- 14 Mayıs 2015
- 2.979
- 5.072
- 108
İlki 7,5 yaşında Allahım hayırlı uzun ömür versin yavrularımıza.İlacı bırakınca hamilelik olmuştu sende de mi canım?. Ben çok istiyorum yaşım geçicek diye de korkuyorum ama doktor ilacı tamamen bırakmadan sakın düşünme diyo.bense bırakamıyorum..Bi cesarete ihtiyacım var benim Desenin ilk kaç yaşında canım?
Ah canım biliyorum o isteği.. Allah büyük olacak inşallahEvet canım ya,çok istiyorum mutlu olmak,bulunduğum andan ve durumdan tad almak çokkkkkkkkk.
İnşallah canım İNŞALLAH.Ah canım biliyorum o isteği.. Allah büyük olacak inşallah
Bende sevmem, hayatında sevdiğim ilk çocuk.Ben çocukta sevmem ha.. Bakalım inşallah
Ben tiksinir ve döverdim :)Haha süpermiş :) ben dövmezdim ama çokta sevmezdim.
Bundan sonra dövemezsin artık :)Ben tiksinir ve döverdim :)
Hamile kalmanda mucize desene :)Ben tiksinir ve döverdim :)
Hayır geçmiyor. Yatakta dönerken bile acı veriyor. Doktor da yokmuş bikaç güne yola çıkıcam yine İstanbul'a kaldı galibaGeçmiş olsun,dinlenince geçiyor mu ağrıların.
Benim kronikleşti bi aydır var. İdrar yollarımda enfeksiyon vardı onun ağrısı dicem o başkaydı bu da başka belimi kitliyor sankiBenımde dun gece cok sıddetlı agrım vardı dogum sancısı gıbı dıcem ama nasıl bısey bılmıyorum kemıklerım kırılıyo gıbı karnım agırıyodu cok korktum erken dogum dıye gectı sonra
Biraz hareket edince ya da dinlenince azalmıyor mu ağrılarınBenim kronikleşti bi aydır var. İdrar yollarımda enfeksiyon vardı onun ağrısı dicem o başkaydı bu da başka belimi kitliyor sanki
Hayır azalmıyor yürürken falan çok acıyo ya bebeği de aşağıda hissediyorum. Genital bölgeme de vuruyor ağrıBiraz hareket edince ya da dinlenince azalmıyor mu ağrılarınozgrmzn ?
Bu ara ben de oluyor o tarif ettiğin ağrılardan ve karnımda da bebek sanki bir yere dayanıyor ve rahatsız edici bir durum oluşuyor.Sağ bacağımda da uyuşmalar arttı.Valla hergün birşey buluyorum sanki ha kızıyorum kendime.Hayır azalmıyor yürürken falan çok acıyo ya bebeği de aşağıda hissediyorum. Genital bölgeme de vuruyor ağrı
Bende de var oynayınca bazen ççok vuruyor. Nette falan bakıyorum erken doğum diyolar bakalımBu ara ben de oluyor o tarif ettiğin ağrılardan ve karnımda da bebek sanki bir yere dayanıyor ve rahatsız edici bir durum oluşuyor.Sağ bacağımda da uyuşmalar arttı.Valla hergün birşey buluyorum sanki ha kızıyorum kendime.
bakalım inşallah olmaz 37de falan doğuruyum. Sıkıldım ya hamilelikten falan ya canım almıyor hiçNete çok fazla bakma boşver doktorun bir baksın bakalım,olmaz inşallah erken doğum.
Sut eskiye gore daha iyi de gogsumun ucu büyük almıyor, sahip veriyorum bazen de mama veriyorum simdi çocuk dr â gidicez :)Bundan sonra dövemezsin artık :)
Berfin nasıldreamy07 ,sütün gelmeye başladı mı?
Bir de ağlaması azaldı mı artık?
Aynen, ben :)dreamy07 cnm vallaha bende seninle aynıyım, insanlar hamile kalıp çocuk yaptığıma şaşırıyor inanamıyorlar, düşün artık nasıl bir durumsa.
İnşalah iyi haberlerinizi bekliyoruz canım.Olsun sağ ver sağlık olsun.Olursa anne sütü olmazsa mama ne yapalım.Biberona falan alışır diye de korkma.Ben oğluma daha 4-5 günlükken galiba mamaya başlamıştık biberonla alışır dediler hiç de alışmadı ben yanındayken benden hiç biberonla bir şey kabul etmezdi.Hatta memeden kesene kadar süt bile içiremedim biberondan anca bakıcıda içerdi sütü.Ne zaman memeden kestik biberondan süt içmeye başladı.Sut eskiye gore daha iyi de gogsumun ucu büyük almıyor, sahip veriyorum bazen de mama veriyorum simdi çocuk dr â gidicez :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?