Panik Atak Yaşayan Hamileler, Hamile adayları...

Korkuyorum kızım eve gelir bu lanet sıkıntı devam edetse ne b.k yerim ben
E ececem21 Kızın gelince devam etmeyecek merak etme ,daha iyi olacaksın.Şuan belirsiz bir durum yaşamaktasın.Daha oturmadı bebekli hayatın düzene.Yaşadıklarından dolayı kendini garip hissetmen normal.Ama gittikçe kötüye giden durum varsa doktorunla konuş ve ilacını değiştir.Ben de 2 hafta tamamlanana kadar dayanıp ilacı değiştirmesini isteyeceğim ama hangi ilaçla.

Ya koca karılar baklavaya batırdılar gogsumu emer diye emmedi, zaten burdaki hemşire de kızdı, inşallah alışır ya, bide inatçı.

Sakin ol hepsi geçecek, elayi eve bi getir hiçbişey kalmayacak, bana güven, demişti dersin :)

Ya koca karılar baklavaya batırdılar gogsumu emer diye emmedi, zaten burdaki hemşire de kızdı, inşallah alışır ya, bide inatçı.
Kararlı olacak o zaman.Alışır canım hiç kendini kasma olduğu kadar.Sakin ve sessiz loş bir ortamda emzirmeye çalış hatta senin de hoşuna gidecek bir müzik aç .Senin rahatlaman en önemlisi.

Kararlı olacak o zaman.Alışır canım hiç kendini kasma olduğu kadar.Sakin ve sessiz loş bir ortamda emzirmeye çalış hatta senin de hoşuna gidecek bir müzik aç .Senin rahatlaman en önemlisi.

Abowww dreamy07 cnm kocakarıları dikkate alma, çocuğu şeker hastası edersiniz :) çocuk baklavayla süt mü emermiş, eskidende bala batırırlardı hay allhım ya

Cipralex içende var.

m.beauty biz 2.yi düşünürmüyüz sence
Valla kuzum ikinciyi düşünürsem yaş 39 vaktim az...
Tek çocuksun sen daha iyi bilirsin ,kardeş ister mi kendine çocuk?üzülür mü?anne kardeş istiyorum deyip yalvarır mı o zamana kadar yapmazsam yaş ta gider iyice..
Yapsam bakabilir miyim,iki çocukla nasıl çalışılır,depresyon gelirse peki?
Genç olsam beklerdim ama yaş işte kuzum..

Dreamy yüzünü görünce sevmişti bebişini zaten:)onda depresyon kuzum okbyle boğuşuyor bildiğim.yanlışım varsa affına sığınıyorum..
Ameliyat ta yanıma getirdiler hiçbişey hissetmedim emmeye falan verdiler şuraya baktım aha dedim benim herşeyim. Okb depresyon ne ararsan vardı bende.

Microtese yapıldımı canım eşine,hiç sperm çıkışı oldu mu?Ben sekizinci ayda hamile kaldım.çok uzun bir süre değil belki ama gel bana sor.yaşım da büyük 39canım cok yıprandım üzuldüm.ben bu kadar istedim bebeği ama hamileliğin 7.haftası alevlendi depresyon,ne bebek umurumdaydı ne bişey.evlendin geçer,anne ol geçerler bazen tutmayabiliyor,beynin kimyasıyla ve fizyolojimizle de ilgili hastalığımız cünkü.Allah ım sana hayırlı,sağlıklı bir evlat versin canım inşallah.

Ben bugün izinliyim.psikayatr randevuma da gitmedim,kuaföre de gitmedim,ust baş alacaktım ona da gitmedim.öffff ne olacak böyle yüzümü bile yıkamadım..

Ben bugün izinliyim.psikayatr randevuma da gitmedim,kuaföre de gitmedim,ust baş alacaktım ona da gitmedim.öffff ne olacak böyle yüzümü bile yıkamadım..
Gerisini boşver canım ama elini yüzünü yıka ,valla bana soğuk suyla elimi,yüzümü yıkamak çok iyi geliyor.Belki tansiyonum yüksek olduğu için ama tavsiye ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…