxil için alışma sürecinde olabilirsin. Seni sıkı takip edicem paxil kullanmak istediğimden inşallah iyiye doğru gidersin canım
Çok iyi yapmışsın canım,kendini daha iyi hissedeceğine inanıyorum.Evet sabret canım kolay değil lohusalıkda.40 gün derler ya eskiler inşallah 40 güne varmaz daha da iyi olacaksın.Kızlar azcık kendime geleyim diye isteksizde olsam kuaföre geldim.
Saçımı boyatıp gestireceğim, bu arada hamilelikte devam ettiğiniz ilaca devam edebiliyorsanız edin,vallaha ben değiştirdim vucut ona alışmaya çalışıyor bir iyiyim bir kötü.
Bu arada ben daha önce paxil kullanmıştım çok iyi gelmişti bilmiyorum belki mevsimin de etkisi olabilir mi ilaçların vücudumuzda yaptığı etkiler.
Haklısın bünyeden bünyeye değişiyor 15 günü geçtimi kullandığın ? En azından ilk yan etkileri bitmiş olurCnm belki bana etki etmeyecek, sana edecek vucutlar farklı ama tabi etkisini burda yazarım, %100 etkisini göremedim 30 mg a yeni çıktım, dr.u dün aradım daha yeni biraz sabret dedi. Birde yanında başka ilaç başladı ama ben daha başlayamadım korkudan :)
Evet canım tespitlerin bence de çok doğru.Bence çok iyi gidiyorsun ve daha da iyi olacaksın.Paxil de çok iyi gelecek sana.Birde lütfen benim durumumu asla kendinize referans almayın, şunu demeyin hamilelikten sonra yine mi depresyon geçireceğiz.
1. Ben ilacımı değiştirdim, daha önce denemediğim ilacı kullanıyorum.Fayda edecekmi onuda bilmiyorum.
2. HELLP sendrom, geçirdim, ve hamilelikte en ağır hastalık,ölümle burun buruna geldim.Bu bile bir travma,
3. Bebeğim yanımda değil.
Bunlar önemli etkenler olduğunu düşünüyorum.
Lustral bende 1 ayda ancak etki etti. Ha şimdi mükemmelmiyim değilim ama o ilk halime şükürler olsun. 50 mg yetmiyor hormonlu bünyeye tabi.Bu arada ben daha önce paxil kullanmıştım çok iyi gelmişti bilmiyorum belki mevsimin de etkisi olabilir mi ilaçların vücudumuzda yaptığı etkiler.
Hangi ilacı verdi ek olarak?Cnm belki bana etki etmeyecek, sana edecek vucutlar farklı ama tabi etkisini burda yazarım, %100 etkisini göremedim 30 mg a yeni çıktım, dr.u dün aradım daha yeni biraz sabret dedi. Birde yanında başka ilaç başladı ama ben daha başlayamadım korkudan :)
Evet canım ya,çok istiyorum mutlu olmak,bulunduğum andan ve durumdan tad almak çokkkkkkkkk.Lustral bende 1 ayda ancak etki etti. Ha şimdi mükemmelmiyim değilim ama o ilk halime şükürler olsun. 50 mg yetmiyor hormonlu bünyeye tabi.
Haha süpermiş :) ben dövmezdim ama çokta sevmezdim.İyyy nefret ederdim, döverdim
Yine sülpir 50 mg.Hangi ilacı verdi ek olarak?
İlacı bırakınca hamilelik olmuştu sende de mi canım?. Ben çok istiyorum yaşım geçicek diye de korkuyorum ama doktor ilacı tamamen bırakmadan sakın düşünme diyo.bense bırakamıyorum..Bi cesarete ihtiyacım var benim DeAllah yardımcımız olsun.Etrafımdan hep dediler 2.yi yap biran önce diye ama ben cesaret edemedim,yaş 40 a vardı baktım pişman olacağım bir cearet ilaç kullanırım ne yapayım bir ben değilim ilaç kullanan dedim.Öyle böyle derken işte 7. ayı doldurdum inşallah.
Eğer düşünüyorsan doktorunla konuş ve fazla vakit geçirmeden hamileliği düşün.Düşünmüyorsan da Allahım olan yavrularımıza hayırlı uzun ömür versin,yeter bir tane ne yapalım bir sürü tek çocuklu aile hayatta.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?