E ececem21 Kızın gelince devam etmeyecek merak etme ,daha iyi olacaksın.Şuan belirsiz bir durum yaşamaktasın.Daha oturmadı bebekli hayatın düzene.Yaşadıklarından dolayı kendini garip hissetmen normal.Ama gittikçe kötüye giden durum varsa doktorunla konuş ve ilacını değiştir.Ben de 2 hafta tamamlanana kadar dayanıp ilacı değiştirmesini isteyeceğim ama hangi ilaçla.Korkuyorum kızım eve gelir bu lanet sıkıntı devam edetse ne b.k yerim ben
Ya koca karılar baklavaya batırdılar gogsumu emer diye emmedi, zaten burdaki hemşire de kızdı, inşallah alışır ya, bide inatçı.İnşalah iyi haberlerinizi bekliyoruz canım.Olsun sağ ver sağlık olsun.Olursa anne sütü olmazsa mama ne yapalım.Biberona falan alışır diye de korkma.Ben oğluma daha 4-5 günlükken galiba mamaya başlamıştık biberonla alışır dediler hiç de alışmadı ben yanındayken benden hiç biberonla bir şey kabul etmezdi.Hatta memeden kesene kadar süt bile içiremedim biberondan anca bakıcıda içerdi sütü.Ne zaman memeden kestik biberondan süt içmeye başladı.
Sakin ol hepsi geçecek, elayi eve bi getir hiçbişey kalmayacak, bana güven, demişti dersin :)Allahım sabır ya neden ilaç değiştirdiysem, dr.umda çok iyi bir dr. GATAnın dr.u güvenmekten başka çarem yok.Sabır diyor başka bişi demiyor.
dreamy07 inş dediğin olur vallaha böğürerek ağlayasım geliyor.Öööööö
Kararlı olacak o zaman.Alışır canım hiç kendini kasma olduğu kadar.Sakin ve sessiz loş bir ortamda emzirmeye çalış hatta senin de hoşuna gidecek bir müzik aç .Senin rahatlaman en önemlisi.Ya koca karılar baklavaya batırdılar gogsumu emer diye emmedi, zaten burdaki hemşire de kızdı, inşallah alışır ya, bide inatçı.
İnşallah canım vakitlice ve sağlıcakla gelsinler inşallah.Evet ben de yoruldum ama...Bibakalım inşallah olmaz 37de falan doğuruyum. Sıkıldım ya hamilelikten falan ya canım almıyor hiç
Kararlı olacak o zaman.Alışır canım hiç kendini kasma olduğu kadar.Sakin ve sessiz loş bir ortamda emzirmeye çalış hatta senin de hoşuna gidecek bir müzik aç .Senin rahatlaman en önemlisi.
E ececem21 Kızın gelince devam etmeyecek merak etme ,daha iyi olacaksın.Şuan belirsiz bir durum yaşamaktasın.Daha oturmadı bebekli hayatın düzene.Yaşadıklarından dolayı kendini garip hissetmen normal.Ama gittikçe kötüye giden durum varsa doktorunla konuş ve ilacını değiştir.Ben de 2 hafta tamamlanana kadar dayanıp ilacı değiştirmesini isteyeceğim ama hangi ilaçla.
Cipralex citol muadili mi acaba.Citol kullanmıştım bir dönem.Cipralex içende var.
Valla kuzum ikinciyi düşünürsem yaş 39 vaktim az...
Dreamy yüzünü görünce sevmişti bebişini zaten:)onda depresyon kuzum okbyle boğuşuyor bildiğim.yanlışım varsa affına sığınıyorum..Seni böyle görmek ne güzel.. Ben hala severmiyim diye korkuyorum.
He ya sinir oldumAbowwwdreamy07 cnm kocakarıları dikkate alma, çocuğu şeker hastası edersiniz :) çocuk baklavayla süt mü emermiş, eskidende bala batırırlardı hay allhım ya
Ameliyat ta yanıma getirdiler hiçbişey hissetmedim emmeye falan verdiler şuraya baktım aha dedim benim herşeyim. Okb depresyon ne ararsan vardı bende.Dreamy yüzünü görünce sevmişti bebişini zaten:)onda depresyon kuzum okbyle boğuşuyor bildiğim.yanlışım varsa affına sığınıyorum..
Microtese yapıldımı canım eşine,hiç sperm çıkışı oldu mu?Ben sekizinci ayda hamile kaldım.çok uzun bir süre değil belki ama gel bana sor.yaşım da büyük 39canım cok yıprandım üzuldüm.ben bu kadar istedim bebeği ama hamileliğin 7.haftası alevlendi depresyon,ne bebek umurumdaydı ne bişey.evlendin geçer,anne ol geçerler bazen tutmayabiliyor,beynin kimyasıyla ve fizyolojimizle de ilgili hastalığımız cünkü.Allah ım sana hayırlı,sağlıklı bir evlat versin canım inşallah.Slm kizlar tesaduf buldum bu sayfayi bende depresyon ve panik atak hastasiyim 10 yil oldu aralikli araliksiz hap kullandim hatta 4 gun once kendime soz verdim icmiyorum artik zor oluyo beynim bulanik acayip bi haldeyim ama vucudum alisacak insh cevremdekiler evlenince gecer diyoladi ama alakasi yok hep pesimde 2,5 senelik evliyim bi yikimida evlenince yasadim kizlar bebegimiz olmuyo esim azosperm bebeklerinizin kiymetini cok cok bilin ben hasretim ona bir mucize bekliyorum artik hamis olanlar dua etsin bana nolur onlarin duasi kabul olurmus belki hamile olunca duzelirim diyordum ama allah nasip etmiyo iste daha anlatcak nelerim var ama buraya sigmaz mesala bu saat oldu uyku yok dahagozumde cok uzun oldu kusuruma bakmayin rabbim hepimizin yardimcisi olsun bu sayfayi bulabilirmiyim bi daha bilmiyorum hakkinizi helal edin
Ahahshahaaaaaİyyy nefret ederdim, döverdim
Ben bugün izinliyim.psikayatr randevuma da gitmedim,kuaföre de gitmedim,ust baş alacaktım ona da gitmedim.öffff ne olacak böyle yüzümü bile yıkamadım..Kızlar azcık kendime geleyim diye isteksizde olsam kuaföre geldim.
Saçımı boyatıp gestireceğim, bu arada hamilelikte devam ettiğiniz ilaca devam edebiliyorsanız edin,vallaha ben değiştirdim vucut ona alışmaya çalışıyor bir iyiyim bir kötü.
Bir ben mi bayılıyorum çocuklara oyyy yerim,deli olurum.Bende sevmem, hayatında sevdiğim ilk çocuk.
Cipraleks ve cipramın etken maddesi essitolopram....yıllarca kullandım.danimarka patentliydi galiba..majör depresyonum uzayınca beni kesmemeye başladı efexore gecirdiler..Cipralex citol muadili mi acaba.Citol kullanmıştım bir dönem.
Gerisini boşver canım ama elini yüzünü yıka ,valla bana soğuk suyla elimi,yüzümü yıkamak çok iyi geliyor.Belki tansiyonum yüksek olduğu için ama tavsiye ederim.Ben bugün izinliyim.psikayatr randevuma da gitmedim,kuaföre de gitmedim,ust baş alacaktım ona da gitmedim.öffff ne olacak böyle yüzümü bile yıkamadım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?