Panik Atak Yaşayan Hamileler, Hamile adayları...

İlki 7,5 yaşında Allahım hayırlı uzun ömür versin yavrularımıza.
İalç içerken hamile kaldım ben lustral ile ama arada xanax da içiyordum gerçi o vücuttan çabuk atılıyor diye biliyorum.
Ben ilaç içerken cesaretliydim hamileyken de içerim diyordum ama hormonların da etkisiyle sıkıntılı geçiyor ama inşallah düzelecek lustrala başladım 50mg.
Evet doktorların farklı görüşleri var bu konularda kimisi kesinlikle olmaz diyor kimisi tabi kullanabilirsin sen o kısmını düşünmeyi bize bırak diyor.Bu karar biraz da bizimle ilgili aslında.

dreamy07 cnm vallaha bende seninle aynıyım, insanlar hamile kalıp çocuk yaptığıma şaşırıyor inanamıyorlar, düşün artık nasıl bir durumsa.

Benim kronikleşti bi aydır var. İdrar yollarımda enfeksiyon vardı onun ağrısı dicem o başkaydı bu da başka belimi kitliyor sanki

Hayır azalmıyor yürürken falan çok acıyo ya bebeği de aşağıda hissediyorum. Genital bölgeme de vuruyor ağrı
Bu ara ben de oluyor o tarif ettiğin ağrılardan ve karnımda da bebek sanki bir yere dayanıyor ve rahatsız edici bir durum oluşuyor.Sağ bacağımda da uyuşmalar arttı.Valla hergün birşey buluyorum sanki ha kızıyorum kendime.

Bende de var oynayınca bazen ççok vuruyor. Nette falan bakıyorum erken doğum diyolar bakalım

Nete çok fazla bakma boşver doktorun bir baksın bakalım,olmaz inşallah erken doğum.

Sut eskiye gore daha iyi de gogsumun ucu büyük almıyor, sahip veriyorum bazen de mama veriyorum simdi çocuk dr â gidicez :)
İnşalah iyi haberlerinizi bekliyoruz canım.Olsun sağ ver sağlık olsun.Olursa anne sütü olmazsa mama ne yapalım.Biberona falan alışır diye de korkma.Ben oğluma daha 4-5 günlükken galiba mamaya başlamıştık biberonla alışır dediler hiç de alışmadı ben yanındayken benden hiç biberonla bir şey kabul etmezdi.Hatta memeden kesene kadar süt bile içiremedim biberondan anca bakıcıda içerdi sütü.Ne zaman memeden kestik biberondan süt içmeye başladı.

Allahım sabır ya neden ilaç değiştirdiysem, dr.umda çok iyi bir dr. GATAnın dr.u güvenmekten başka çarem yok.Sabır diyor başka bişi demiyor.

dreamy07 inş dediğin olur vallaha böğürerek ağlayasım geliyor.Öööööö

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…